Poptáváme zemní práce při výstavbě RD
Dobrý den, jedná se o výstavbu rodinného domu se zahradou (základy, sklep, ...). Potřebujeme tyto stroje: traktorbagr sbíjecí kladivo mynirypadlo (pokud není, tak alespoň dva předchozí). Prosím o sdělení ceny za práci (hodinová sazba). Přerov a ...
Poptáváme výrobu imitace mlýnského kola
Poptáváme dřevařské firmy na zhotovení zahradních dřevěných doplňků, jedná se o imitaci mlýnského kola a pod. Celá Morava.
Sháníme kameninové pekáče
Poptávám výrobce/dodavatele resp. prodejce na kameninové pekáče, které mohou být opletené drátem.
Poptávám opravu střechy menšího RD
Poptávám opravu střechy malého RD, výměna staré krytiny za novou, plocha cca. 100 m2, realizace duben - červen 2008 - dodavatelskou formou.
Poptáváme projekci plynového vytápění
Hledám kvalifikovaného projektanta nebo projekční firmu, která se zabývá projektováním a navrhováním plynového vytápění. (je možná i dohoda finální montáže) Vlastním dvoupodlažní objekt půdorys 12,5 m x 56 m a potřebuji navrhnout vhodné plynové vytápění.
Poptáváme potrubářské práce
Poptáváme potrubářské práce při svařování potrubí průměr PR 159mm. Dále instalatérské a topenářské práce. Rozsah prací: 400m potrubí DN150 Termín realizace zakázky: prosinec 2007-únor 2008 Lokalita realizace: Karviná, Hradec Králové
Poptáváme zemní práce pro montáž potrubí
Poptáváme provedení zemních prací pro montáž potrubní přípojky včetně terénních úprav a úprav povrchů. Rozsah prací: cca 250m Termín realizace: prosinec 2007 Lokalita realizace: Karviná Specifikace pro nacenění bude zaslána na vyžádání.
Poptávám pokládku plovoucích podlah
Poptáváme pokládku plovoucích podlah v Přerově.
Poptávám tepelnou izolaci potrubí
Poptáváme provedení tepelné izolace potrubí včetně oplechování pozinkovaným plechem cca 70m2 v regionu Karviná. Termín:srpen 2007
Poptávám pokládku beton.dlaždic
Poptáváme položení chodníku z betonových dlaždic 160m2 v regionu Karviná. termín: srpen 2007
Poptávám realizaci plynové přípojky k RD
Poptávám realizaci plynové přípojky dle zpracovaného projektu, včetně výkopových prací, napojení na plynový řad a položení potrubí k domu cca 6-8 metrů, bez regulace a měření. Místo realizace Kojetín. Veškerá dokumentace a povolení vyřízeno, termín realizace květen, červen 2007.
Poptáváme protipožární obklady sloupů
Hledáme dodavatele protipožárních obkladů ocelových sloupů a stropních profilů. Celkem 14 sloupů, 7 I-profilů, požadovaná požární odolnost 45 min, jedná se o provoz papírenské výroby. Spěchá!!!
Poptávám opravu střechy,Olomoucký kraj
Poptávám opraváře střech v Olomouckém kraji.
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci dveří