Vybudování chodníku včetně veřejného osvětlení mezi ul. Václavská a Dělnická
Předmětem veřejné zakázy je vybudování nového chodníku včetně veřejného osvětlení v okrajové části města v Orlové - Porubě, mezi ul. Václavská a Dělnická. Chodník bude vybudován z betonové dlažby, s obrubníky. Rozhraní vozovky a chodníku bude provedeno z reliéfní (slepecké) dlažvy v barvě červené. Chodník bude osvětlen novým veřejným osvětlením.
Poptávám servis plynového kotle
Hledám servisního technika, který by mi provedl opravu a servis plynového kotle Viadrus G25. Okres Karviná, město Orlová
Poptávám zednické práce
Poptávám zhotovení pohledové stěrky na zeď (imitace betonu Pandomo ) o ploše 15 m2. Děkuji Bojko
Splašková kanalizace Dolní a Prostřední Suchá
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové kanalizace v lokalitách Dolní a Prostřední Suchá (místní části statutárního města Havířova). Stavební práce spočívají ve vybudování 18.267 m kanalizačních stok, 417 m výtlaků odpadních vod, 3.181 m přípojek a 4 ks čerpacích stanic.
Poptávám bambusové parkety
ceny nelakovaných bambusových parket,možnost odběru v Irsku?
SportMost - Sportovní lávka
Vybudování sportovní lávky mezi Českým Těšínem a Cieszynem přes řeku Olši, cyklotrasa dl. 200 m, sportovní lávka dl. 93 m, zpracování dokumentace pro provádění díla, geodetické zaměření, zajištění publicity díla
Poptávám revizi komínu
Poptávám revizi komínu, návrh možnosti napojení, cenová kalkulace opravy.
Poptávám vložkování komína a topenáře
Dobrý den hledám kominíka, který by mi vyvložkoval komín i s frézováním do 25000Kč, dále topenáře na rozvody ústředního topení a zateplení finského domku.
Poptávám zemní práce
Hodinová sazba na zemní práce buldozeru, popř. kompletní cena díla - přehrnutí zeminy z usedlého návozu 2-2,5 m vysokého v lokalitě Bohumín, okr. Karviná (zemina se zbytky železobetonu ap. materiálů) o cca 30 m v rozbahněném terénu - cca 1500 - 2000 m3 - cílovým stavem je příprava terénu pro budoucí staveniště. Poptávka je aktuální do 23.4.2010!
Poptávám realizaci příjezdové komunikace
Poptávám dodavatele na vybudování příjezdové komunikace ke stavebním parcelám v délce 80 – 100 m, včetně projektové dokumentace. Součásti výstavby komunikace je i přivedení inženýrských sítí. Komunikace bude vedena po parcelách č. 1966, 1967 a 1962 v katastrální území Dolní Suchá, Havířov.
Poptávám realizaci plynové přípojky
poptávám realizaci plynové přípojky k RD z plynového řádu dokumentace hotova realizace co nejdříve dokud nemrzne.
Poptávám realizaci krovů, krytiny
Poptávám realizaci krovů a položení krytiny- Satjam- na novostavbě- bungalov
Poptávám dřevěné schody
Poptávám zhotovení dřevěných schodů, do výšky 270 cm.
Poptávám výměnu kotle
Poptávám výměnu starého kotle za kotel Therm pro14xz. Jedná se o dům v Karviné. Termín spěchá.
Poptávám terénní práce
Poptávám terenní úpravy na pozemko řadového domu. Likvidace stávajících betonových chodníků. dodávka a položení nových, dodávka a montáž oktasného plotu, dodávka a montáž pergoly, případně grilu. Není možno velkou mechanizaci. cca 100m2
Poptávám opravu pece vč. revizní zprávy
Hledám odborníka pro opravu pece, která je určena pro vypalování keramiky a zároveň provedení následné revizní zprávy v místě ZŠ Albrechtice 73543. Děkuji na Vaši nabídku.
Poptávám servis kotle Protherm
Servis na kotel Protherm na LTO.
Poptávám zapojení elektrického sporáku
Potřebuji zinstalovat nový elektrický sporák, který má vysoký příjem, takže musí být zapojen samostatně.
Poptáváme jeřábnické práce
Poptáváme jeřábnické práce. Místo Ostrava.
Poptáváme realizaci topení v RD
Potřebujeme zhotovit topení v novostavbě - v 1NP by se jednalo o podlahové vytápění a v 2 NP o topení pomocí radiátorů. Chceme to sloučit se slunečními kolektory - hledáme cestu levného využití vytápění. Ohledně kotle a celkového propojení bychom také potřebovali poradit.
Poptávám sklenářské práce
uřezání skleněné výplně do vyzděného sprchového koutu
Poptávám opravu plechové střechy
Poptávam opravu rovné, plechové střechy rodinného domku. V některých místech zátéká. Rodinný domek se nachází v obci Horní Suchá okres Karviná.
Poptávám výstavbu dvojgaráže
Scháním firmu na výstavbu dvojgararáže v obci Rychvald okr.Karviná. Garáž je o vintřních rozměrech 6x7m. Pojektovou dokumentaci mám zpracovanou.
Sháním klimatizaci s tepelným čerpadlem
Sháníme dodavatele klimatizace s tepelným čerpadlem pro novostavbu rodinného zděného domu. Jedná se o vytápění 1 NP a 2 NP. Domeček je o rozměrek 9 x 12 m včetně garáže.
Poptávám podlahové vytápění
Poptávám zhotovení podlahového vytápění ve zděném rodinném domečku. Jedná se o plochu cca 8 x 8 m (obývák, kuchyně, předsíň).