Silnice III/44930 Čelechovice na Hané, průtah, I. etapa
Předmětem plnění je celková rekonstrukce místní komunikace č. III/44930, která tvoří průtah obcí a rekonstrukce dešťové kanalizace v intravilánu obce Čelechovice na Hané. V této souvislosti bude taktéž provedena obnova všech chodníků a vjezdů napojených na řešenou komunikaci včetně následovného ozelenění veřejných prostranství a provedení ...
Poptávám rekonstrukci elektrorozvodů v RD
Obnova elektrorozvodů v rodinném domě. Náhrada původních hliníkových novými měděnými plus výměna zásuvek, vypínačů plus instalace podružných elektroměrů plus rozvodných skříní.
Poptávám suché dřevěné piliny
Poptávám suché dřevěné piliny jak z tvrdého, tak i měkkého dřeva. Jak pravidelný a dlouhodobý odběr, tak i nárazový odběr.
Poptávám kominické práce
Dobrý den, potřeboval bych vyfrézovat a vyvložkovat dva komíny. Jeden komín bude na krbová kamna a vložka by měla mít průměr 18-20cm. Do druhého komínu přijdou plynová kamna, ty mají komínové potrubý o průměru 13cm. Delka komínů je cca 5-6m. Práce by se měla provádět ve Vyšovicích okres Prostějov. Dekuji za nabídku Hegr
Poptávám montážní partu na montáž oken
Poptávám partu na demontáž a motáž nových plastových okem do RD v Prostějově.
Poptávám opravu střechy
Podbití střechy materiálem vhodným pod omítku, podlaha půdy ležící na kleštinách, v novostavbě RD v Nezamyslicích, okr. PV
Poptáváme izolační práce na RD
Kompletní tepelná izolace střechy a sádrokartony v novostavbě RD v Nezamyslicích, realizace možná ihned.
Poptávám opravu střechy u bungalovu
Dobrý den, poptávám firmu, která vyrobí střechu na bungalov z příhrad.vazníků vč. pokrytí a klempířských prvků. Termín: 08/2009, místo stavby: Vřesovice okr Prostějov Děkuji za nabídky.
Poptáváme rekonstrukci domácích telefonů
Poptávám modernizaci stávajícího domovního systému. Jedná se o výměnu domácích telefonů, zvonkového tabla pro 6 bytů. Systém je z 80.let, obsahuje elektrický zámek.
Poptávám omítkářské práce
Poptávám omítnutí RD zatepleného polystyrenem cca 140m2, v lokalitě jihu prostějovska?
Poptávám opravu luceren u pomníku
Potřebuji repasovat 2 lucerničky u pomníku. Pomník je z 1. svět. války. Nejlépe okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Blansko.
Poptávám protichemický nátěr podlahy 350m2
Poptávám protichemický nátěr podlahy v galvanovně. Odolnost proti kysel.solné, jedná se o cca 350m2.
Poptáváme výrobu lisovaného pletiva,210 ks
Prosím o zaslání nabídky na výrobu lisovaného pletiva velikost otvorů 40x40,drát pr.3, rozměr síta 1000x2000 počet kusů asi 210.Předem děkuji za vyřízení.
Poptáváme stavbu ocelové haly
Hledáme firmu na stavbu konstrukce ocelové haly 20 x 40 m.
Hledám výrobce dřevěných hraček
Hledám výrobce dřevěných hraček. Pouze Brno, Brno-venkov.
Poptáváme suché dřevěné piliny
Poptáváme dodavatele suchých dřevěných pilin z tvrdého dřeva. Nejlépe z buku. Pravidelný odběr.
Hledám stolařskou firmu k trvalé spolupráci
Hledám menší stolařskou firmu k nepravidelné trvalejší spolupráci na zakázkách převážně z lamina.Preferuji cenovou hladinu, kvalitu práce, spolehlivost a samostatnost. Platí pro oblast okolí Prostějova.