Rekonstrukce a modernizace budovy Sokolova 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Celková rekonstrukce bytového domu Plynárenská 263/8, Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle PROJEKTU, SMLOUVY a POVOLENÍ. Předpokládané spolufinancování této veřejné zakázky je v rámci výzvy č. 18 z dotace Evropské unie – Evropského fondu pro regionální rozvoj – Integrovaný regionální operační program, prioritní osa Zkvalitnění veřejných služeb a podmínek ...
ČRo Brno - III. etapa rekonstrukce budovy
Předmětem veřejné zakázky je III. etapa rekonstrukce budovy ČRo Brno, na adrese Beethovenova 25/4, 657 42 Brno, která zahrnuje zejména rekonstrukci jednotlivých podlaží budovy, střechy a souvisejících instalací systémů technického zabezpečení budovy ČRo Brno ve věcném rozsahu dokumentace pro provedení stavby.
Rekonstrukce bývalé ZŠ Všechovice – mateřská škola
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních úprav a nástavby stávajícího samostatně stojícího objektu, dříve sloužícího pro školní vzdělávání, pro nové využití – mateřskou školu. Zakázka je realizována v rámci projektu s názvem Rekonstrukce bývalé ZŠ Všechovice - mateřská škola, reg. č.: CZ.06.2.67/0.0/0.0/18_110/0009909.
Modernizace Střední školy Gemini Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Stavební úpravy sálu 2.NP objektu společenského centra Sýpka
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy sálu 2.NP objektu společenského centra Sýpka, Kytnerova 1a, Brno-Medlánky podle projektové dokumentace.
Rekonstrukce areálu společnosti Vodovody a kanalizace Vyškov, a. s.
Předmětem zakázky je rekonstrukce areálu společnosti Vodovody a kanalizace Vyškov, a. s. (blíže viz projektová dokumentace).
Administrace projektu - výstavní prostory zámku Moravský Krumlov - stavební práce
Rekonstrukce severovýchodní části zámku Moravský Krumlov za účelem vytvoření nových výstavních prostor včetně vybudování nové větvě vnitroareálového rozvodu plynu.
Brno, VDJ Bystrc I. tl. p. 2x1000m3 – rekonstrukce armaturní komory a technologie
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce stavební a technologické části armaturní komory vodojemu Bystrc I. tl. p. 2x1000 m3 a elektro části. Rekonstrukce je vyvolána potřebou výměny potrubí a armatur, které jsou již za hranicí životnosti v armaturní komoře. V rámci požadovaných prací bude provedena rekonstrukce stavební a technologické ...
Obnova kostela Povýšení sv. Kříže v Doubravníku - stavba
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem je provedení stavebních a souvisejících restaurátorských prací v rámci akce „Revitalizace kostela Povýšení sv. Kříže v Doubravníku - stavba“.
Snížení energetické náročnosti budovy - Základní škola Brno, Sekaninova
Předmětem veřejné zakázky je provedení konkrétních stavebních činností vedoucích ke snížení energetické náročnosti dotčeného objektu.
Revitalizace bažantnice v parku ve Veselí nad Moravou
Předmětem plnění veřejné zakázky je revitalizace bažantnice. Projektové dokumentace „Revitalizace bažantnice v parku ve Veselí nad Moravou“ se zabývají postupnou tříletou revitalizací biotopu stávajícího lužního lesa. Hlavním cílem revitalizace je udržení a rozšíření biotopů pro zvláště chráněné druhy hmyzu, zejména pak zvláště chráněného a ...
Modřice – rekonstrukce: muzeum, knihovna a infocentrum
Předmětem soutěže je navrhnout plán rekonstrukce a úprav historického objektu č. p. 171 na náměstí Svobody v Modřicích tak, aby především sloužil jako městské muzeum, knihovna, infocentrum, případně galerie, kavárna, klubovny a veřejně přístupný dvůr s možností využití na koncerty a vystoupení. Muzeum má hostit stálou expozici o historii obce i ...
Snížení energetické náročnosti objektu DM ulice Vinařů
Předmětem veřejné zakázky je provedení konkrétních stavebních činností vedoucích ke snížení energetické náročnosti dotčeného objektu.
Polyfunkční centrum Přibice II
Předmětem veřejné zakázky je realizaci polyfunkčního centra v obci Přibice. Podrobně je předmět zakázky popsán v přílohách zadávací dokumentace. Technické specifikace jsou obsaženy v projektové dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena do dvou částí dle předmětu plnění: Předmětem PRVNÍ ČÁSTI veřejné zakázky je stavební úprava objektu původního ...
Celková rekonstrukce bytového domu Křenová 277/76 v k.ú. Trnitá
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle projektu, smlouvy a povolení.
Modernizace ÚAN Zvonařka – zhotovitel stavby
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy dopravních ploch, výstavba nové výpravní budovy, rekonstrukce odstavných ploch na zastřešení objektu a související práce a činnosti.
VLRZ – VK Vyškov - rekonstrukce kuchyně 800– realizace - stavební část
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení změny dokončené stavby - stavebních úprav budovy Vojenské závodní kuchyně (dále také jen „VZK“) na pozemku parc. č. st. 707/6 v katastrálním území Dědice u Vyškova, okres Vyškov (dále jen „Stavba“). Stavbou jsou dále v rozsahu daném projektovou dokumentací pro provádění stavby, tj. umístěním nové ...
Rekonstrukce bloku A2 – dodavatel stavby
Rekonstrukce bloku A2 v areálu VŠ kolejí Vinařská 5, 603 00 Brno. Předmětem prací je rekonstrukce ubytovacích buněk a rekonstrukce chodeb a společných prostor. Podrobnosti v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce bloku B VŠ kolejí J.A.Komenského
Jedná se o kompletní rekonstrukci objektu B v areálu kolejí J.A.Komenského. V současné době mají jednotlivé pokoje společné sociální zázemí a kuchyňku na každém podlaží od 2. NP - 7. NP. Nově je navrhnuto na 2.NP – 7.NP vybudování buněk tzn. jednoho nebo dvou pokojů přístupných ze středové předsíně s kuchyňským koutem a sociálním zařízením. V 1. ...
Oprava bytů I/2019 v Brně - Židenicích
Předmětem zadávacího řízení je výběr nejvhodnější nabídky účastníka, se kterým bude dále uzavřena smlouva o dílo spočívající v provedení opravy vybraných bytů v Židenicích.
Rekonstrukce a modernizace budovy Jeneweinova 4
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Aquapark, venkovní bazén – rekonstrukce včetně zatraktivnění – dodavatel stavby
Předmětem zakázky je rekonstrukce včetně zatraktivnění – aquaparku, venkovního bazénu. Předmět a rozsah plnění této zakázky je blíže specifikován ve výkazu výměr a projektové dokumentaci, jež tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace.
Rekonstrukce domu Roháčkova 20
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Generální dodavatel stavby Rekonstrukce poslucháren PrF, Veveří 70, Brno
Předmětem veřejné zakázky je generální dodávka stavby Rekonstrukce poslucháren PrF, Veveří 70, Brno. Zejména se jedná o náhradu železobetonových stropů mezi 1. NP a 2. NP a další stavební úpravy dle přiložené dokumentace pro výběr dodavatele stavby v podrobnosti Dokumentace pro provádění stavby dle přílohy č. 13 Vyhlášky 499/2006 Sb. včetně výkazu ...