Poptáváme obložení 2 koupelen
Potřebuji do 15.12. 2007 provést keramický obklad dvou koupelen v rekonstruovaném bytě v Liberci. Detaily a plochy dohodneme na místě Děkuji
Poptávám nízkonákladový ohřev vody
Poptávám levný ohřev vody.
Poptávám provedení kanalizačního protlaku
Poptáváme provedení kanalizačního protlaku ze suterénu domu do venkovní kanalizační šachty,dl 5m,DN 250.Centrum Liberce.
Poptáváme židle a křesla do restaurace
Poptávám výrobce židlí a křesílek do restauračního zařízení. Čechy.
Poptávám instalaci plynového topení
Poptávám plynové ústřední vytápění - kompletní instalace, objekt o velikosti cca 300 m. Bližší info + plánek zašlu
Poptávám opravu střechy
Poptávám opravu střech - 3 ks šikmé, cca 200 m, výměna krytiny + výroba oplechování. V případě zájmu zašlu bližší specifikaci + foto
Poptáváme nástřik skříně Variopaintem
Poptávám nástřik dvířek skříně cca 2 m2 barvou VARIOPAINT viz : http://fakapitan.cz/cz/vzorniky/variopaint/ vzor č.13. Sdělte cenu za provedení práce mailem nebo SMS : odvoz dvířek, stržení omyvatelné tapety, obroušení staré barvy, nástřik nové barvy. místo provedení práce LIBEREC.
Poptávám rekonstrukci střechy
Poptávka po rekonstrukci střechy,celková plocha 210m2.
Poptáváme subdodávky elektromont. prací
Poptávám spolupráci v oblasti elektromontážních prací formou subdodávek nebo přímých realizací v severních nebo středních Čechách.
Poptáváme zedníky na vyzdívky
Poptáváme zedníky na vyzdívky Porotherm.Praha.Nástup ihned.
Hledám firmu na zemní práce, nástup ihned
Hledám stavební firmu na zemní práce a rybí přechod nástup IHNED práce za cca 300 tis a možnost dalších zakázek.jedná se o nevyčerpané dotace do 12. 12.2006. Předchozí firma je zavalena prací a není schopna dodržet termín ,odměním i informaci,která povede k dokončení vodního díla. (liberecko,Trunov,) řeka Mohelka ř.km.17 obec Trávníček .Velmi ...
Poptávám zhotovení dřevěné podlahy, 35m2
Potřeboval bych udělat dřevěnou podlahu v sednici poloroubenky v Kryštofově Údolí u Liberce, materiál nejspíš borovice, podklad beton (mirelon), plocha cca 35 m2, dodávka včetně prken.
Poptávám odstranění barvy  na výměníku
Potřebuji vyčistit teplovodní hliníkový výměník od průmyslových barev z lakovny. Vnější rozměry: 1200 x 1400mm, síla 200mm. Liberecký kraj.
Poptávám zasklení balkonu v panelovém domě
V Libereckém kraji poptávám zasklení balkonu v panelovém domě