Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledáme firmu na pokládku zámkové dlažby 75m2. Jedná se o 2barevnou mozaiku velká/malá kostka. Vše je již připraveno na pokládku: výkopy,štěrk,obrubníky. Děkujeme za nabídky.
Poptávám vyzdění hrubé stavby RD
Poptávám vyzdění hrubé stavby RD z Porothermu na hotovou základovou desku na Příbramsku.
Poptávám vybourání koupelny,odvoz suti
Sháním zedníka na vybourání zděného jádra, asi metr šířky, včetně vybourání vany. Pokud možno i odvezení sutin. Co nejdříve. Mladá Boleslav a okolí.
Poptávám stavbu RD na klíč
Poptávám cenové nabídky. Kompletní stavbu na klíč domu BeKi 70.3(www.malydomek.com-varianta 3kk) Elektřina a plyn na hranici pozemku cca. 60m. od domu, vodu nutno řešit studnou(vyvrtána), v obci není kanalizace.
Poptáváme výstavbu základové desky RD
Poptáváme výstavbu základových pasů a zákl. desky pro rodinný domek o ploše 95 m2. Unhošt u Kladna, termín podzim 2008
Poptávám stavbu plotu na klíč
Poptávám stavbu plotu na klíč.Podezdívka štípaný KB blok v kombinaci s dřevěnou výplní. Možno dodat podezdívku bez výplně,dle dohody. Délka plotu 33m vč. vchodových dvířek a vjezdových vrat.
Poptávám stavbu na klíč a hrubou stavbu
Poptávám 2 cenové nabídky. 1/ kompletní stavbu na klíč domu BeKi 70.3NH 2/ hrubou uzavřenou stavbu tohoto domu v lokalitě Slaný, přičemž bych měl zájem o uzavřenou hrubou stavbu se základovou deskou, potřebnými tepelnými izolacemi i hydroizolacemi, ležatými odpady dle provedení beki 70.3 včetně střešní krytiny, oplechování, oken a vstupních ...
Poptávám zhotovení základové desky
Poptávám zhotovení základové desky vč. výkopových prací pod připravovanou stavbu dřevostavby, okres Praha-západ, Ohrobec - Károv.
Poptáváme nástřik střechy PUR pěnou
Poptávám firmu ,která se zabývá nástřikem pěny -PUR na ploché střechy. Jedná se o větší plochy.
Poptáváme výstavbu gabionové zdi
Poptávám výstavbu gabionové zdi cca 40metrů délka výška 2-3metry
Poptáváme partu zedníků, stavba dvou RD
Poptávám partu zedníků na stavbu hrubé stavby 2 rodinný domů nebo menší firmu pro stavbu na klíč Lokalita: Praha-východ, Termín: zahájení srpen 2008 Specifikace: jedná se o cca 520 m3/1 dům (užitná plocha cca 120 m2, materiál porotherm, subdodavatelé zatím nevolat Cena: hrubá stavba cca 1-1,1 mil., stavba na klíč cca do 2,6 bez DPH. Výkaz ...
Poptávám dokončovací stavební práce
Poptávám dokončovací práce na výstavbu rodinného domku. Praha-západ.
Poptáváme rekonstrukci střechy
Poptáváme rekonstrukci střechy RD - 195 m2 včetně zednických prací, zvýšení podkroví a půdní vestavba. okres Kutná Hora.
Poptávám výstavbu přízemního RD, r. 2009
Dobrý den!Měla bych zájem o postavení přízemního RD 3km od Neratovic,na klíč,podzim 08,09 nebo od jara 2009.Cena 3mil. Lucie Cibulková.
Poptávám stavbu komína
Poptávám stavbu komínu ke krbové vložce. Výška cca 9m. Prostup podlahou je připraven. Prosím o cenovou kalkulaci.
Poptávám zednické práce
Poptáváme zednické práce do novostavby PRAHA VÝCHOD-SPĚCHÁ! Stavba příček- už jen horní patro. (stojí již hrubá stavba z materiálu DURISOL(ZTRACENÉ BEDNĚNÍ)) rodinného domku (2 patra; 5+kk; garáž) příčky z YTONG tvárnic 125mm az 150mm, dále pak zhotovení podlah, stropy. Termín červen 2008. Rodinný domek stojí v obci ŠKVOREC, PRAHA ...
Poptáváme výstavbu podkroví
Poptávám vybudování obytného podkroví na půdě domu. Předmětem práce je vybudování podlahy: obložky starých trámů, podlaha z cetrisových desek pokládaná dvouvrstvě křížem přes sebe. Příčky z Ytongu 10cm. Zateplení střechy, sádrokartonové podhledy. Omítky. Na vyžádání dodám situační nákres a výkaz výměr pro ocenění.
Poptáváme stavbu základové desky
Hledám stavební firmu pro zhotovení základové desky,podle projektu.Lokalita Praha-západ,Oleško.Jedná se o základovou desku pro dřevostavbu (dvojdomu) prostupy kanalizace a studená voda,rozměry 15,7x15,3m.
Poptávám rekonstrukci rodinného domu
Poptávám rekonstrukci domu ve Zvoleněvsi okres Kladno.
Poptávám výstavbu základové desky RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky pod montovaný RD (zast.plocha cca 370m2), Praha - východ (Úvaly). Termín jaro 2008.
Poptáváme fasádnické práce na RD
Poptávám dokončení fasády rodinného domku ve Vrbčanech. Z loňského roku je nahozené jádro ,nyní se jedná o finálový povrch - hrubou fasádou, nástřikem či natažením.
Poptáváme výstavbu opěrné zdi
Poptávám stavební firmu na stavbu opěrné zdi cca 5 m vysoké, 5km od Slaného.
Poptáváme přístavbu rodinného domu
Poptáváme firmu na přístavbu RD. Zastavěná plocha je 70m2, v přízemí garáž a dílna v 1.p 2 obytné místnosti. Začátek výstavby-březen, duben 08.
Poptáváme zhotovení základové desky k RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky včetně izolací pro stavbu RD. K dispozice veškerá dokumentace, podrobný projekt základové desky, inženýrských sítí a stavby. Lokalita: Králův Dvůr-Počaply
Poptáváme stavbu základové desky
Poptavám zhotovení základové desky na rodinný dům obdelníkového tvaru o rozměrech 13500x860 cm. Realizace srpen-zari 2007/ihned po vydani stavebniho povoleni/ v okr.Mělnik. Svahové převýšeni cca 60cm, půda-humozní hlína.Výkopové práce možno zajistit v mistě stavby. Cena a reference rozhoduji.