Poptávám repasování vchodových dveří
Poptávám repasování vchodových dveří zřejmě třicátá léta.
Základna letecké záchranné služby - správce stavby II
Předmětem veřejné zakázky je především spolupráce při přípravě zadávacího řízení na generálního dodavatele stavby - zejména technických podkladů objednatele, které budou tvořit součást zadávací dokumentace v zadávacím řízení na výběr dodavatele stavby a spolupráce při vyhotovení dalších dokumentů, které budou tvořit součást zadávací dokumentace v ...
Třetí hala pro míčové sporty Vodova
Předmětem veřejné zakázky je přístavba tréninkové haly pro míčové sporty na ulici Vodova v Brně. Hala je navržena v bezprostřední návaznosti na stávající halu míčových sportů v severní části areálu, vč. zajištění kolaudace. Bližší informace jsou uvedeny v ZD.
Rozvody medicinálních plynů pro COS a JIP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž prvků rozvodů medicinálních plynů pro COS a JIP vč. příslušných stavebních prací. Veřejná zakázka bude financovaná z dotace Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Financování předmětu plnění bude z finančních prostředků dotace Integrovaného regionálního operačního programu. Ve vztahu k zákonu však ...
Rekonstrukce lávky Táborského nábřeží ev. č. BM-560
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících ve výstavbě nové zdvihací lávky pro pěší Táborského nábřeží přes řeku Svratku v k.ú. Staré Brno - Štýřice. Více podrobností je uvedeno v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Výstavba domova pro osoby se zdravotním postižením Menšíkova - projektová dokumentace a další služby
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace na výstavbu domova pro osoby se zdravotním postižením v Brně - Králově Poli včetně projektu vybavení interiéru a výkon autorského dozoru na stavbě.
Rekonstrukce RD č.p. 44 stavební úpravy, přístavba objektu, novostavba přístřešku
Jedná se o stavební úpravy stávajícího rodinné domu za účelem změny v užívání na obecní apartmánový dům. Stávající přístavba ve dvoře s bazénem bude odstraněna a nahrazena novou ve stejném objemu. Dále jsou navrženy dispoziční úpravy, nové výplně otvorů, podlahy, podhledy, zateplení objektu atd. Doplňková stavba ocelového přístřešku bude sloužit ...
Rekonstrukce ulice Márovna - Syrovice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ. Stručný popis: Předmětem je rekonstrukce místní komunikace, chodníků, propustků a novostavbu parkoviště a rekonstrukce VO.
Modernizace bytových jader Blatouchová 7, Přední 7, Brno
Předmětem zakázky je modernizace stávajících bytových jader stávajících bytových domů v katastrálním území Černovice, 611263. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a SOUPISU PRACÍ.
Poptávám předláždění dvora
Poptávám předláždění dvora ve Znojmě na ul. 17. Listopadu. Stávající stav - rozbitý beton. Rozměry cca 12x 3,5m. Výměna obrubníku mezi dvorem a zahradní částí + buď zámková dlažba nebo litý beton na dvůr. Nejspíše i izolace/drenáž domovní zdi. Děkuji předem za odpověď.
Generální projektant - Úpravy pavilonu C03 v Univerzitním kampusu Bohunice
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající zejména v provedení projektové činnosti, inženýrské činnosti, jakož i výkonu autorského dozoru v souvislosti s rekonstrukcí a přestavbou pavilonu C03 v Univerzitním kampusu v Brně Bohunicích. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními ...
Nákup recyklační techniky TS
Předmětem zadávacího řízení je výběr dodavatele pro dodávku drtiče, třídiče a míchací lopaty na míchání betonu v rozsahu technické specifikace.
Rekonstrukce trafostanice a náhradního zdroje DA - dodávka a servis
Předmětem zakázky je: Rekonstrukce trafostanice 22/0,4 kV, 2 x 630 kVA s výměnou náhradního zdroje DA, současně je předmětem zakázky rekonstrukce rozvodny NN Nemocnice Vyškov. - Plný bezplatný záruční servis obsahující veškerý spotřební materiál potřebný pro provoz zařízení po dobu 24 měsíců na dodané technologické části a 60 měsíců na ...
FN Brno - Ústavní lékárna - Technický dozor stavebníka a koordinátora BOZP II
Trvalý výkon technického dozoru stavebníka a výkon koordinátora BOZP
Obnova přivaděče Štěpánovice Čebín DN1400 v úseku 26,364 33 - 26,578 33 km - III. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Poptávám stavební řezivo
Poptávám cenovou nabídku na stavební řezivo. Měl bych zájem o modřín , rozměr 52 X 130 X 5050 mm cca 33 m3 Děkuji. David Čápek
Drobné údržbářské práce v bytových jednotkách a bytových domech ve správě ÚMČ Brno - Starý Lískovec
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění drobných stavebně - montážních prací (ZTI, ÚT, Plyn, kanalizace, případně truhlářské práce). Stavebně - montážní práce mají charakter udržovacích prací za účelem oprav stávajícího stavu a vytvoření současného standartu bydlení.
Nákup míchacího centra
Předmětem veřejné zakázky je pořízení míchacího centra betonu dle technické specifikace.
III/39615 Brod nad Dyjí, most 39615-1
Předmětem zakázky je demolice stávající nosné konstrukce mostu a částí stávající spodní stavby, výstavba nových částí spodní stavby a nové nosné konstrukce mostu. Součástí akce je dále úprava přilehlých úseků komunikace a sjezdu. Předmět zakázky je blíže specifikován v projektové dokumentaci, soupisech prací a návrhu textu smlouvy.
Obec Pernštejnské Jestřabí - vodovodní síť
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodní sítě pro obec Pernštejnské Jestřabí. V rámci projektu bude vybudováno 8.026,0 m vodovodní sítě (včetně přiváděcího řadu do vodojemu a veřejných částí přípojek) a dvoukomorový vodojem o objemu 2 x 15 m3, tj. s celkovou akumulací 30 m3.
Rudice - kanalizace, 2. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výstavba 2. etapy splaškové kanalizace v obci Rudice v délce 3 578,45 m. V rámci stavby dojde k přeložkám stávajících sítí vodovodu, plynovodu a dešťové kanalizace i zapravení komunikací po výkopu. Bližší podrobnosti jsou v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Poptávám truhláře na výrobu 2 prodejních pultů
Poptávám truhláře na výrobu 2 prodejních pultů, místo: Brno - Modřice: 1/ délka 300cm, šířka 80cm, výška pultu cca 130cm + 2x kontejner uzamykací 2/ délka 120cm, šířka 80cm, výška pultu cca 130cm + 1x kontejner uzamykací Součástí pultů budou krycí lišty a otvory na kabeláž. Bližší požadavky dle domluvy při osobní návštěvě.
Nákup mobilního čelisťového a kuželového drtiče
Předmětem veřejné zakázky je pořízení mobilního čelisťového drtiče a mobilního kuželového drtiče dle technické specifikace.
Rámcová dohoda na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren na střechy budov
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody, jejíž návrh je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, na dodávky a instalace systémů fotovoltaických elektráren na střechách budov ve vlastnictví Statutárního města Brna. Předmět plnění dále zahrnuje inženýrskou činnost, která spočívá ve vyhotovení veškeré dokumentace nezbytné pro realizaci ...
Výstavba technického zázemí a parkovacích stání ZZS JMK Brno-Bohunice - správce stavby
Předmětem veřejné zakázky je: • spolupráce při přípravě zadávacího řízení na generálního dodavatele stavby - zejména zpracování Knihy standardů, Knihy místností a dalších technických podkladů objednatele, které budou tvořit součást zadávací dokumentace v zadávacím řízení na výběr dodavatele stavby a spolupráce při vyhotovení dalších dokumentů, ...