Přístavba domova seniorů Unhošť
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení přístavby (novostavby) samostatně stojícího křídla Domova seniorů Unhošť, které bude propojeno se stávající budovou.
Přístavba domova seniorů Unhošť
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení přístavby (novostavby) samostatně stojícího křídla Domova seniorů Unhošť, které bude propojeno se stávající budovou.
Poptáváme katalog rodinných domů
Prosím o zaslání katalogu rod. domku hrubá stavba cca do milionu korun na adresu: V kroupovci 3072, 27601, Mělník. Děkuji.
Poptáváme stavbu administrativní budovy
Poptáváme výstavbu nové administrativní budovy v nově vznikajícím provozu na okrese Mělník. Stavba přízemní budova o rozměrech 12,8 m x 8,8 m,včetně elektro instalace,sanity,vytápění a napojení na sítě. Podmínky provedení práce dohodou.
Poptávám stavbu RD na klíč
Sháním dodavatele stavby RD na klíč. Součástí domu je instalace vrtaného tepelného čerpadla (země - voda). Lokalita je Levín u Berouna.
Poptáváme stavbu bungalovu
zakázka číslo 750430-08.03.2011Z12 Poptáváme firmu která umí stavět stavby Bungalovu o kterou máme zájem o zastavěné ploše cirka 160m2.¨Lokalita Říčany u Prahy a nebo okolí – Praha-východ. Popis stavby standardní vybavení a sedlová střecha.
Poptáváme dokončení stavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z9 Poptáváme firmu na dostavbu RD o velikosti 20x6 m2 kde v současné době je udělaná na RD hrubá stavba ,preferujeme firmu z blízkého okolí,Popis:přízemí a podkrovní místnosti,včetně zateplení a fasády.Kraj středočeský,-Benešov u Prahy.
Poptáváme zpracování kalkulace na stavbu RD
Dobrý den, prosím o cenovou kalkulaci na výstavbu RD 2kk dle přoloženého pudorysu, bud v cihlové variantě nebo dřevostavbě.Včetně základové desky. Bez sklepa, půda pouze pochozí.Střešní krytina - nezáleží. Pouze bez obkladů,dlažeb,sanity a plovoucích podlah. Prosím o co nejnižší možnou cenu, kvůli nesmyslným podmínkám v bankách máme omezený ...
Poptávám stavbu rodinného domu
Stavba rodinného domu - poptávka Lokalita výstavby: Mnichovice Popis domu:přízemní, nulový, raději aktivní dům(fotovoltaika) Specifikace místostí: 3+kk,pracovna, prádelna, dílna, garáž na 4 auta
Poptávám výstavbu rodinného domu
Hledám spolehlivou stavbení firmu na výstavbu RD 024 dle obrazové přílohy, která už tento dům stavěla, nebo se stavbou má zkušnosti. Technologie Ytong 25 cm + 15 cm zateplení ( dřevostavba v žádném případě ) vše v běžném standartu a to ve variantě: - hrubá stavba vč. desky a připojení na sítě - na klíč Stavba bude v Křenicích u Prahy na ...
Poptávám stavbu nízkoenergetického domu
Poptávám se po stavební firmě , která je schopna postavit nízkoenergetický dům malé zastavěné plochy, dům pro dvě osoby , Kladno a okolí. Cena max. do 1,5 milionu Kč na klíč samozřejmě bez pozemku.
Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část
Předmětem smlouvy je Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část. Blíže jsou všechny související stavební práce, dodávky a služby specifikovány v projektové dokumentaci.
Poptávám montáž střechy
Poptávám montáž 2x střechy tvaru A. cca 390m2. Pouze jeden komín. Materiál: latě 6x4 + Lindab Rova Ideal - cihlová barva, bez folie! Nutno demontovat staré latě a krytinu. Pouze scházet dolů. Termín ihned. Cenu celkem, nebo nejlépe za 1m2 střechy. Platba v hotovosti!Další pokrývačské práce z jara. Cca 7 Km od Čáslavi.
Podporované byty Hřebeč, BD č. 1
Předmětem veřejné zakázky je provedení etapy č. 1 - bytového domu č. 1 včetně zpevněných ploch a inženýrských sítí na pozemcích parc. čísel st.1560, 1106/1, 1107/1, 1107/4, 1107/5 a 1108/18, vše v k.ú. a obci Hřebeč. Zastavěná plocha budovy je 451,40m2, zastavěná plocha zpevněných ploch je 1727,65m2 a zastavěná plocha zpevněných ploch mlátové ...
Přístavba budovy MŠ Čtyřlístek Lysá nad Labem
Předmětem této VZ je novostavba objektu mateřské školy, která bude stavebně a funkčně napojena na stávající objekt mateřské školy Čtyřlístek, ulice Brandlova v Lysé nad Labem.
Výstavba mateřské školy Černošice ulice Pod Ptáčnicí
Předmětem veřejné zakázky je generální dodávka stavby mateřské školy Černošice včetně všech souvisejících prací a dodávek a zajištění úspěšné kolaudace stavby jménem objednatele.Předmětem
Poptávám zateplení RD s dotací EU
Poptáváme zateplení rodinného domu v rámci projektu Zelená úsporám a to včetně vyřízení dotací a projektu. Rozsah : - vnější plocha domu 270m2 + zateplení půdních prostor - předpokládaná tloušťka zateplení 10 cm (upřesnění dle energetické studie) - jedná se o samostatně stojící dům se stávající izolací 5 cm s šířkou stěn 50 cm - zateplení ...
Výběr zhotovitele stavebních prací - IPRM - II - okolí Kulturního domu v Příbrami VII
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, a návrhem smlouvy o dílo, který je přílohou č. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám přestavbu bytového jádra
Poptávám firmu nebo jen partu lidí na přestavbu bytového jádra v rodinném domě,pouze spodní patro,tedy zednické,elektrikářské a sádrokartonářské práce.KLADNO ROZDĚLOV. Záleží samozřejmě na kvalitě a ceně.
Poptávám zhotovení sedlové střechy
Poptávám zhotovení sedlové střechy na novostavbě RD v Olbramovicích okr. Benešov. Včetně dodávky krovu. Termí realizace podzim 2010. Rozměry viz.příloha pdf. Za nabídky děkuji.
Poptáváme stavbu RD dle katalogu
Poptávám realizaci stavby rodinného domu Domino z katalogu G servis. Dostaneme rádi nabídky jak dřevostavby tak i domu zděného. Realizace proběhne na jaře roku 2011 v okrese Benešov.
Mateřská škola a polyfunkční objekt Želivec
Předmětem plnění je realizace nepodsklepené stavby 3 pavilonů mateřské školy a polyfunkční budovy včetně technologie kuchyně,sanitárního vybavení,oplocení, zpevněné plochy, komunikace, parkoviště, přípojek a osvětlení dle zadávací dokumentace a přiložené projektové dokumentace.
Přístavba Základní školy Dolní Beřkovice
Předmětem plnění veřejné zakázky je soubor stavebních prací a dodávek, vedoucích k vybudování čtyř multifunkčních učeben (přírodovědná, počítačová a dvě jazykové), kabinetů a tělocvičny, včetně jejich vybavení, realizovaných podle vypracované projektové dokumentace. Propojení přístavby a stávající školy bude prosklenou chodbou. Více informací je v ...
Včelí svět v Hulicích - návštěvnické centrum
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stavebních, montážních a řemeslných prací a dodávek spojených s provedením zakázky „Včelí svět v Hulicích – návštěvnické centrum“, a to v souladu s projektovou a zadávací dokumentací. Zakázka bude dodavatelem zabezpečena v celém rozsahu. Jedná se o rekonstrukci bývalé školy v Hulicích na monotématické ...
Domov V Zahradách Zdice – dostavba druhé budovy
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací na akci „DS Beroun – Stavba domova seniorů + terenní úpravy zahrady“ v souladu se zadávacími podmínkami.