Regenerace bytového domu č.p. 500 v ulici U Pošty v Chrasti
Stavební práce spočívající zejména v rekonstrukci domu, půdní vestavbě, provedení ZTI a VZT, slaboproudé i silnoproudé elektroinstalace a ostatních prací v BD č.p. 500 v ulici U Pošty v Chrasti.
Polní cesty Biskupice
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba tří polních cest v katastrálním území Biskupice u Ronova nad Doubravou, realizovaných v rámci schváleného návrhu komplexních pozemkových úprav a plánu společných zařízení v tomto katastrálním území. Staveniště se nachází jižně od obce Biskupice. Cesty na sebe navazují. ...
Poptávám výrobu dřevěných obložek
Poptávám dřevěné obložky. Stavíme roubenku a již v ní máme zabudovaná dřevěná okna a dveře. Potřebovali bychom k těmto oknům a dveřím vyrobit dřevěné obložky (vnitřní tak venkovní). Firma, která nám okna dělala, obložky nevyrábí a odmítla nám je tedy zhotovit, proto sháním někoho, kdo by byl ochoten nám je na zakázku dodělat.
Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je realizace stavby "Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV Chroustovice".
Dodatek č. 3 smlouvy o dílo akce Rekonstrukce č.p. 490 v ulici Rooseveltova, Chrudim
Rekonstrukce stávajícího bytového domu č.p. 490 - uzavření dodatku č. 3 na dodatečné stavební práce, jejichž potřeba vznikla v průběhu stavby. Betonové základy pod příčky v 1.PP, patky k ocelovým sloupům, dodávky a montáž revizních šachet v 1. PP, snížení podlahy v 1. PP, zachytávače sněhu na střeše, ztužení krovů ve 4. NP, střešní konstrukce, ...
Revitalizace památkové rezervace lidové architektury Betlém Hlinsko a navazujících ploch „STAVBY- DŮ
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce staveb - dům č.p. 165, dům č.p. 178, dům č.p. 561 v Hlinsku a kompletní dodávka a montáž stavby veřejných toalet - objektů umístěných v rezervaci lidové architektury Betlém Hlinsko, vše v rozsahu definovaném dokumentace. Předmětem je rovněž vypracování dokumentace pro provádění stavby (realizační ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Hrochův Týnec
Předmětem veřejné zakázky je vypracování návrhu KPÚ v k.ú. Hrochův Týnec, včetně všech nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti kódu kvality 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh musí být zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí.
Polní cesty Biskupice
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba tří polních cest v katastrálním území Biskupice u Ronova nad Doubravou, realizovaných v rámci schváleného návrhu komplexních pozemkových úprav a plánu společných zařízení v tomto katastrálním území. Staveniště se nachází jižně od obce Biskupice. Cesty na sebe navazují. ...
Keltská vesnice Archeoskanzenu Nasavrky
Stavební práce při realizaci Archeoskanzenu Nasavrky, zhotovení realizační dokumentacea dokumentace skutečného provedení, geodetické zaměření stavby, vyhotovení geometrického plánu a zajištění povinné publicity.
Rekonstrukce hlavní polní cesty HC 1 v k.ú. Rohozná
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je rekonstrukce polní cesty HC 1 v k.ú. Rohozná u Trhové Kamenice na pozemcích č.k. 1146 a 1172 o délce 1141,5 m. Součástí zakázky je kromě jiného i vytyčení pozemků a zaměření skutečného provedení stavby a doprovodná výsadba. Bližší údaje v zadávací dokumentaci.
Dodávka mobiliáře, nátěrů, maleb a grafiky expozice a interiéru Muzea barokních soch v Chrudimi
Vybavení Muzea barokních soch v Chrudimi nábytkem, sestávajícím zejména z: pultu kustoda, skříňové sestavy v kustodně, odkládacích skříněk pro návštěvníky, částečné výmalby expozice. Více v zadávací dokumentaci.
Polní cesty Kočská a Topolská
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je výstavba dvou polních cest, a to polní cesty Topolská v k.ú. Kočí a polní cesty Kočská v k.ú. Topol. Zadavatel upozorňuje, že se fyzicky jedná o jednu polní cestu, která prochází 2 katastrálními územími, v působnosti 2 samostatných obcí. Veřejná zakázka je dělena na 2 části, dodavatel je povinen podat ...
Rekonstrukce č.p. 540 a č.p. 595 v ulici Rooseveltova, Chrudim
Rekonstrukce dvou stávajících bytových domů č.p. 540 a č.p. 595 v ulici Rooseveltova v Chrudimi sestává z výměny střešní krytiny včetně laťování a klempířských prvků, provedení nových rozvodů a napojení na teplovod EOP, zateplení fasády, výměna stávající ležaté splaškové a dešťové kanalizace; rekonstrukce podlah, stěn, stropů a schodišťového ...
Rekonstrukce č.p. 593 v ulici Revoluční, Chrudim
Rekonstrukce stávajícího bytového domu č.p. 593 v ulici Revoluční v Chrudimi sestává z opravy a zateplení fasády, rekonstrukce společných prostor, chodeb, schodišť a dále rekonstrukce střechy se změnou krytiny. Dále bude provedena změna vytápění z plynového na dálkové teplovodní vytápění z EOP Opatovice nad Labem, rekonstrukce elektrorozvodů a ...
Rekonstrukce veřejných ploch v lokalitě Fibichova, Chrudim
Rekonstrukce chodníků, parkovišť, venkovního veřejného osvětlení, dětského hřiště, mobiliáře a zeleně v lokalitě Fibichova. Dále výstavba jednotné kanalizace, místní komunikace a parkovacích stání v lokalitě Fibichova, Chrudim - více v zadávací dokumentaci.
Využití bývalého vojenského areálu
Předmětem zakázky jsou stavební práce včetně demolic a výstavby části příjezdové komunikace v bývalém vojenském areálu „SKLADY DEPO CHRUDIM“. Zakázka je rozdělena na 4 dílčí části.
Poptávám zateplení půdních prostor
Zateplení půdních prostor RD: - polystyren 10 cm na svislé zdi půdní vestavby cca 25m2 - položení Orsilu 26cm na podlaze 35m2 Dodavatel musí být schválen pro dotační program "Zelená úsporám".
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)
Poptávám podlahové topení
Poptávám podlahového topení.Pardubický kraj.
Poptávám realizaci přípojky plynu
Potřebuji zhotovit plynovodní přípojku o délce 8m v obci Roudnice u Hradce Králové.
Poptávám štukaterské práce
Poptavam štukatérské nebo zednické práce v bytě. Jednalo by se o dvě místnosti přibližné velikosti 16 a 12 metrů čtverečních. Původně byly v bytě na zdech tapety, ty byly strženy na panel a je třeba zdi natáhnout. Prosím o zaslání cennové nabídky.
Poptávám broušení dřevěné podlahy
Poptávám přebroušení nové dřevěné podlahy - plocha 35 m čtver. na chatě nedaleko Skutče.
Poptávám topenářské práce
Hledám dodavatele či zhotovitele ústředního topení s radiátory korádo za rozumnou cenu
Poptávám opravu kamenných zdí
Poptávám odbourání opukového kvádru (cca 1,5 x 1,5 x 2,5m) ze sklepa a opravu kamenných zdí na vilce z červené žuly.Lokalita Chrudim.
Poptávám opravu plynového kotle
Poptávám opravu plynového kotle Nectra.