Kbely - rekonstrukce budovy č. 1 - realizace
Komplexní rekonstrukce budovy č. 1 vojenského areálu Kbely za účelem zabezpečení odpovídajících provozních potřeb uživatele v rozsahu PD
Dodávka elektřiny pro odběrná místa Národního muzea na území ČR v roce 2011
Předmětem VZ je dodávka elektřiny bez poskytování distribuce elektřiny pro odběrná a předací místa (OPM) zadavatele, a to: kategorie B velkoodběr - 9 OPM, 7000 MWh (předpokládaný roční odběr); kategorie C - maloodběr - 25 OPM, 930 MWh (předpokládaný roční odběr) v období od 1.1.2011 00:00 hod do 31.12.2011 24:00 hod. Viz zadávací dokumentace
Zajištění energetického hospodářství ČZU
Předmětem veřejné zakázky je výběr provozovatele (nájemce a dodavatele) souboru technologických zařízení energetických zdrojů, zajištění výroby a dodávky tepla pro vytápění, výroby a dodávky tepla pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) do objektů dle zadávacích podmínek a výkon dalších činností dle zadávacích podmínek.
Správa tepelných zařízení, dodávka energií a ostatních zařízení
Zajištění provozu a oprav enegocentra a ostatních zařízení
Stavba č. 0114 - TV Stodůlky, etapa 0006 - Nová Ves
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba vodovodu, plynovodu a kanalizace splaškové včetně provizorní povrchové úpravy komunikace.
Poptáváme přístavbu terasy
Poptáváme realizaci podchozí zastřešené terasy - přístavby ke stávájícímu objektu garáže (včetně vyřízení formalit), nosnost cca 20 osob, na dvoře domu Milady Horákové 108/109, Praha 6. Nízká cena, kvalitní a rychlá realizace (nejlépe do půlky června).
Poptáváme realizaci solárního systému
Poptáváme nabídky na dodávku a montáž solárního systému na ohřev teplé vody se zakomponováním do stávající plynové kotelny. Průměrná roční spotřeba TUV je cca 680,0 m3. Jedná se o panelový zateplený dům s 22 bytovými jednotkami. Třípatrový - střecha plochá dvouplášťová. Kotelna rekonstruovaná před dvěma roky. Kotle GEMINOX THR 10-50C. Výška domu ...
Poptáváme výstavbu vodovodního řádu
Poptáváme stavební firmu na výstavbu vodovodního řádu a účelové komunikace na Praze 5 - Barrandově. Bližší informace e-mailem nebo telefonicky.
Hledáme připravené projekty ke stavbě FVE
Hledáme připravený projekt na výstavbu fotovoltaické elektrárny s pozemkem, připojením (ČEZ, EON) a s povolením stavebního úřadu.
Poptáváme závěsný balkon vč. montáže
Poptávám se, kdo zhotoví, namontuje závěsný balkon o rozměrech, šíře 90-125 cm, délka cca 2,50 cm na řadový domek, obvodové zdivo 45 cm, obyčejná cihla. Prosíme o cenovou nabídku. Fiala
Poptávám odvoz bioodpadu
Mám zájem objednat odvoz bioodpadu (jedná se o posečenou trávu z cca 2 000 m2 a drobné větvičky včetně jehličí,ktéré v průběhu vegetačního období spadá z cca 20 jehličnatých stromů.Odhaduji,že zbytky posekané trávy a jehličňanů představuji asi 480m2 za 14 dnů. Jedná se o Prahu 5 Prosím cenové nabídky.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Poptávám stavební práce na rekonstrukci stavebního objektu ve Středočeském kraji okr.Benešov obec Všechlapy. Specifikace stavebních prací:zateplení fasády polystyren,výstavba plotu z KB bloků,výstavba plotu z lomového kamene,altán,zámková dlažba,nástavba střechy,omítky….zednické a trochu tesařské práce.Zahájení ihned za vhodných klimatických ...
Hledáme partnery v oboru stavebnictví
Hledáme strategické partnery ve stavebnictví. Kanadské dřevostavby. Jednoduchý stavební panelový systém. Nízkoenergetické domy. Výrobce (Kanada) hledá partnery - dealery pro Českou a Slovenskou republiku. www.nelsonhomes.eu
Poptávám trafostanici a transformátor k FVE
Poptávám trafostanici včetně vybavení a transformátoru na fotovoltaickou elektrárnu 1,5MW. V nabíce prosím uveďte možný termín dodání.
Poptávám projekt fotovoltaické elektrárny
Hledáme firmu, která zhotoví kompletní elektro projekt pro fotovoltaickou elektrárnu.
Sháním informace k ČOV R4
Dobrý den, mohli byste mi poslat informace k Čistírně odpadních vod R4? Děkuji. S pozdravem JUDr. Bednář
Poptávám realizaci základové desky k RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky pro stavbu RD Rýmařov typ NOVA 101 a to včetně realizace inženýrských sítí. K dispozici veškerá schválená dokumentace, podrobný projekt základové desky, inženýrských sítí a vlastní stavby. Lokalita: Praha 9 - Újezd nad Lesy. Výstavba: co nejdříve.
Poptávám domácí vodárnu
Sháním kvalitní domácí vodárnu výtlak 40-50metrů.
Poptáváme rekonstrukci vstupu panel. domu
Poptáváme rekonstrukci vchodů dvou sekcí panelového domu typu VVÚ-ETA. Jedná se o rozšíření vstupního prostoru o stávající podestu, výměnu schránek a posun vstupních dveří.
Poptáváme výstavbu ČOV
Poptáváme výstavbu kanalizace a výstavbu čistírny odpadních vod v okrese Zlín.
Poptávám zhotovení základové desky
Poptávám zhotovení základové desky vč. výkopových prací pod připravovanou stavbu dřevostavby v blízkosti Prahy. Rozměry cca 8x11m. Dokumentaci a technický popis základové desky dodám na vyžádání v elektronické podobě. Termín realizace 10-11/2008.
Poptávám železobetonový strop
Sháním firmu na zhotovení železobetonového stropu nepravidelného tvaru s kruhovým otvorem pro schodiště, plocha cca 50m2 v Praze Čakovicích.
Poptáváme odběratele stavebního materiálu
Sháníme odběratele stavebního materiálu: cement, vápenný hydrát, maltoviny, štuky, maltové směsi, omítky, sanační malty, pytloviny, cihly, cihelné výrobky, stavební materiál značek KVK, KNAUF, POROTHERM, HEBEL, YTONG, SUPERTHERM. Nabídka, prodej: ztracené bednění, bednící dílce, obrubníky (1 m, 0, 5 m), svahovky, palisády, tepelné izolace, ...
Poptávám vypracování projekce ČOV
Poptávám zpracování projektu na domácí ČOV u objektu individuální rekreace.Vyčištěnou vodu chci vypouštět do povrchových vod. Nutno vidět. Jako ČOV chci použít ČOV AN 5 OD FIRMY FORTEX ŠUMPERK. Jedná se chatu v okrese Praha Východ v k.ú Stříbrná Skalice.
Poptávám stavební práce
Poptávám stavební práce na mém rodinném domě v Kralupech nad Vltavou, před dokončením po celkové rekonstrukci, nutno dodělat. Zateplenou fasádu, drobné zednické práce, schody, obklady, dlažby. Podezdívka plotu a podlaha v garáži - betonová a další drobné zednické práce Materiál eventuálně zajistím. Díky Jan Soudek