Hledám výrobce hmoždinek
Hledám výrobce umělohmotných hmoždinek.
Poptávám balkonové dveře, žaluzie,parapet
Balkonové dveře 100x200cm, otvírací sklopné, plast, vnější dekor světlý dub, vnitřní žaluzie. Okno k balkonovým dveřím, 80x150cm, plast, vnější dekor světlý dub, vnitřní žaluzie, vnitřní parapet 15x80cm.
Poptávám fólii k zakrytí balkonu
Chtěla bych zakrýt otevřené balkónové zábradlí vhodnou folií jen v zimním období, která by zamezila nafoukaní sněhových vloček. Vyrábí některá firma takovéto zakrytí s háčky, pomocí kterých by se zábradlí zakrylo a v jaké ceně?
Poptáváme šití plachet na foliovníky
Šití plachet na foliovníky na míru.
Poptáváme gumové zátky
Poptáváme gumové zátky kónické typ 3241 (pr.49/41) - 250 ks.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Poptávám zakázkovou výrobu z plastu
Poptávám plastový válec (základna pro ponton či šlapadlo) průměr 200 mm délka 2000 mm. Více info včetně technických nákresů jak si to vše představuji info email.
Hledáme výrobce forem
Hledáme výrobní firmu, která má zkušenosti s výrobou pěnových forem na volanty a plastových vstřikovaných forem.
Poptáváme dodávku materiálu na kanalizaci
Dodávka materiálu pro provedení venkovní kanalizace - potrubí PVC, betonové šachty atd. Specifikaci na požádání zašlu emailem. Objem dodávky cca 1 mil. Kč
Hledáme importéry uhličitanu vápenatého
F.C GENERAL IM.EX AND TRADING CO., LTD ( FCIMEX ) je přední exportér chemické sloučeniny uhličitanu vápenatého, který se používá v plastovém průmyslu zvláště k výrobě PP tkaných tašek (pytlů). Nyní hledáme novou výrobnu, která by mohla používat náš uhličitan vápenatý.
Poptávám výrobu plastových skruží
Hledám výrobce plastových skruží o průměru 80-100 cm
Poptávám stavbu plastového plotu
Poptávám stavbu plastového plotu.
Hledáme importéry plastových komponentů
Jsme výrobci stříkaných odlitků (odlévání vstřikem)a vyfukování plastických komponentů a nádrží do formy. Hledáme odběratele/importéry plastových komponentů z Indie.
Sháním plastovou fólii k renovaci dveří
Poptávám plastovou fólii pro renovaci dveří a futer, ne tapeta d-c-fix.
Poptáváme plastové misky pod lis
Sháním výrobce nebo prodejce sběrné plastové misky pod lis na ovoce.Pořípadě mi můžete sdělit její cenu. Předem děkuji za kladnou odpověď.
Poptáváme kanalizační systém
Potřebuji dodavatele korugovaného kanalizačního systému dimenze DN 600 s kruhovou tuhostí SN 8 - vhodnost pro silniční propusty.
Poptávám navrtávací pás s planžetou
Navrtávací pas s planžetou na ocel DN 100x5/4" DN 150x5/4" DN 200x2"
Sháním uzavírací balónky k potrubí
Sháním dodavatele (prodejce ) uzavíracích balónků určených k ucpání potrubí
Hledáme výrobce plast. dílů pro elektroniku
Hledáme společnosti, které vyrábí plastové díly pro elektroniku, které jsou činné v oboru domácích spotřebičů, popř. vyrábí a dodávají elektroniku českým výrobcům domácích spotřebičů. Také bychom měli zájem o výrobce elektroniky pro automobilový sektor.
Hledáme odběratele plastových forem
Sino Plastic Mould Co., Ltd. v Číně je výrobcem plastových forem vysoké kvality, za rozumné ceny a včasné dodání. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám výrobce sklotextitu, laminátu
Sháním výrobce sklotextitu (nebo výrobce laminátu) v celé ČR. Popřípadě prosím o kontakty na výrobce do zahraničí. Za nabídky a kontakty předem děkuji. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám zatravňovací tvárnice
Poptávám zatravňovací tvárnice - umělohmotné. Zajímají mě rozměry a cena.
Poptávám dodávku a montáž plotovek
Poptávám dodávku a montáž plastové plotovky v délce 20m, ve Zlíně.
Hledám distributory výrobků z termoplastů
20081050 Španělský výrobce předmětů z termoplastů nabízí distribuční služby firmám z odvětví plastů, které mají zájem o španělský trh. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu, které je na začátku textu.
Poptávám přesuvky Schuck
Poptávám cenu propojovací přesuvky SCHUCK prům.89mm