Poptáváme dvoukřídlová kovová vrata
Hledám výrobce vstupních vrat do domu dvou křídlové rozměr šířka 225cm x výška 250cm. Kovové zateplené. Navrhněte i integrované dveře. Potřebuji dva kusy na uzavření průjezdu do domu. Jedny levé druhé pravé. Bez jakýchkoliv oken. Prosvětlení vrátnice bude nad dveřmi.
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC v rodinném domě (sprchový kout místo vany, obklady, dlažba).
Poptáváme zámkovou dlažbu vč. pokládky
Poptáváme dodání a položení zámkové dlažby cca 550m2.
Poptáváme realizaci prací na stavbách
Pro stavební práce na stavbách v okolí Brandýsu nad Labem hledáme firmy s tímto zaměřením: - komunikace - sadové úpravy - podlahy vlysové a parketové, PVC - lešení - skládka stavební suti a výkopové zeminy - autodoprava + bagr, traktorbagr, čelní nakladač - dále hledáme ubytování pro stavební dělníky v Brandýse a blízkém okolí
Poptáváme zedníky na strojní omítání
Požadujeme pracovníky- zedníky na strojní omítání. Práce zajištěna - Brno a okolí.
Poptáváme pokládku krytiny Sarnafil
Hledám firmu zabývající se pokládkou střešní krytiny Sarnafil - pro stavbu v Pohořelicích.
Poptáváme vybavení penzionu v Mikulově
Pro nový penzion v Mikulově poptáváme následující vybavení: postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, poličky, interiérové dveře a zárubně). Kapacita 60 lůžek a 15 přistýlek (formou rozkládací pohovky). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.7.07. Děkuji za Vaše nabídky.
Poptávám rekonstrukci střechy RD, 12x12 m
Dobrý den, poptávám nabídku k rekonstrukci střechy rodinného domu tvaru čterce 12 x 12m. Výška strešního trojúhelníku je 8,5 m, hřeben 10 m, základna 13 m celkem 4 krát celková plocha max. 221 m čtverečních. Trámy jsou dobré. Potřebuji nové latě a tašky, např. TONDACH Brněnka 14 režná, BRAMAC MAX. Realizace na smlouvu, platba fakturou.
Sháním tabule lepeného bezpečnostního skla
Poptávka na 4 tabule lepeného bezpečnostního skla s dírami o průměru 10mm viz příloha na internetu na adrese http://www.breclavsko.cz/poptavka-bs/sklo2.pdf Nabídky prosím zasílejte na e-mail zezula@bajtsevis.com