Poptáváme stavbu bungalovu
zakázka číslo 750430-08.03.2011Z12 Poptáváme firmu která umí stavět stavby Bungalovu o kterou máme zájem o zastavěné ploše cirka 160m2.¨Lokalita Říčany u Prahy a nebo okolí – Praha-východ. Popis stavby standardní vybavení a sedlová střecha.
Poptáváme dokončení stavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z9 Poptáváme firmu na dostavbu RD o velikosti 20x6 m2 kde v současné době je udělaná na RD hrubá stavba ,preferujeme firmu z blízkého okolí,Popis:přízemí a podkrovní místnosti,včetně zateplení a fasády.Kraj středočeský,-Benešov u Prahy.
Poptáváme zpracování kalkulace na stavbu RD
Dobrý den, prosím o cenovou kalkulaci na výstavbu RD 2kk dle přoloženého pudorysu, bud v cihlové variantě nebo dřevostavbě.Včetně základové desky. Bez sklepa, půda pouze pochozí.Střešní krytina - nezáleží. Pouze bez obkladů,dlažeb,sanity a plovoucích podlah. Prosím o co nejnižší možnou cenu, kvůli nesmyslným podmínkám v bankách máme omezený ...
Vybudování kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Konárovice
Kanalizační splaškové stoky v profilech DN 300 a DN 250, čistírna odpadních vod, čerpací stanice, výtlačný řad, výústní objekt, vodovodní přípojka, zpevněná plocha, oplocení, elektropřípojky a strojní a technologické vybavení.
Dostavba kanalizace a intenzifikace ČOV ve městě Odolena Voda
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace ČOV Odolena Voda a dobudování kanalizace v délce 1,25 km
Poptávám stavbu rodinného domu
Stavba rodinného domu - poptávka Lokalita výstavby: Mnichovice Popis domu:přízemní, nulový, raději aktivní dům(fotovoltaika) Specifikace místostí: 3+kk,pracovna, prádelna, dílna, garáž na 4 auta
Intenzifikace ČOV Lysá nad Labem
Stávající technologické objekty ČOV budou zčásti rekonstruovány a doplněny o nové stavební objekty vodohospodářského nebo obecného charakteru, tak aby ve výhledu ČOV vyhovovala požadavkům platné legislativy ČR a současně splnila kapacitní potřeby města na vyčištění odpadních vod od 15 000 EO.
Vodochody-Hoštice - Kanalizace a ČOV
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací na akci „KANALIZACE A ČOV“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
Poptávám výstavbu rodinného domu
Hledám spolehlivou stavbení firmu na výstavbu RD 024 dle obrazové přílohy, která už tento dům stavěla, nebo se stavbou má zkušnosti. Technologie Ytong 25 cm + 15 cm zateplení ( dřevostavba v žádném případě ) vše v běžném standartu a to ve variantě: - hrubá stavba vč. desky a připojení na sítě - na klíč Stavba bude v Křenicích u Prahy na ...
Zlepšení vodohospodářské infrastruktury obce Šestajovice
Jedná se o mechanicko- biologickou ČOV s aerobní stabilizací kalu a odvodněním kalu.Z odlehčovací komory je přítok do hrubého předčištění.Hrubé předčištění je kompaktním zařízením zahrnujícím jemné česle a lapák písku.Dále je odpadní voda zavedena do čerpací stanice odkud je čerpána do biologické linky.Vedle čerpací stanice je retenční nádrž pro ...
Poradenská činnost při přípravě akce Centrum průmyslového zpracování komunálních odpadů
Základním účelem zadávacího řízení je uzavření mandátní smlouvy na poradenskou činnost při přípravě akce Centrum průmyslového zpracování komunálních odpadů Mladá Boleslav včetně přípravy žádosti o dotace z prostředků EU a ČR z XV. výzvy Ministerstva životního prostředí v rámci prioritní osy 4.
Kosořice – splašková kanalizace a ČOV
Předmětem je stavba tlakové splaškové kanalizace a ČOV v obci Kosořice. Podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rozšíření skládky TKO Radim – 2. etapa – dodatečné stavební práce
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení dodatečných stavebních prací související s rozšířením skládky tuhého komunálního odpadu Radim – 2. etapa.
Broumy – kanalizace, ČOV a dobudování vodovodu
Předmětem prací je vybudování splaškové kanalizace, ČOV a dobudování vodovodu v obci Broumy
Splašková kanalizace a ČOV v obci Horka I
Plněním předmětu plnění veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace a ČOV v obci Horka I. a v jejích jednotlivých částech (Horka I, Svobodná Ves a Borek).
Poptávám stavbu nízkoenergetického domu
Poptávám se po stavební firmě , která je schopna postavit nízkoenergetický dům malé zastavěné plochy, dům pro dvě osoby , Kladno a okolí. Cena max. do 1,5 milionu Kč na klíč samozřejmě bez pozemku.
Rekultivace ukončené skládky TKO Květná
Rekultivace ukončené skládky Květná. Cílem sanace a rekultivace je minimalizace staré ekologické zátěže. Účelem stavby je zabránit případné dotaci tělesa skládky srážkovou vodou a tím zabezpečení materiálu skládky před vymýváním srážkovými vodami do vod podzemních.Terénní deprese byla vytvořena činností povrchového toku a jejím dnem protéká potok ...
Splašková kanalizace a ČOV svazku obcí Jizerní Vtelno, Krnsko a Písková Lhota
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby „Splašková kanalizace a ČOV svazku obcí Jizerní Vtelno, Krnsko a Písková Lhota“. Jedná se o výstavbu mechanicko biologické ČOV o kapacitě 2100 EO a výstavbu kanalizace v délce 14,2 km. Předmětem této veřejné zakázky je rovněž vypracování dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného ...
Dodávka zařízení na zpracování starých pneumatik
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace (montáž) a zprovoznění zařízení - moderní technologie na zpracování starých pneumatik (dále také „Zařízení“). Zařízení musí splňovat technické požadavky zadavatele uvedené v Příloze č. 1 ZD – (dále jen „Technické požadavky“).
Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část
Předmětem smlouvy je Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část. Blíže jsou všechny související stavební práce, dodávky a služby specifikovány v projektové dokumentaci.
Výstavba MVE Velký Osek
Předmětem zakázky je výstavba nové malé vodní elektrárny Velký Osek u stávajícího jezu v ř.km 184,368 na klíč. Součástí zakázky je zajištění kompletní realizace všech stavebních prací, dodávka technologického vybavení, montáž a uvedení do provozu.
Výstavba vodovodu a kanalizace Úmyslovice
Vodovod - obec Kouty, Úmyslovice a místní části Ostrov. Splašková kanalizace - obec Úmyslovice. SO01.1 Přivaděč vodovod Kouty, SO01.2 Veřejný vodovodní řad Kouty-řad A, SO02.1 Přivaděč vodovod Úmyslovice, SO 02.2 Veřejný vodovod.řad Úmyslovice, SO02.3 Přivaděč a vodovodní řad Ostrov, SO04.1 Kanalizace Úmyslovice vč.technologie ČS, SO04.2 ČOV ...
Výstavba kanalizace a ČOV Stará Lysá
-komplexní výstavba splaškové kanalizace v Obci Stará Lysá, včetně stavby ČOV pro zajištěnÍ čistění OV produkovaných na území obce -vypracování realizační dokumentace
Poptávám montáž střechy
Poptávám montáž 2x střechy tvaru A. cca 390m2. Pouze jeden komín. Materiál: latě 6x4 + Lindab Rova Ideal - cihlová barva, bez folie! Nutno demontovat staré latě a krytinu. Pouze scházet dolů. Termín ihned. Cenu celkem, nebo nejlépe za 1m2 střechy. Platba v hotovosti!Další pokrývačské práce z jara. Cca 7 Km od Čáslavi.
Zlepšení vodohospodářské infrastruktury města Benešova
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními pracemi, spojené s realizací stavby „Zlepšení vodohospodářské infrastruktury města Benešova“. Stavba je rozdělena do níže uvedených stavebních objektů: SO 01 Splašková kanalizace, SO 02 Čistírna odpadních vod, SO 03 Odlehčovací komory, SO 04 ...