Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří III.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nástavba, přístavba a rekonstrukce budovy gymnázia.
Stavební úpravy a nadstavba ZŠ Klášterní, Moravský Krumlov – stavební práce
Předmětem plnění této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s projektem Stavební úpravy a nadstavba ZŠ Klášterní, Moravský Krumlov, registrační číslo - CZ.06.2.67/0.0/0.0/16_062/0003676, konkrétně se jedná o provedení stavebních prací dle projektové dokumentace a výkazu výměr.
Odborné učebny pro Základní školu, Znojmo, náměstí Republiky 9
Předmětem veřejné zakázky je realizace díla v rámci projektu s názvem : "Odborné učebny pro Základní školu, Znojmo, náměstí Republiky 9". Jedná se o projekt, který bude spolufinancován z IROP "CZ.06.2.67/0.0/.0./16_063/0002969". Stavební úpravy jsou detailně popsány v projektové dokumentaci.
MOÚ Brno – rekonstrukce a dostavba Bakešova pavilonu
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a souvisejících dodávek a služeb vymezených v příloze č. 2 zadávací dokumentace (vzor smlouvy o dílo) a v příloze č. 3 zadávací dokumentace (projektová dokumentace pro provádění stavby).
Židlochovice - Přestupní terminál IDS, nekolejová část
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba nekolejové části přestupního terminálu IDS Židlochovice. Výstavba bude probíhat ve 3 částech, přičemž vybraný dodavatel bude realizovat všechny 3 části. 1. část: V rámci této fáze budou vybudovány nové zpevněné plochy pro komunikace v terminálu IDS Židlochovice, autobusová stání, zastávky, nástupiště, ...
Stavební úpravy a přístavba ZUŠ Rajhrad
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na zhotovení díla s názvem "Stavební úpravy a přístavba ZUŠ Rajhrad" v rozsahu a podle projektu, povolení.
Bratislavská 210/26, 28 – rekonstrukce domu
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce domu Bratislavská 210/26, 28. Jedná se o nájemní bytový dům, v rámci rekonstrukce je v objektu navrženo 13 bytových jednotek a dva pronajímatelné nebytové prostory v přízemí objektu. Součástí rekonstrukce je provedení půdní vestavby dvou bytů a přístavba výtahu.
Kounicova 1,3,5,7,9 – oprava obvodového pláště budovy, dvora a sklepů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy bytového domu Kounicova 1,3,5,7,9, č.p. 944, pozemek parc. č. 339/1, k.ú. Veveří, obec Brno. Podrobný a přesný popis konkrétních stavebních prací, dodávek a služeb je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Snížení energeticé náročnosti budov AS-PO: Vyškov, kasárna Dědice, ulice Víta Nejedlého
Předmětem veřejné zakázky je zateplení obvodového pláště celého objektu včetně střešního pláště a kompletní výměna výplní otvorů s cílem snížit energetickou náročnost objektu. Předmětem veřejné zakázky je navíc sanace objektu.
FN Brno – Rekonstrukce hlavní rozvodny TS1 vč. propojení s TS2 – TS4 II
Předmětem zadávacího řízení s názvem „FN Brno – Rekonstrukce hlavní rozvodny TS1 vč. propojení s TS2 – TS4 II“ jsou stavební úpravy hl. trafostanice TS1 a propojení VN vedení mezi TS1 –TS4 a TS2.
Přístavba a stavební úpravy tělocvičny Brno-Kníničky
Výběr zpracovatele architektonické studie, projektové dokumentace ke společnému územnímu a stavebnímu řízení, zadávací dokumentace a výkonu autorského dozoru v rámci projektu:PŘÍSTAVBA a stavební úpravy TĚLOCVIČNY Brno-Kníničky
Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nástavba, přístavba a rekonstrukce budovy gymnázia.
Rekonstrukce Dominikánského náměstí
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce inženýrských sítí a ploch Dominikánského náměstí včetně zpracování dokumentace ve stupni RDS se zapracováním souvisejících architektonických požadavků. Rekonstrukcí dojde ke změně využití plochy náměstí ze současného parkoviště na shromažďovací a společenský prostor, nevyhovující stav inženýrských sítí, ...
Realizace energetických úspor polyfunkčního objektu Dopravních staveb Brno, s.r.o.
Předmětem zakázky je provedení stavebních úprav objektu na ulici Trnkova v Brně - Líšni. Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní objekt. Stavebními úpravami dojde k dispozičním úpravám, zrušení vnitřních schodišť a změně účelu větší části budovy.
Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně – Rekonstrukce zázemí v 1.NP soudního lékařství
„Rekonstrukce zázemí v 1.NP soudního lékařství“ dle projektové dokumentace zpracované firmou LT Projekt a.s. Součástí projektu jsou úpravy architektonicko-stavební, zdravotně-technické, silnoproudé instalace a VZT. Navržený záměr je řešen na pozemcích FN u sv. Anny v Brně, Tvrdého 562/2a Brno. Dle aktuálního výpisu z katastru nemovitostí je ...
FN Brno - Rozšíření pracoviště OKH v budově CH
Předmětem zadávacího řízení s názvem FN Brno – Rozšíření pracoviště OKH v budově CH“ jsou stavební úpravy v části 4.NP budovy CH a realizace nové přístavby-nástavby v úrovni 4.NP v prostoru dnešní ploché střechy s přímou návazností na stávající pracoviště.
Realizace opatření ÚSES 1. část, k. ú. Zaječí
Předmětem veřejné zakázky jsou nové výsadby čtyř biocenter a jednoho biokoridoru. Záměrem obce je realizovat opatření ke zlepšení životního prostředí. Dále je předmětem následná péče po dobu 3 let a projektová dokumentace skutečného provedení a geodetické zaměření díla. Technické podmínky jsou stanoveny projektovou dokumentací pro provedení stavby ...
FN u sv. Anny v Brně – Úpravy v budově K pro alergologii
Předmětem veřejné zakázky jsou: „Úpravy v budově K pro alergologii“ dle projektové dokumentace zpracované firmou LT Projekt a.s.. Součástí projektu jsou úpravy architektonicko-stavební, stavebně konstrukční, zdravotně-technické, vytápění, VZT, silnoproudé, slaboproudé, rozvody laboratorních plynů a zabudované technologie. Navržený záměr je řešen ...
Obnova zámecké zdi – Slavkov u Brna
Předmětem veřejné zakázky je obnova zámecké zdi zámku Slavkov u Brna a stavební obnovu dřevěného altánu v prostoru zámecké zahrady.
Technologická obnova operačních sálů ve FN Brno - stavební práce II.
Předmětem zadávacího řízení s názvem „Technologická obnova operačních sálů ve FN Brno – stavební práce II. “ je technologická obnova stávajících operačních sálů ve 2.NP a 3.NP budovy „CH“ situované v areálu Fakultní nemocnice Brno, ve čtyřech samostatných stavebních etapách za provozu zbylé části objektu, a to v rozsahu a podle projektové ...
Úprava veřejného prostoru mezi ulicemi Výstavní - Veletržní při Mendlově náměstí v Brně
Předmětem veřejné zakázky je úprava veřejného prostoru mezi ulicemi Výstavní – Veletržní při Mendlové náměstí v Brně. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Snížení energetické náročnosti budov na ulici na Pískách
Předmětem zakázky je snížení energetické náročnosti a rekonstrukce budov na ulici na Pískách, č. p. 3275/3, parcele č. 5857/1 a parcele č. 7637/1 v Hodoníně (mj. bude realizováno zateplení budovy pomoci systému ETICS, zateplení střechy, výměna výplní otvorů, elektroinstalace, plynové vytápění). Stávající okapový chodník okolo administrativní ...
Brno, Údolní II, Lerchova II, Klácelova - rekonstrukce ulic
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce části ulice Údolní od nemovitosti č. 52 po křižovatku s ulicí Klácelova, následná rekonstrukce ulice Klácelova, rekonstrukce ulice Lerchova v části od křižovatky s ulicí Klácelova po náměstí Míru a rovněž provedení rekonstrukce ulice Kampelíkova v části od křižovatky s ulicí Heinrichova směrem k ...
Bernáčkova 1 – rekonstrukce domu
Předmětem veřejné zakázky je komplexní zhotovení díla s názvem: Bernáčkova 1 – rekonstrukce domu v rozsahu a podle PROJEKTU, POVOLENÍ a SMLOUVY. Účelem veřejné zakázky je rekonstrukce bytového domu, který bude sloužit k nájemnímu bydlení. Jedná se celkem o 12 malometrážních bytů 2+KK.
Zpřístupnění valů zámku Slavkov u Brna
Předmětem veřejné zakázky je obnova zámeckých valů kolem hlavní budovy zámku Slavkov u Brna, zvýšení zabezpečení památky a odstraňování přístupových bariér.