Kožené módní i sportovní oděvy, kožená galanterie, Pákistán
Vyrábíme všechny druhy kožených módních bund a motocyklových bund, kožené rukavice, sedlové tašky, motocyklové holínky. Návštivte prosím náš webwww.mnargar010.webs.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Děláme také kožené kombinézy na zakázku.
Rámcová smlouva na dodávku ponožek k PS I a ponožek do zásahové obuvi
Předpokládaný objem předmětu plnění je cca 55 000 párů ponožek k PS I, cca 47 000 párů ponožek do zásahové obuvi letních a 27 000 párů ponožek do zásahové obuvi zimních v průběhu 3 let.
Dodávky osobního a ložního prádla
Dodávky osobního a ložního prádla pro potřeby IKEM část 1 - osobní prádlo pro zaměstnance a pacienty část 2 - ložní prádlo pro zadavatele Smlouva bude uzavřena na dobu 4 let.
Hledám výrobce kožených kšiltovek
Hledám výrobce kožených kšiltovek. Přednost dávám produktům s výraznými reflexními prvky, co se týče barev se mi jedná o světlé - žluté, bílé, krémové. Stačí napsat do předmětu kšiltovka a do textu odkaz na Vaše stránky. Nejlépe Praha a Středočeský kraj - není podmínkou.
Bytové textilie, Pákistán
Jsme výrobce a exportér kuchyňských utěrek, ručníků a osušek, zástěr, ubrusů, ubrousků a ložního prádla. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Obuv, kožená galanterie, Indie
Exportujeme kozinkové semiše a podšívkové kůže a metalické kůže: ručně vyráběná splétaná neformální obuv, kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené vizitkáře, kožené peněženky, ručně malované kožené tašky. Uvítáme návrhy a logo zákazníků. Malá množství, rychlé dodávky, ekonomické ceny, různé barvy. Rádi bychom navázali obchodní ...
Kožená galanterie, Indie
Naše firma Techno International je výrobce a exportér kožených dámských a pánských peněženek, pouzder na karty, obalů na šekové knážky, obalů na pasy atd. Vyrábíme v různých typech kůže a barvách, podle dodaných vzorků, jsme schopni zpracovat pro vás přesný výrobek co nejdříve. Naše webové stránky jsou www.technoleather.co.in. Chtěli bychom ...
Kůže, kožené zboží, Indie
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních upravených usní a kožených výrobků. Náš hlavní sortiment: kozí a buvolí rostlinně tříslená kůže - přírodní a barvená, ovčí obuvnická nappa, kozí podšívková zpracovaná kůže, kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, dámské a pánské peněženky, pouzdra na vizitky, ručně splétané boty a svršky. Máme ...
Nášivky na oděvy, Indie
Jsme výrobci a exportéři ručně vyšívaných zlatých a stříbrných nášivek na saka, oblečení apod. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Dodávky osobního a ložního prádla
Dodávky osobního a ložního prádla pro potřeby IKEM část 1 - osobní prádlo pro zaměstnance a pacienty část 2 - ložní prádlo pro zadavatele Smlouva bude uzavřena na dobu 4 let.
Bytové textilie, oděvy, kožené zboží, Togo
Jsme importér / exportér všeobecného zboží a jsme také dodavatelem pro některé organizace. Hledáme výrobce / exportéry prostěradel, povlaků na polštáře, textilu, oděvů, kožených výrobků.
Poptávám metrový textil s dětskými motivy
Poptávám metrový textil s dětskými motivy ( i licenční) pro výrobu dětského, kojeneckého textilu, cca 200m/měsíčně.
Bytový textil, Pákistán
Pracujeme v textilním oboru, vyrábíme a exportujeme různé druhy výrobků: bytový textil, prostěradla, polštáře, sady prošívaných přikrývek, ubrousky, zástěry. Všechny druhy tkanin z bavlny, polybavlny, CVC, PV, kepru, saténu atd. Můžeme dodávat v přírodní režné barvě, bílé / bělené, barvené, potištěné, potištěné sítotiskem. Máme zájem o ...
Poptávávám zažehlovací záplaty na montérky
Poptávávám zažehlovací záplaty na montérky.Barva: modrá Prosím cenové nabídky.
Poptávám dodavatele metrového textilu z bavlny
Hledám výrobce, případně velkosklad metrového bavlněného textilu.
Kožená galanterie, Indie
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů malého koženého zboží ve východní části Indie. Máme moderní továrny s pilnými a odpovědnými pracovníky, s měsíční výrobní kapacitou 50.000 kusů drobného koženého zboží, jako jsou pánské, dámské a uni-sexové peněženky, dámské a pánské kabelky, peněženky na mince, obaly na pas, cestovní peněženky, ...
Poptávám bavlněný filc
Poptávám bavlněný filc, síly dva až tři mm a čtyři až pět mm v barvě. Aby v něm nebyla umělá vlákna, protože se do takového se špatně vysekávají otvory. Šíře minimálně 40 cm.
Poptávám opravu kufru
Poptávám opravu kufru - výměna kolečka, úprava protrženého povrchu. Zlín
Rámcová smlouva na dodávku ponožek k PS I a ponožek do zásahové obuvi
Předpokládaný objem předmětu plnění je cca 55 000 párů ponožek k PS I, cca 47 000 párů ponožek do zásahové obuvi letních a 27 000 párů ponožek do zásahové obuvi zimních v průběhu 3 let.
Kožená galanterie, Indie
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli pánských, dámských i unisexových peněženek, pouzder na karty, na pasy, cestovních peněženek, obalů na šekové knížky, složek, diářů, obalů na diáře, iPody, mobily, klíčenek, pouzder na mince, všech druhů výrobků z pravých hovězích, buvolích, ovčích, telecích a kozích lícových usní.
Pašmíny, šály, šátky, štóly, Nepál
Jsme výrobci a exportéři šátků, šál a štól ze 70% pašmíny / 30% hedvábí, 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a jiných přírodních vláken, pevně barvených, stínovaných, s korálky, vyšívaných, žakárových, potištěných, batikovaných, barvených ponořením a barvených Shibori (japonský styl) atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Ložní prádlo s logem FN HK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ložního prádla podle specifikace v ZD, s logem FN HK, pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu 4 let.
Kožená galanterie, obuv, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli indického zboží: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené kabelky, kožené šátky, kožená obuv, kožené peněženky, složky, pouzdra na karty.
Uzavírací systémy, Čína
Naše firma Join Kings Limited sídlí ve městě Xiamen v provincii Fujian v Číně. Jsme jedním z předních výrobců uzavíracích systémů. Vyrábíme hlavně pásky CPP (litý polypropylen), netkané lepicí pásky citlivé na tlak, pásky suchých zipů a přední pásky pro kvalitní plenkové výrobky pro děti i dospělé. Od zahájení výroby se zabýváme uzavíracími ...
Produkty z přírodních vláken, Indie
Vyrábíme všechny druhy produktů z přírodních vláken, kokosové koberce a koberečky, kokosové dlaždice, kokosové sítě, kokosové vlákno, kokosová lana, latexové kokosové pláty, kokosovou rašelinu, banánové vlákno, manilské provazy, bylinné žaluzie, bambusové žaluzie, jutové pytle, přírodní pantofle, jutové pantofle, výrobky z kokosových skořápek, ...