Poptávám montáž obložení na kovové zárubně
Poptávám obložení kovových zárubní 4 dveří v panelovém bytě. Nabídněte termín a cenu.
Rozšíření SV Vyškov - III. etapa, větev střed a dodatek č. 1 - zkapacitnění zdroje Manerov
Předmětem veřejné zakázky je výstavba 1 úpravny vody a 2 vodojemů a výstavba a rekonstrukce vodovodní sítě v okrese Vyškov. V rámci předmětu veřejné zakázky je i vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby. Předmětem je i geodetické zaměření dokončeného díla a vyhotovení projektu skutečného provedení díla.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Otnice
Zpracování návrhu KPÚ v k.ú. Otnice dle zák.č. 139/2002 Sb., včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapy DKM a uplatnění opčního práva pro vytyčení a stabilizaci pozemků.
Poptáváme realizaci dřevostavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z5 Poptáváme firmu či drobné živnostníky na realizaci dřevostavby RD o celkové velikosti 3+1 v Jihomoravském kraji Vyškov .
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Rašovice
Předmětem projektu je výstavba nové kanalizace a čistírny odpadních vod (dále jen „ČOV“) pro obec Rašovice v Jihomoravském kraji. Realizace projektu přispěje ke zlepšení životního prostředí a kvality vod v oblasti povodí Nové Mlýny. Po realizaci projektu se předpokládá připojení 500 obyvatel na vybudovanou kanalizaci a odvedení znečištění od všech ...
Poptávám servisní kontrolu spotřebičů
Prosím cenovou nabídku na servisní kontrolu a seřízení spotřebičů 1x ROBUR F41 2x ROBUR F21 1x ROBUR F31 servisní zásah v 02/2011 Děkuji.
Slavkov u Brna - Rozšíření Kapacity MŠ Zvídálek II
Předmět díla je specifikován projektem a zahrnuje stavební práce, geodetické zaměření odpovědným geodetem a provedení souvisejících prací, dodávek a činností. Předmětem díla je stavba nového pavilonu Mateřské školy Zvídálek v Slavkově u Brna a předmět, podoba a detaily jsou specifikovány v projektu a dále rozepsány v obchodních podmínkách, které ...
Odbahnění a úprava vodní  nádrže Kačenec II
Jedná se o odtěžení sedimentů ze dna nádrže, stabilizaci břehů kamennou rovnaninou a sanace betonových konstrukcí funkčního objektu.
Poptáváme vchodové stříšky
Poptávám výrobce/dodavatele vchodových stříšek, zastřešení teras.
SLAVKOV - Rozšíření Kapacity MŠ Zvídálek
Předmět díla je specifikován projektem a zahrnuje stavební práce, geodetické zaměření odpovědným geodetem a provedení souvisejících prací, dodávek a činností. Předmětem díla je stavba nového pavilonu Mateřské školy Zvídálek v Slavkově u Brna a předmět, podoba a detaily jsou specifikovány v projektu a dále rozepsány v obchodních podmínkách, které ...
Okresní soud ve Vyškově - stavba
Demolice garáže - 111 m3 obest. prostoru, reko stávajícího obj. OS ve Vyškově - 14.369 m3 obest. prostoru (1 PP, 3 NP), dostavba stávajícího obj. OS ve Vyškově - 1.414 m3 obest. prostoru (1 PP, 2 NP), vybudování 10-ti park.míst, teren. úpravy, vyklizení, nastěhování a částečná likvidace nábytku. Demolice, dostavba a teren. úpravy budou realizovány ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Velešovice
Zpracování návrhu KPÚ v k.ú. Velešovice dle zák.č. 139/2002 Sb., včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapy DKM a uplatnění opčního práva pro vytyčení a stabilizaci pozemků.
Poptávám opravu komínu na chalupě
Poptávám opravu komínu na rekreační chalupě v Dalešicích u Třebíče. Termín opravy: 06.-08.2008.
Poptáváme klimatizační jednotku
Poptáváme výrobce nebo dodavatele chladicích nebo klimatizačních jednotek do místnosti (jedná se o garáž). Jednotka by měla udržovat teplotu v místnosti na 10-12°C. Brno a okolí.
Poptáváme vzduchotechniku a klimatizaci
Poptáváme vzduchotechniku, případně i klimatizaci do veřejné čítárny a PC učebny knihovny ve Vyškově.
Poptávám laminátovou podlahu Ipokett
Poptávám 24m2 laminátové podlahy Ipokett interlock 32 -palisander country RW 33012. Odběr do 10.10.06