Komunální služby pro město Uherské Hradiště
Předmět veřejné zakázky je zajištění kompletní dodávky technických služeb pro město Uherské Hradiště. Činnosti spadající do technických služeb jsou následující: 1. Opravy a údržba pozemních komunikací v majetku a správě Města Uherské Hradiště včetně jejich součástí, 2. Opravy a údržba zastávek MHD, 3. Opravy a údržba zábradlí a obdobných zařízení ...
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptávám realizaci plechové střechy
Dobrý den, Poptávám cenovou nabídku na kompletní realizace plechové střechy s krovem podle přiložených výkresů. Prosím rozepsanou nabídku (betonový věnec, dřevěná nástavba, plechová střecha, klempířské oplechování). Podkroví bude bez izolace, ale připravené na izolování. Rozměr střechy - 100 m2 Datum realizace-květen,červen 2010 S ...
Poptávám realizaci hrubé stavby RD
Hledám živnostníky nebo malou firmu na hrubou stavbu rodinného domu v lokalitě Napajedla. Předpokládaný termín zahájení červenec 2009.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Společnost poptáva rekonstrukci sídla.Střecha,okna,oplocení,parkovací plochy,atd.
Poptávám stlačený vzduch
Poptávám stlačený vzduch (200-300 atm)? Jestli ano, za jakých podmínek a v jakých minimálních množstvích a cenách?
Poptávám rekonstrukci střechy
Hledám firmu na rekonstrukci střechy pro půdní vestavbu půdorys 10x30 m v okrese Uherské Hradiště .
Poptáváme opravu fasády vč. zateplení
Poptávám zateplení a obklad fasády baťovského půldomku. Polystyren 8cm,cihelný pásek. Plocha asi 130 m2. Realizace od 9/08 .
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC v panelovém bytě - obklad panelovými obklady ABITIBI, včetně montáže nové vany, umyvadla a záchodové mísy.
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích na Zlínsku. Zastavěná plocha cca 80 m2, sedlová střecha, obytné podkroví. Termín výstavby : červenec 2008/2009.
Poptávám stavbu čističky odpadních vod
Poptávám firmu na realizaci čističky odpadních vod Stainless cleaner sc 250 Stavba je umístěnave Střílkách na Kroměřížsku. Projektová dokumentace k dispozici jen vážným zájemcům.
Poptáváme technologii pro ener. využití slámy
Hledám firmu zabývající se exportem, importem dánské technologie pro energetické využití slámy obilovin. Předpokládaný název Danakta Danagra.
Poptávám firmu na provedení fasády  na RD
Hledám stavební firmu na provedení fasády na RD v okr.Vsetín, 284m/2, původní fasáda je odstraněna, jaro 2007, nejlevnější nabídka.
Potřebuji postavit rodinný domek
Potřebuji postavit rodinný domek 1 + 2 nebo 1 + 3 v Kroměříži, cena do 1 mil. Kč.