Centrální dopravní terminál Jihlava, DSP, DPS
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále též jako „předmět plnění“) je poskytnutí služeb spočívající ve zpracování projektových dokumentací a poskytnutí dalších činností dle této ZD.
Komunitní centrum Kamenice nad Lipou
Stavební úpravy stávajícího objektu městského kina. Objekt bude nově využíván jako víceúčelové komunitní centrum.
Lesonice u MK - kanalizace a rekonstrukce vodovodu
Předmětem zakázky je odkanalizování obce Lesonice splaškovou kanalizací, odvedení odpadních vod do stávající splaškové kanalizace v Petrovicích, rekonstrukce stávajícího vodovodu RV1, přepojení na ostatní stávající vodovodní větve a přepojení stávajících vodovodních přípojek.
Školní statek Humpolec - Rekonstrukce sušky
Předmětem veřejné zakázky jsou bourací práce na demolici starého objektu sušky, včetně demontáže a likvidace staré technologie sušky na Školním statku Humpolec. Dále veřejná zakázka zahrnuje stavební práce na novém objektu sušky včetně nové technologie, rozvodů plynu k objektu sušky a po areálu školního statku, rozvody slaboproudu k objektu sušky ...
Potrubí třídy 11 s přírubovými spoji a tvarovkami -Rozšíření PVP Bukov II. etapa - nové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 části Potrubí, Přírubových spojů a Tvarovek třídy 11 pro stavbu Rozšíření PVP Bukov II. etapa včetně dopravy.
Poptávám rekonstrukci střechy
Poptávám rekonstrukci sedlové střechy o ploše 200m2. Zaizolování střechy, výměna folie, oplechování, oprava podbití atd. Jako novou krytinu použít plechové profily. Obec Kožlí, PSČ 58293.
Poptávám trubku
Poptávám trubku (husí krk) bez perforace, průměr 150-160mm.
Revitalizace obálky budovy ubytovacího zařízení Revoluční 960/3, Třebíč
Objekt ubytovacího zařízení na ul.Revoluční 960/3 v Třebíči ve svém současném technickém stavu naplňuje v řadě ohledů podmínku pro provedení oprav a celkové regenerace. Úkolem projektu je řešit opravu zjištěných vad, jeho energetickou modernizaci a další navazující stavební úpravy. Bližší popis budovy je uveden v projektové dokumentaci, kde je ...
Technický dozor stavebníka 2021 II
Předmětem zakázky je zajištění technického dozoru stavebníka v rozsahu podrobně specifikovaném v příloze č. 3 a příloze č. 4 zadávacích podmínek - obchodní podmínky.
Poptávám okna
Poptávám okna. 1) okno ventilačka, klika uprostřed, panty dole, stavební otvor (šířka 140 cm, výška 60 cm), venkovní barva antracit, vnitřní bílá + síťka proti hmyzu, trojskla 2) francouzské okno, otevírací obě křídla bez středové příčky, poměr rozdělení křídel cca 90cm - 50cm, při pohledu z venku širší pravé křídlo, barva jako předchozí ...
Poptávám opravu sedlové střechy
Poptávám opravu sedlové střechy - plocha 200m2. Výměna současné krytiy za asfaltový šindel, dékla krovu 10m, délka střechy 10m, výška hřebene 10m plus další opravy které budou nutné. Obec Kožlí, PSČ 58293.
OA a HŠ Havlíčkův Brod - Gastrostudio
Předmětem veřejné zakázky je zřízení gastrostudia s kuchyní na stavebním soklu, skříňovým nábytkem v hygienickém standardu H1, provozním zázemím a vyvolanými interiérovými a exteriérovými stavebními úpravami budovy včetně přípojek.
Protismykový nakladač
Dodávka 1 ks nového protismykového nakladače. Podrobné vymezení předmětu zakázky včetně technických, jakostních a funkčních požadavků zadavatele je uvedeno v příloze č.7 zadávací dokumentace.
Kanalizace a ČOV obce Radkovice u Hrotovic
Předmětem této veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je vybudování nové splaškové kanalizace a ČOV v obci Radkovice u Hrotovic
Technická infrastruktura, Obec Křoví
Předmětem veřejné zakázky je vybudování inženýrských sítí pro plánovanou výstavbu rodinných domů
Revitalizace obálky budovy ubytovacího zařízení Revoluční 960/3, Třebíč
Objekt ubytovacího zařízení na ul.Revoluční 960/3 v Třebíči ve svém současném technickém stavu naplňuje v řadě ohledů podmínku pro provedení oprav a celkové regenerace. Úkolem projektu je řešit opravu zjištěných vad, jeho energetickou modernizaci a další navazující stavební úpravy. Bližší popis budovy je uveden v projektové dokumentaci, kde je ...
II/152 Hrotovice - Dukovany, 1. stavba
Jedná se o rekonstrukci stávající silnice II/152 v úseku od křižovatky se silnicí III/15243 směr Odunec až po místo napojení budoucího obchvatu Slavětic za obcí Slavětice v pasportním km 84,300. Předmětem veřejné zakázky je také vybudování komunikace pro pěší a vybudování dvou nástupišť autobusových zastávek.
Technický dozor stavebníka 2021 I
zajištění technického dozoru stavebníka v rozsahu podrobně specifikovaném v příloze č. 4 - příloze č. 6 zadávacích podmínek - obchodní podmínky
Domov ve Věži - Komunitní bydlení 2 - stavební práce
Předmět veřejné zakázky tvoří novostavba objektu rodinného domu v obci Věž, který je určen pro poskytování pobytových sociálních služeb klientům Domova ve Věži, p.o. Kraje Vysočina. CPV kódy: 45215200-9, 45215210-2.
Zásobování vodou a odkanalizování obce Kojetín
novostavba vodovodu, oddílné splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod
Střední odborná škola Nové Město na Moravě - Rekonstrukce ZTI Petrovice
Předmětem zakázky je rekonstrukce stávajících ZTI a zdrojů tepla v objektu školy (SO1) a v objektu mistrovny (SO2) v areálu praktické výuky Petrovice.
II/406 Dvorce - Telč, 3. stavba
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla „II/406 Dvorce - Telč, 3. stavba“, která spočívá v přestavbě stávající stykové křižovatky silnic II/112 a II/406 (ulice Jihlavská a Na Kotnově) na jednopruhovou tříramennou okružní křižovatku a rekonstrukci silnice II/406 po křižovatku se silnicí I/23 v Telči. V rámci této přestavby bude rekonstruován ...
SŠ PTA Jihlava - přístavba učeben Polenská
Jedná se o novou přístavbu dvou samostatných učeben s kapacitou po 20 studentech. Objekt provozně navazuje na stávající vnitřní dispozici 1. NP hlavní školy budovy.
Dodatečné práce pro dokončení KoPÚ Budeč
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zapracování změn návrhu a dokončení návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Budeč u Žďáru nad Sázavou. Do obvodu komplexní pozemkové úpravy bude zahrnuto celé katastrální území obce Budeč, mimo zastavěné území obce. Předpokládaná výměra řešeného území je v katastrálním území (dále jen „k. ú.“) Budeč u ...
Rypadlo nakladač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kolového Rypadlo nakladače včetně dopravy.