Poptáváme dodavatele staveb. materiálu
POPTÁVÁME MATERIÁLY NA OMÍTKY, SAMONIVELAČNÍ PODLAHY A ZATEPLENÍ Objem našich stavebních prací je asi 50 tis. měsíčně na vnitřních omítkách, 50 tis. měsíčně na litých anhydritových podlahách a v sezóně 150 tis. Kč měsíčně na zateplování rodinných domů. Hledáme stálého dodavatele stavebních materiálů. Prosím, uveďte ceny, které nám při výše ...
Spolupráce  v rámci franchisní smlouvy
Vážení podnikatelé v prodeji stavebnin, tímto Vás chceme vyzvat k jednání na téma: Jak dál do budoucna? Jak lépe odolávat konkurenci? Jak získat výhodnější nákupní podmínky?........Chceme Vás tímto vyzvat, abychom společně nemrhali časem ani finančními prostředky a společně vytvořili silnou skupinu prodejen stavebnin. Protože a jedině společně ...
Sháním akustické rouno
Sháním akustické rouno přes tlumící materiál
Poptávám střešní krytinu Lindab vč.montáže
Poptávám dodání a položení střešní krytiny LINDAP + 3x střešní okno VELUX + 1x průlez ke komínu. Plocha střechy cca 170 m čtverečních. Konstrukce střechy a lacení již provedeno. (sedlová). 1x komín. Nabídněte cenu + dobu zhotovení.
Poptávám ručně štípaný šindel
Poptávám šindel ručně štípaný - smrk/jedle dodávka mat. cena 1m2/ - jednoduché krytí.
Poptávám střešní krytinu a těsnění dveří
Sháním střešní krytinu (tašky) a těsnění do dřevěných vchodových dveří. Opava a okolí.
Poptávám střešní krytinu
Poptávám střešní krytinu, jako eternitove desky, ale je to jako tvrzená guma. Prosím něco bližšího , sháním něco na střechu. Děkuji .Kvapil.
Poptávám klempířské prvky
Poptávám klempířské prvky - svody, žlaby, oplechování komínů, štítů apod.
Poptávám zateplovací vatu zn. Rockwool
Poptávám fasádní zateplovací vatu RockWool. 100 mm tloušťka. 50 m3. Prosím o cenovou nabídku a termín dodání. Celá ČR.
Poptávám izolační materiál k potrubí
Poptávám izolační materiál (omotávka,plst) na izolace potrubí z celé Severní Moravy. Kontakt pouze telefonicky.
Hledáme distributory stavebnin
20081124 Polská firma, která vyrábí materiály pro stavebnictví z PP a PCV, hledá distributory, obchodníky a obchodní zástupce. Hledá distributory stavebních materiálů, kteří spolupracují s prodejnami stavebnin a zahradními centry. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - ...
Poptávám difuzní fólii Jutadach 135
Poptávám difuzní fólii, Jutadach 135. Olomoucko
Poptávám výrobce polystyrenu.
Poptávám výrobce polystyrenu na zateplení fasády v okrese Příbram,nejraději Dobříš a okolí
Sháním střešní krytinu a příslušenství
Poptávám střešní krytinu (finský šindel) KATEPAL a příslušenství: SBS modifikovaný podkladový pás KATEPAL U-EL - 285m2 (tj. 19 bal.) šindel KATEPAL Rocky (graphite grey) - 450m2 okapní / hřebenové krytí (Rocky - graphite grey) - 10 bal. úžlabinový pás (graphite grey) - 3 bal. hřebenové odvětrání - 3ks.
Poptávám stavební materiál
Sháním nejlevnější nabídky níže uvedených výrobků: YTONG přesné tvárnice, střešní okna Velux a střešní krytinu KM Beta, Tondach a Bramac .Máte-li u vybraných položek ceník, prosím, zašlete mi jej na e-mail.
Poptáváme trapézové plechy
Sháním trapézové nebo košické plechy, délka 5m v kuse. Sklon střechy 20 stupňů. Délka střechy 14m. Zajímá mne cena a doprava.
Sháním ceník k materiálu IPA
Sháním ceník Ipy v roli, a velikost role.
Poptáváme izolační materiál Rockwool
Poptávám izolaci Rockwool v následujícím složení a množství: Rockwool Multirock 200mm - množství 160m2 Rockwool Airrock ND 100mm - množství 284m2 Rockwool Airrock ND 140mm - množství 260m2 Rockwool Airrock ND 50mm - množství 400m2 (v případě dohody dále možnost následného odběru Airrock ND 50mm v množství cca 600m2)
Poptávám hutní a stavební materiál
Poptávám I profil 140mm - 3kusy o délce 3,5m, 3 kusy o délce 3m. Dále poptávám překlady Porotherm 70 x 238mm o délce 1,5m - 24 kusů o délce 1m - 8 kusů o délce 1,25m - 8 kusů o délce 500mm - 340 kusů. Také poptávám polystyren tloušťka 50mm a 1 paletu zdící malty, cca 1400 kg. Opava a okolí.
Hledáme dodavatele stavebnin
Hledám stavební firmy, společnosti, které dodávají stavební materiály a také firmy, které se specializují na dopravu.
Poptávám hnědý plech Alu, 200 m2
Poptávam ALu plech hnědy jako střešní krytinu cca 200 m2 (odběr ihned).
Poptáváme tepelně izolační vatu
Poptávám firmy nabízející tepelně izolační minerální vatu.
Sháním podlahové dílce Rigidur
Dobrý den, sháním podlahové dílce Rigidur E30MF - s minerální izolací, včetně lepidla na spojování desek a samořezných vrutů na spojování desek, potřebuji na jednu místnost 25 m2 a na druhou 35 m2 , celkem tedy 60 m2. Zajímá mě cena a způsob přepravy čili balení a celková váha. Celá ČR.
Poptávám fólii Fatrafol
Poptavam 1000m2 folie Fatrafol 803 nebo 805
Poptáváme sendvičové panely, 180 m2
Poptáváme 180 m2 sendvičových panelů, síla 40 mm a délka 8 m,termín dodání 31.týden. Královehradecký kraj.