Strategické dokumenty statutárního města Karviné - plán udržitelné městské mobility
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování strategických dokumentů pro statutární město Karviná, a to plánu udržitelné městské mobility (dále jen „PUM“). Předmětem plnění veřejné zakázky je vytvoření PUM, který komplexně prováže všechny druhy dopravy a bude řešit možnosti snižování zátěže na životní prostředí. PUM se bude zabývat všemi ...
Chytré a bezpečné křižovatky ve statutárním městě Havířov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení, včetně provedení souvisejících stavebních prací a služeb, jejichž účelem je realizace projektu, který je blíže specifikován v čl. 3 odst. 2 zadávací dokumentace.
Rekonstrukce TT na ul. Pavlovova vč. zastávky Rodimcevova
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavby pod názvem „Rekonstrukce TT na ul. Pavlovova vč. zastávky Rodimcevova“ v rozsahu a členění podle dokumentace pro vydání stavebního povolení v rozsahu dokumentace pro provádění stavby. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách této zadávací ...
Silnice III/4429 - rekonstrukce mostu ev. č. 4429-1 přes potok Čermná v obci Vítkov
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací rekonstrukce mostu ev. č. 4429-1 přes potok Čermná v obci Vítkov.
Chodník podél silnice III/48413 II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na zhotovitele stavby Chodník podél silnice III/48413 II. etapa, a to podle projektové dokumentace zpracované společností INGREMO s.r.o., Janáčkova 4642/5d, 796 01 Prostějov, IČO 283 07 453 a zadávacích podmínek.
Oprava povrchu silnice III/45213 Křišťanovice - Rejchartice
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/45213 Křišťanovice - Rejchartice v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/4429 Klokočov
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4429 Klokočov v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/4692 Ostrava, ul. Vřesinská, 1. část
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4692 Ostrava, ul. Vřesinská, 1. část v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/45811 Burkvíz - průtah
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/45811 Burkvíz - průtah v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Přestavba křižovatky silnic III/4692 x III/46615 Ostrava - Krásné Pole
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací na realizaci okružní křižovatky na křížení silnic III/4692 a III/46615 v Ostravě - Krásném Poli. Předmětem zakázky je přestavba stávající stykové křižovatky na křižovatku okružní, spolu s výstavbou souvisejících úseků chodníku a autobusové zastávky podél sil. III. třídy. Křižovatka je ...
Oprava povrchu silnice III/44512 Dolní Moravice - Nová Ves I. a III. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/44512 Dolní Moravice - Nová Ves I. a III. etapa v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Přestupní terminál Opava východ - ul. Skladištní
Předmětem zakázky je výstavba nového parkovacího domu, rekonstrukce a prodloužení ul. Skladištní a výstavbu nového parkoviště. Součástí díla je nové veřejné osvětlení, nová jednotná kanalizace, odvodnění ploch novými uličními vpustěmi, přeložky stávajících inženýrských sítí a oplocení.
Nové vedení trasy silnice III/4848 ul. Palkovická, Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je stavba přeložky silnice III/4848 včetně křižovatek a sjezdů. Začátek přeložky (km 0,000 00 pracovního staničení) je umístěn do km 0,861 14 SO107 stavby „D48 Frýdek-Místek, obchvat I. etapa, D56 Frýdek-Místek připojení na D48“. Konec přeložky je umístěn v km 0,947 80 pracovního staničení, který je shodný s km 2,343 ...
Regenerace sídliště Hrabůvka 1. etapa, Rekonstrukce ul. Dr. Lukášové
Předmětem plnění je uzavření smlouvy o dílo na realizaci a odborné vedení realizace stavby Regenerace sídliště Hrabůvka 1. etapa, Rekonstrukce ul. Dr. Lukášové. Realizace spočívá v řešení nevyhovujícího technického stavu místní komunikace, stávajícího parkoviště a chodníků. Součástí stavby je přeložení vedení kabelů veřejného osvětlení. Podrobná ...
Oprava povrchu silnice III/4668, Háj ve Slezsku
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4668, Háj ve Slezsku v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Dopravní a tech. infrastr. pro výstavbu RD, k.ú. Spálov II.etapa
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s výstavbou dopravní a technické infrastruktury pro výstavbu RD dle projektové dokumentace zpracované společností Projekční a inženýrská činnost Groman a spol., s.r.o., se sídlem Bezručova 879, 742 13 Studénka, IČO:03692485. Blíže viz zadávací dokumentace.
Silnice III/4832 - rekonstrukce mostu ev.č. 4832-5 přes Pstruží potok v obci Žilina u Nového Jičína
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací mostu ev.č. 4832-5 přes Pstruží potok v obci Žilina u Nového Jičína. Předmětem stavební úpravy mostu a touto stavební úpravou vyvolanou úpravou stávající komunikace před a za mostem je odstranění vrstev vozovky v délce úseku úpravy komunikace, odstranění stávajícího mostního vybavení - ...
Oprava povrchu silnice III/4846 Chlebovice - Staříč
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4846 Chlebovice - Staříč v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Silnice III/04818 - rekonstrukce mostu ev.č. 04818-1 přes potok Grasmanka v obci Jičina
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací rekonstrukce mostu ev.č. 04818-1 přes potok Grasmanka v obci Jičina. Jedná se o přestavbu stávajícího mostu event.č.04818-1, která spočívá ve vybourání stávající konstrukce a na stejném místě vybudování konstrukce nové.
Chodníkové těleso Veřovice, podél silnice II/483 a II/480 včetně účelového odvodnění
Předmětem zadávacího řízení je výběr nejvhodnější nabídky účastníka, se kterým bude dále uzavřena smlouva o dílo spočívající v provedení stavebních prací. Jedná se o novou trvalou stavbu chodníkového tělesa včetně odvodnění, nasvětlení přechodů pro chodce a doplnění chybějícího veřejného osvětlení. Účelem užívání stavby je zajištění dopravy pro ...
Oprava povrchu silnice III/4787 a III/4804 Stará Ves nad Ondřejnicí - Košatka
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4787 a III/4804 Stará Ves nad Ondřejnicí - Košatka v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Dopravní terminál v Bohumíně - přednádrážní prostor a parkovací stání na ul. Masarykova
Realizace díla řeší vybudování nových ploch, tj. chodníků, komunikace vč. okružní křižovatky, parkovací stání, plochy pro dodávku cykloboxů, veřejného osvětlení, mobiliáře a výsadbu zeleně a okružní křižovatky před budovou českých drah a výstavbu nových parkovacích stání na ul. Masarykové, včetně veřejného osvětlení a dalších souvisejících ...
Oprava povrchu silnice III/4733h Dobrá a Příjezdová komunikace do PZ Nošovice
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4733H Dobrá a III/4775 Nošovice v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/45714 Třemešná - průtah
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/45714 Třemešná - průtah v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Traťový úsek Důl Zárubek - Hranečník - zvyšování rychlosti
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce tramvajové trati s cílem zvýšení traťové rychlosti tramvajových vlaků na tramvajové trati v úseku mezi tramvajovou zastávkou Důl Zárubek a kolejovou křižovatkou před vjezdem do terminálu Hranečník, v obou směrech.