Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci panelové koupelny a WC, bez nové vyzdívky, t.j. lepení kachlí na panel, nové vybavení koupelny, sprchový kout.
Poptávám rekonstrukci vily
Oprava/rekonstrukce vily z roku 1920 v Třebechovicích pod Orebem, zahrnující zejména opravu střechy, repasování oken a dveří, repasování a částečná výměna podlahových krytin (parkety, dlažba), vnitřní úpravy dispozičního řešení menšího rozsahu, rekostrukce rozvodů vody, elektřiny, topení, realizace nového systému vytápění (tepelné čerpadlo včetně ...
Poptáváme klempířské a obkladačské práce
Poptáváme klempíře a obkladače (především živnostníky), z okolí Prostějova a Brna. Jedná se o práce na 25 rodinných domech.
Poptáváme obkladačské práce
Poptáváme obkladačské práce v termínu od 17.12. - do 21.12.2007 v Brně - Lesná. Informace na tel. 602 571 666 nebo e-mail: info@artzouhar.cz.
Poptáváme obklady,dlažbu vč. montáže
Poptávámě dodávku a montáž keramických obkladů a dlažeb dle spárořezů projektanta. BD Trója Praha. Realizace 06-08/2007. cca 1.500m2
Poptávám obkladačské a dlaždičské práce
Poptávám obkladačské práce i s dodávkou materiálu v Brně. Termín nástupu do 14 dnů.
Poptáváme dlažební kostky-moravská droba
Poptávám dlažební kostky 20 x 30 cm z materiálu moravská droba.
Sháním obkladače a dlaždiče
Sháním firmu, která by mi obložila koupelnu, WC a položila dlažbu /asi 45 m/ v Brně, Nerudova ulice.
Hledám obkladačské a stavební firmy na bazény
Hledáme firmu ( i jednotlivce na ŽL ), která by s námi spolupracovala na obkladačských a stavebních pracech při výstavbě bazénů.