Ohnivzdorné výstrojní součástky ve vymezených částech veřejné zakázky v roce 2014
Jedna se o dodávku 7 863 kusů/párů ohnivzdorných výstrojních součástek v pěti vymezených částech veřejné zakázky v roce 2014.
Rukavice
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky rukavic taktických 2009, rukavic pletených, rukavic kožených letních podle aktuálních potřeb zadavatele.
Ochranné a sportovní oděvy, lékařské nástroje, Pákistán
Dodáváme ochranné výrobky pro ruce, tělo, hlavu, jako jsou rukavice, palčáky, pracovní oděvy, kombinézy, vrchní i spodní části oděvů, stejnokroje, bundy, svářečské rukavice. Dále dodáváme vybavení pro bojová umění, boxerské rukavice, sportovní a atletické oděvy atd. Rovněž dodáváme nástroje, nůžky pro nemocnice, stomatology, laboratoře. atd. ...
Stejnokroj 2008 večerní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky součástek stejnokroje 2008 večerního podle aktuálních potřeb zadavatele.
Šňůry
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky šňůr 2004, šňůr 97 a šňůr pro vojáky a vojákyně Hradní stráže podle aktuálních potřeb zadavatele.
GŘ OL - dodávky vrchních oděvů stejnokroje a jeho doplňků
Dodávky vrchních oděvů stejnokroje a jeho doplňků v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Inventární součástky výstroje souprava odlehčeného stejnokroje na moto 2012
Jedná se o dodávku 113 kusů bunda na moto 2012 komplet včetně vložky "Dryway", 113 kusů kalhoty na moto 2012 komplet včetně vložky "Dryway" a 113 kusů termovložek 2012 DR "QUTLAST" ve veřejné zakázce v roce 2014.
Jmenovky textilní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky jmenovek textilních 2010 a jmenovek textilních pro popis podle aktuálních potřeb zadavatele.
Oděv k údržbě techniky
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 ZVZ uzavření rámcové smlouvy na dodávky oděvů k údržbě techniky podle aktuálních potřeb zadavatele.
Barety
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky baretů podle aktuálních potřeb zadavatele.
Rukavice
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky rukavic taktických 2009, rukavic pletených, rukavic kožených letních podle aktuálních potřeb zadavatele.
Bundy - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky bund podle aktuálních potřeb zadavatele.
Vybavení mobilních týmů biologické ochrany - oblek ochranný přetlakový
Předmětem VZ je dodávka 30 kusů lehkých ochranných obleků s vnějším přívodem vzduchu určených pro lékařský personál pracující v podtlakovém režimu ve vysoce nakažlivém infekčním prostředí na úrovni biologické bezpečnosti BSL 4 v mobilních biologických laboratořích a v kamenných laboratořích Centra biologické ochrany Těchonín. Ochranné obleky musí ...
Šití uniforem, Rakousko
Hledám v Česku výrobce uniforem, stejnokrojů.
Poptávám dodavatele pánského spodního prádla
Poptávám pánské spodky od velikosti L po velikost XXXL cca 70ks za cenu maximálně 200,-Kč.
Poptávám kompletní protichemický oblek
Poptávám kompletní protichemický oblek, zvaný též "atombordel". Máte-li, tak za jakou cenu. Díky za zprávu.
Poptávám pracovní oděv
Poptávám propínací pracovní plášť, dlouhý či krátky rukáv, s límečkem, flanel nebo bavlnu, vel. č. 52. Na Kladně či nejbližším okolí.
Kožené pracovní rukavice, Pákistán
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů všech druhů kožených pracovních rukavic z ovčí, kozí a hovězí kůže. Máme více než 25 let zkušeností v oboru rukavic a pravidelně exportujeme do zemí Evropy a Dálného východu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. www.hmglove.com
Vybavenie pre pyrotechnikov
Predmet zákazky pozostáva z nasledovných položiek: Časť 1. Ťažký ochranný pyrotechnický oblek s chladiacim a komunikačným systémom (3 ks) ako ochranný prostriedok pyrotechnika na ochranu života a zdravia pred účinkami výbuchu (detonačná vlna, tepelný účinok, črepinový účinok), pričom sa minimalizuje ohrozenie zasahujúceho pyrotechnika. Časť 2. ...
IKEM Dodávky osobního prádla
Předmětem zakázky jsou opakované nepravidelné dodávky osobního prádla pro potřeby IKEM.Smlouva bude uzavřena na 4 let.
Dodávka drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek v DNS - 2014/0005
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je dodání drogistického zboží pro UJEP.
IKEM Dodávky osobního prádla
Předmětem zakázky jsou opakované nepravidelné dodávky osobního prádla pro potřeby IKEM.Smlouva bude uzavřena na 4 let.
Protichemické ochranné oděvy typu 1a spolufinancované z integrovaného operačního programu
Dodávka 159 ks protichemických ochranných oděvů typu 1a pro hasiče
Ochranné oděvy, sportovní vybavení, lékařské nástroje, Pákistán
Jsme pákistánská společnost Imco. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli následujících produktů: - osobní ochranné prostředky/ ochranné rukavice a také nehořlavé oděvy, kombinézy, horní a spodní části oděvů z libovolného typu tkaniny; - vybavení pro bojová umění / boxerské rukavice, sportovní/ atletické oděvy atd.; - ...
Pracovní celoroční vícevrstvé oblečení pro Horskou službu ČR
Horská služba ČR, o.p.s. pořizuje ve stanovených několikaletých intervalech kompletní pracovní celoroční vícevrstvé oblečení pro profesionální a dobrovolné záchranáře HS. Oblečení se skládá z vrchní ochranné vrstvy, zateplovací mezivrstvy, dále spodní izolační vrstvy a lehkého převlekového kompletu.