D 48 Frýdek-Místek, obchvat - mimoúrovňová křížení místních komunikací
Předmětem veřejné zakázky je realizace mimoúrovňových křížení místních komunikací, které jsou navrženy z důvodu zachování průjezdnosti místních komunikací, ulice Nad Přehradou a ulice K Olešné. Tyto budou přerušeny plánovanou nadřazenou dopravní infrastrukturou „D 48 Frýdek – Místek, obchvat“. Jedná se zejména o mostní objekty s nezbytným ...
Oprava povrchu silnice II/483 Mořkov - průtah
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice II/483 Mořkov - průtah v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce a modernizace silnice II/457 Sádek – Osoblaha – hr. Polsko
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce silnice II/457 v délce cca 6 630 m, a to v úseku od křižovatky na obec Sádek, přes Osoblahu, až po hranici s Polskou republikou. Stávající směrové a výškové poměry zůstanou zachovány. Stavba je rozdělena na úseky nacházející se v intravilánu a extravilánu. Extravilán v km 71,350 00 – 76,424 81 a km 77,766 ...
Oprava povrchu silnice III/4821 Štramberk - Závišice
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4821 Štramberk - Závišice v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce silnice III/4648 napojení do kamenolomu Bohučovice
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací v rámci akce vedené pod názvem: „Rekonstrukce silnice III/4648 napojení do kamenolomu Bohučovice“. Předmětem je oprava a rekonstrukce silnice III/4648 v délce cca 188 m, a to v prostoru vjezdu do kamenolomu v Bohučovicích. Opravovaný úsek komunikace je navržen shodně s dnešním stavem, komunikace je ...
Oprava povrchu silnice III/4407 Dvorce - Guntramovice
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4407 Dvorce - Guntramovice v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci
Rekonstrukce a modernizace silnice II/479 Ostrava, ul. Opavská
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce: • silnice II/479 v souvislé délce 2,2 km. Rekonstruovaný úsek silnice je vymezen křižovatkou se silnicí I/11 (ul. 17. listopadu) a křižovatkou s MK ul. Třebovická a dále úsekem na mostech ev.č. 479-003 přes koridorovou železniční trať. Stávající silnice II. třídy má profil směrově rozdělené 4 pruhové ...
Oprava ul. Žizkova
Předmětem plnění této veřejné zakázky je úprava a modernizace stávající místní komunikace ul. Žižkova a přilehlé ul. Br. Veverkových. Stavební úprava v rámci objektu řeší zachování stávající šířky a výšky komunikace, tj. nedochází k jakémukoliv rozšíření komunikace, změně její trasy ani ke změně nivelety. Přesné a podrobné vymezení předmětu ...
Regenerace panelového sídliště Rožnovská/Fr. Horečky - IV.-V. etapy
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v rámci projektu REGENERACE SÍDLIŠTĚ FRENŠTÁT - IV+V. ETAPA FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM. Záměrem je regenerace veřejných prostor řešeného sídliště. Součástí záměru je nejen vybudování esteticky kultivovaných prostor, ale také rekonstrukci pozemních komunikací, ploch pro pěší a vybudování nové sítě veřejného ...
Stavební úprava ploch Halaškova náměstí a náměstí Republiky v Budišově nad Budišovkou
Předmětem veřejné zakázky je úprava komunikace a pěší zóny na Halaškově náměstí a náměstí Republiky v Budišově nad Budišovkou.
Oprava povrchu silnice III/46416 Bravantice průtah
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/46416 Bravantice průtah v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice II/450 Karlova Studánka – Vidly – hr. Ol. kraje
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice II/450 Karlova Studánka – Vidly – hr. OL. Kraje v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/4735A Žermanice - Lučina
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4735A Žermanice - Lučina v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/4451 Tvrdkov - Ruda II. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4451 Tvrdkov - Ruda II. etapa v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/47210 Orlová - Havířov
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/47210 Orlová - Havířov v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/4701 Šenov-Václavovice, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4701 Šenov-Václavovice, I. etapa v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/01149 Bukovec, III. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/01149 Bukovec, III. etapa v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/0468 Velké Hoštice - Chlebičov
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/0468 Velké Hoštice-Chlebičov v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice II/469 a III/4696 Darkovičky - Štípky - Šilheřovice
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice II/469 a III/4696 Darkovičky - Štípky - Šilheřovice v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/4583 Čaková-Krasov II. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/4583 Čaková-Krasov II. etapa v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Oprava povrchu silnice III/48415 Pražmo-Krásná II. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je souvislá oprava silnic v rámci stavby Oprava povrchu silnice III/48415 Pražmo-Krásná II. etapa v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Silnice III/4832 –  rekonstrukce OZ v obci Žilina u Nového Jičína
Předmětem veřejné zakázky je zajištění stability koruny silničního tělesa silnice III. třídy č. III/4832 v obci Žilina u Nového Jičína. Předmětem veřejné zakázky je provedení stavby pro zajištění stability koruny silničního tělesa silnice III. třídy č. III/4832 v obci Žilina u Nového Jičína, nad VT Jičínka, která vede ve směru Nový Jičín – Žilina ...
Silnice III/37015 – rekonstrukce mostu ev.č. 37015-1 přes místní potok v obci Dobřečov
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací v rámci akce vedené pod názvem: „Silnice III/37015 – rekonstrukce mostu ev.č. 37015-1 přes místní potok v obci Dobřečov“. Jedná se o přestavbu mostu ev. č. 37015-1 v katastrálním území Dobřečov. Most a komunikace se nachází v intravilánu na silnici III. třídy č. 37015. Silnice III/37015 v daném ...
Realizace 1. etapy PSZ Kobeřice ve Slezsku
Podrobnou definici předmětu veřejné zakázky a technické podmínky stanovuje projektová dokumentace vypracovaná projekční společností Hanousek s.r.o., Barákova 2745/41, 796 01 Prostějov, pod zakázkovým číslem 17/16, dále soupis dodávek, služeb a stavebních prací a technické specifikace (podmínky). Předmět veřejné zakázky je projektovou dokumentací ...
Kolejové konstrukce pro opravu tramvajových tratí 2018
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kolejových konstrukcí pro opravy tramvajových tratí. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách této zadávací dokumentace.