Splašková kanalizace a ČOV v obcích Rostoklaty a Nová Ves II
Jedná se o výstavbu tlakové splaškové kanalizace pro obce Rostoklaty, Nová Ves II a odvedení splaškových odpadních vod ze zmíněných obcí na projektovanou ČOV. Jednolinková mechanicko-biologická ČOV je umístěna ve východní části obce Nová Ves II. Umístění ČOV odpovídá územnímu plánu obce. Objekt ČOV (provozní budova a horní hrana nádrží) je ...
V 000317 - Vybudování koncového zařízení pro likvidaci odplynu z nové výroby EDN
Předmětem plnění této zakázky je vybudování koncového zařízení pro likvidaci odplynu z nové výroby EDN a z dalších výrob za účelem dosažení emisních limitů platných od roku 2015. Podrobněji je předmět zakázky specifikován v Zadávací dokumentaci.
Výroba EDN - Úpravna vody
Předmětem zakázky je dodávka a montáž úpravny vody s kapacitou cca 30 m3/hod. upravené vody. Součástí zakázky je provedení nezbytných stavebních úprav stávajícího objektu, dodávka a montáž elektroinstalace, dodávka a montáž měření, regulace a řídicího systému a zpracování projektové dokumentace. Upravená voda bude vyráběna z filtrované labské vody ...
Kanalizace a ČOV Starý Kolín
Hlavní řady tlakové kanalizace DN 50 - 160 v délce 11 423 m; podružné řady tlakové kanalizace DN 40 v délce 8 575,5 m; domovní čerpací stanice v počtu 529 ks; obecní čistírna odpadních vod pro 1 950 ekvivalentních obyvatel (EO).
Kanalizace a ČOV Starý Kolín
Výstavba tlakové splaškové kanalizace, včetně domovních čerpacích stanic a obecní ČOV.
Vybudování kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Konárovice
Kanalizační splaškové stoky v profilech DN 300 a DN 250, čistírna odpadních vod, čerpací stanice, výtlačný řad, výústní objekt, vodovodní přípojka, zpevněná plocha, oplocení, elektropřípojky a strojní a technologické vybavení.
Rozšíření skládky TKO Radim – 2. etapa – dodatečné stavební práce
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení dodatečných stavebních prací související s rozšířením skládky tuhého komunálního odpadu Radim – 2. etapa.
Výstavba MVE Velký Osek
Předmětem zakázky je výstavba nové malé vodní elektrárny Velký Osek u stávajícího jezu v ř.km 184,368 na klíč. Součástí zakázky je zajištění kompletní realizace všech stavebních prací, dodávka technologického vybavení, montáž a uvedení do provozu.
Vodovod, kanalizace a  ČOV Němčice
Předmětem plnění je oprava ČOV a splaškové kanalizace (Čistírna odpadních vod a Splašková tlaková kanalizace) a vodovodu (Úpravna vody a vodovod).
Intenzifikace městské ČOV v Českém Brodě - Liblicích
Intenzifikace stávající ČOV pro 7 600 EO na kapacitu 9 461 EO. Náplní zakázky jsou zejména úpravy stávajících stavebních objektů a provozních souborů.
Rekonstrukce ČOV Kolín
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace stávající ČOV Kolín na 44tis. EO. Jedná se o rekonstrukci stavebních objektů, dodávku části nové technologie. Blíže splecifikováno v ZD.
Vodovod Klučov - Lstiboř
Vodovod pro obec Klučov a místní část Lstiboř v celkové délce 8 784,2 m a automatická tlaková stanice (ATS).
Tlaková kanalizace a ČOV pro obec Doubravčice
ČOV, výtlak vyčištěné vody a objekty pro provoz čistírny. Vybrané větve tlakové kanalizace tvořící plně funkční systém odkanalizování. SO02.1 Železobetonové nádrže,SO02.2 Nadzemní část,SO02.3 Stavební elektroinstalace,SO02.4 Terénní úpravy,SO02.5 Oplocení,SO02.6 Havarijní přepad,SO02.7 Přípojka NN,SO02.8 Vodovodní přípojka,PS03 ČOV Strojní ...
Poptávám dodavatele nafty
Poptávám dodavatele nafty. Odběr pouze Čepro cena min 1.18 pod základ. Odběry cca 5 až 15 aut denně.