Domov pro seniory v Kopřivnici - Dostavba stravovny, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na zhotovitele stavby „Domov pro seniory v Kopřivnici – Dostavba stravovny, I. etapa“ podle projektové dokumentace zpracované obchodní firmou MORAVIA CONSULT Olomouc a.s. se sídlem Olomouc, Legionářská 8, PSČ 772 00 z 01/2010 (zakázkové číslo 09-107-234-PK). Předmětem plnění veřejné zakázky je rovněž ...
Poptávám ruční výkopové práce
Ruční výkop pro uložení kanalizační roury o průměru 11 cm a délce 28 m. Hloubka od 120 cm a spádem o 2 cm na každý další metr. Ručně, neboť se jedná o osázenou zahradu a použití mechanismu je nemožné.
Poptávám izolaci vlhkého zdiva
Poptávám podřezání stávající vlkého zdiva na rodinné usedlosti v Bernarticích nad Odrou postavené v r. 1865. Jedná se o cihelné a smíšené zdivo tl. 650 mm v celkové délce cca 100. Prosím o nabídky.
Poptávám rozpočet na vyrovnání podlah v RD
Dobrý den, potřebuju zdarma cenový návrh na vyrovnání podlah v rozmezí 0,5-7cm, je to rekonstrukce rodinného domu cca dvougenerační cca 10 místností. POZOR: Jenom pro firmy severomoravský kraj
Poptávám zateplení staršího RD
Poptávám zateplení staršího RD. Nejvyšší bod budovy je cca 7m celková plocha pro zatelení je cca300m2. materiál polystyren 150mm Dům je v Jeseníku nad Odrou.
Poptávám nátěr střechy
Hledám firmu OSVČ, PRÁVNICKOU OSOBU, která natře střechu v obci Lichnov( štíty, podbití) u rodinného domku.Firma by měla být z Frenštáu a okolí , ev. z Kopřivnice a okolí.
Poptáváme digitální satelitní rozvody pro SVJ
Poptávka – Společenství vlastníků jednotek (SVJ) domu č.p. 947-946 na ul. Školní v Kopřivnici vyhlasuje výběrové řízení na vybudování Digitálního satelitního rozvodu,rozvodu pro pozemní digitální vysílání+FM rádio,vybudování kamerového systému,příprava rozvodu na internet a následné napojení. Charakteristika poptávky. Jedná se o 3 patrový ...
Poptávám stavební dokončovací práce
Hledám firmu na dokončení hrubé stavby. Je třeba dodělat vodu, plyn, topení, odpady, izolace,etc.
Poptáváme výrobu infrasauny
Poptávám výrobu infrasauny. Nový Jičín a okolí.
Poptávám příhradové dřevěné vazníky
Dobrý den Poptávám výrobu a montáž příhradových dřevěných vazníku na sklad o rozměru 6.5m x 12,5m. Výška věnce je 2,5m. terén v okoli rovný . Příjez bezproblemový pro jakékoliv vozidlo. Místo Frenštát. Spěchá Jakubek
Poptávám zateplení fasády
Prosím o vypracování orientační nabídky na zateplení fasády,podklad hladká omítka s nátěrem,cca 70 metru čtverečních,zateplení polyuretanem.
Poptávám výrobu ocelových trnů do klik
Hledám dodavatele pro výrobu ocelových trnů do AL klik. Požaduji protahování čtyřhranných otvorů 8x8, 9x9, 10x10. Nástroje na protahování dodám.
Poptávám zapůjčení vysoušeče po záplavách
Poptávám zapůjčení vysoušeče staveb po záplavách v oblasti Nový Jičín - Valašské Meziříčí.
Poptávám nátěr dveří fládrováním
Poptávám nátěr dveří fládrováním, případně i zárubní. Jedná se o dveře na chalupě, k vidění o víkendu. Klasické panelákové dveře. Plné i prosklené. Předem žádám o cenovou nabídku. Místo: Spálov 158, okres Nový Jičín Termín co nejdříve, celkem cca 9 ks dveří.
Poptávám žáruvzdorné sklo ke krbu
POPTÁVÁM ŽÁRUVZDORNÉ SKLO DO KRBU , 380X380
Poptávám realizaci hromosvodu
Poptávám provedení hromosvodu
Poptávám vyčištění odpadu
Poptávám čištění (frézování) motorovým pérem Rothenberger R600 v Novém Jičíně nebo blízkém okolí. Vyčištění ucpaného odpadu pro odvod dešťové vody.
Poptáváme rekonstrukci RD
Stavební práce - rekonstrukce RD - Starý Jičín. Zastřešení verandy, posunutí okenních otvorů, stavba základu pro zimní zahradu, předláždění chodníků a příjezdové cesty, opěrná zídka, v interiéru rekonstrukce elektroinstalace, omítkářské práce, dlažby. Zateplení domu, fasáda. Pokud možno vše v průběhu roku 2008.
Poptáváme tesaře,zámečníky,sklenáře
Hledáme tesaře, stolaře a truhláře, zámečníky a sklenáře.
Poptáváme zateplení rodinného domu
Dobrý den, poptávám zateplení RD poblíž Frenštátu pod Radhoštěm v letošním roce. Jednalo by se o cca 120 m2 pomoci 10cm polystyrenu nebo ekvivalentní mineralní vlnou. Děkuji
Poptáváme vodoinstalatérské práce
Poptáváme oprava přívodu vody nad pisoárem na WC na Novojičínsku,v hospůdce v Hostašovicích-potřebuji urgentně instalatéra!!!
Poptávám renovaci parketové podlahy
Poptávám úpravu podlahy (drátkování parket) v Novém Jíčíně a blízkém okolí.
Poptávám spolupráci v truhlářské výrobě
Dobry den, muj kamarad ma truhlarskou firmu a chtel by vyrabet americke rakve,nizke typy bez prizdob,velice vas timto prosim,zda byste mi mohli poslat na muj mail jakekoli info o moznostech vyroby ci spoluprace,dekuji,preji hezky den
Poptáváme firmu na zrcadlení kalených skel
Poptávám firmu , která zrcadlí kalená skla.
Poptáváme skříňku na hlavní uzávěr plynu
Poptávám skříňku na hlavní uzávěr plynu. Okr. Opava, Nový Jičín.