Poptávám ND k lanovému zvedáku
Poptávám náhradní díl na lanový zvedák PCH 125/250. V ovladači se rozbil přepínač (nahoru/dolů) bylo by možné ho zaslat na dobírku? Jaká je jeho cena?
Dodávky elektronických průměrek (rámcová smlouva) a poskytování technické podpory
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dodávky elektronických průměrek podle potřeb zadavatele, a to v období od podpisu rámcové smlouvy do 31.12.2012, a dále poskytování služeb technické podpory programového vybavení k těmto elektronickým průměrkám po dobu neurčitou.
KATAR; El. spotřebiče, železářské a instalatérské zboží
Jsme velkoobchodní distributor a dodavatel elektrických spotřebičů, železářského zboží, instalatérských výrobků. Hledáme výrobce těchto produktů. www.agecorporation.net
Poptávám ND k brusce
Dobrý den, potřeboval bych náhradní díl asi celou desku (upadlá jedna klipsna na držení smirk.papíru) na vibrační ruční brusku BOSCH 0 603 289 003 150 W, pokud je ještě k mání, kolik by stála ? Děkuji.
Poptávám dodavatele nářadí a výrobků pro kutily
Pro prodejnu Bricoshop typu "udělěj si sám" poptavám": zboží ,nářadí ,výrobky a polotovary, výrobců a drobných řemeslníků,nebo velkoobchodu.Zejména zboží typu hobby, barvy, tmely, lepidla, polotovary ze dřeva ,kovu, keramiky ,skla, plastu, polystyrenu.Ochranné pomůcky a jiné výrobky chraněných dílen.Drobné a doplňkové stavební hmoty ,materiály a ...
Poptávám opravu brusky
Poptávám opravu brusky FREM FOS -180 v Praze.
Poptáváme novou výrobní technologii
Do výrobní firmy sháníme novou výrobní technologii - nýtování narážecími nýty. Obrázek této nýtovací technologie je na přiloženém obrázku. Nýtovat se budou hliníkové plechy - AlMg3 stav H111 (EN-AW 5754) tlouštěk od 1,5 mm + 1,5 mm do 3 mm + 4 mm. Nýtovat by se mělo nýty průměr 5 mm délka 8 mm. Nýty na plastové pásce. Případné korekce velikosti ...
Plošné spoje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Zařízení pro přípravu plošných spojů a Osazovacího pracoviště PCB.
Plošné spoje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Zařízení pro přípravu plošných spojů a Osazovacího pracoviště PCB.
Poptávám rotor do elektrické řetězové pily
Poptávám rotor do elekt. řetězové pily Partner ES 1900
IRÁN; Nástroje na el. vedení
Hledáme evropské výrobce nástrojů pro práci na vedení pod napětím. Naše firma má několikaleté zkušenosti v distribuci projektů přenosu elektrické energie. Management má v úmyslu vytvořit tým pro práci na vedení pod napětím, nejdříve na jihu Íránu.
Poptávám zapůjčení sekačky
Potřebuji půjčit bubnovou sekačku na trávu na jeden den Olomouc nebo Prostějov a okolí.
Poptávám ochranný kryt na brusku
Dobrý den, poptávám ochranný kryt na ruční úhlovou brusku Perles HSW 115. Prosím o informaci, zda je někde skladem a cenu. Děkuji.
INDIE; CNC vrtačky
Poptáváme technickou spolupráci pro výrobu na CNC vrtačkách.
INDIE; Úchyty kolejnic
Poptávám v Evropě pružné úchyty kolejnic pro jakýkoliv design. Pružné úchyty kolejnic jsou komponenty kolejové dráhy, které zajišťují uchycení a pružnost železniční trati.
Sháním uhlíky, servis nářadí
sobry den hladam v ostrave uhliky alebo servis ci opravovnu elektrickeho naradia
Poptávám trapézové šrouby a matice
Dobrý den, mám zájem o nabídku: 1)trapézový šroub TR 50x8, délka 400 mm 2) matice válcová s přírubou 3) pouzdro válcové pro ukončení šroubu (tažný i tlačný kjionec- pohyb desky lisu) Potřeboval bych 2 ks, provedení ocel. Zajímá mě cena a dodací lhůty.
INDIE; Šrouby
Jsme výrobci a exportéři automobilových šroubů s maticí, šroubů, podložek všech typů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
OMÁN; Elektrické nářadí
V současné době pracuji v Ománu s místním zástupcem / distributorem elektrického nářadí známých značek. Mám 14 let zkušeností v zemích Perského zálivu a nyní bych chtěl pracovat přímo s výrobci z EU jako manažer rozvoje podnikání / marketingu pro trh zemí Perského zálivu.
Poptávám wolfcraft
Poptávám, wolfcraft 6972000 . 18 balení p 30 spojkách.
INDIE; Nástroje
Poptáváme následující nástroje: 1. Nejiskřící a magnetické nástroje, materiál hliníkový bronz a beryllium - kombinované maticové klíče. 2. Nejiskřící a magnetické nástroje, materiál hliníkový bronz a beryllium - úderné maticové klíče otevřeného typu 3. Kladiva (nejiskřící a magnetické nástroje) 4. Sekáče (nejiskřící a magnetické ...
Nákup strojů, vybavení a učebních pomůcek v rámci projektu Modernizace škol ve stavebnictví
Účelem této veřejné zakázky je zabezpečení strojů, vybavení a učebních pomůcek na vybraných středních školách zřizovaných Moravskoslezským krajem v rámci projektu „Modernizace škol ve stavebnictví“.Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání vybavení pro obor tesař; pro obory zedník, obkladač, montér suchých staveb; pro obor klempíř, pokrývač; pro ...
Poptávám pásovou pilu
Poptávám pásovou pilu - řez měkkých pěnových materiálů - dobrušování pilového pásu součástí pily - prořez / výška řezu 180 - 200 mm - pojízdný stůl - max. délka řezu – 600 mm - šíře stolu vpravo od nože min. 200 mm – plná plocha - šíře stolu vlevo od nože min. 400 mm – plná plocha - manuálně nastavitelné čelo na pravé části stolu – ...
PÁKISTÁN; Brusné, řezné kotouče
Poptáváme brusné a řezné kotouče evropského původu od spolehlivých výrobců a dodavatelů v Evropě.
INDIE; Vrtáky
Poptáváme vrtáky SDS plus a SDS max.