Poptávám přízi Sněhurku
Poptávám přízi Sněhurku, jakákoliv barva.
Poptávám velkoobchod s textilií RIPSTOP NYLON
Hledám velkoobchod textilie RIPSTOP NYLON 68g/m2
Jutové tašky, Bangladéš
Hledáme seriózní importéry biologicky rozložitelných ekologických nákupních tašek z juty pro supermarkety, obchody s potravinami. Dárkové tašky: módní jutové tašky, tašky na lahve. Potřebné informace najdete na našich webových stránkách www.shoppingbagsbd.com.
Jutové pytle, porcelánové nádobí, Indie
Rádi bychom zastupovali české firmy v Indii na bázi měsíční zálohy a provozních výdajů. Také můžeme zajistit dodávky jutových pytlů pro různé použití z Dhaky v Bangladéši a porcelánového nádobí z Bumbaje v Indii českým firmám.
Poptávám kepr pro šití  pracovních oděvů
Poptávám pracovní kepr směs 65/35, 200g, žluto-oranžový. Do 100m. Výroba zástěr pro číšníky.
Módní oděvy, doplňky, Indie
V uplynulém desetiletí rostla indická móda mílovými kroky, objevila se na scéně světové módy a zůstává zde. Naše firma Astral Exports přináší světu se značně velkou kolekcí dámských kabelek, triček a dalších pletených oděvů velké množství módních konfekčních řešení a atraktivních módních doplňků. Jako výrobci, exportéři a obchodníci máme ...
Oděvy, jutové výrobky, Bangladéš
Jsme bangladéšská nákupní firma a výrobce konfekčních oděvů - všech druhů pletených oděvů, např. triček, polokošil, tílek atd., všech druhů tkaných oděvů, např. košil, kalhot, šortek atd., všech druhů zimních oděvů - svetrů, propínacích svetrů, bund atd. Dále zboží z jutových vláken - jutové pytle, tašky z pytloviny, podklady koberců apod. Rádi ...
Kožené zboží, oděvy, bytový textil, Pákistán
Obchodujeme ve velkém s koženými výrobky, bavlněnými oděvy, džínovinou, koberci, punčochovým zbožím, ručníky, surovou bavlnou, řemeslnými výrobky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme pro e-eshop dodavatele dárkového zboží
Začínající internetový obchod hledá dodavatele, výrobce případně výhradní zastoupení na dárkový sortiment s motivem koně - figurky koní, povlečení s koněm, čokoláda s koněm na obalu..... Za vypracovanou nabídku a zaslanou nabídu na e-mail předem děkuji.
Poptávám zakázkovou výrobu kabelky
Poptávám výrobu kabelky na zakázku.
Poptávám molitany do krabiček na šperky
Dobrý den, chci se zeptat, jestli vyrábíte flockované molitany do krabiček na šperky. Jedná se mi o molitan vysoký max 1 cm potažený černým sametem nebo flockovaný. Velikost jednoho platíčka 200*250mm nebo metráž. Děkuji za brzskou odpověď Melckenbeeck
Šály, šátky, štóly, pašmíny, Nepál
Jsme výrobci a exportéři šátků, šál a štól ze 70% pašmíny / 30% hedvábí, 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a jiných přírodních vláken, pevně barvených, stínovaných, s korálky, vyšívaných, žakárových, potištěných, batikovaných, barvených ponořením a barvených Shibori (japonský styl) atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Textilní odpad, Pákistán
Jsme renomovaný výrobce, obchodník a exportér všech druhů 100% bavlněného odpadu od roku 1995. Uspokojujeme požadavky místních i zahraničních odběratelů na 100% bavlněný přízový odpad. Jsme schopni exportovat přízi s otevřeným koncem a dobrou kvalitu všech druhů bavlněného odpadu ve standardních exportních balících. Sortiment našich výrobků: odpad ...
Poptávám dodavatele metrového textilu
Hledám dodavatele látek (Thailand,Čína,Turecko,Korea....)
Bytové textilie, Pákistán
Vyrábíme všechny druhy závěsů, zatemňovací tkaniny. Máme vlastní tkací jednotky Auto, Sulzer a AirJet, zpracovatelskou jednotku, potahovací jednotku a velkou šicí jednotku. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Hledám dodavatele dámských a pánských oděvů
Hledám dodavatele dámského a pánského módního, stylového oblečení - veškeré oblečení a doplňky (kabelky, boty). Původ ČÍna, Vietnam, Turecko, a jiné země. Dodání oblečení - max. do týdne. Cena a množství dohodou. PROSÍM KONTAKTUJTE MĚ NA EMAIL
Kožená galanterie, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli indického zboží: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené kabelky, kožené šátky, kožená obuv, kožené peněženky, složky, pouzdra na karty.
Úplet-tričkovina
Nákup tovaru: Úplet-tričkovina, farba Glacier Grey – 13 350 kg Úplet patent – 574 kg
Textilní odpad, Pákistán
Jsme velkoobchodník se všemi druhy odstřižků pleteného zboží a hledáme importéry. Můžeme nabídnout 100% bavlněné čistě bílé jednoduché žerzejové hadry, fleecové hadry, 100% bavlnu - zbytky, polyesterový odpad. Zaručujeme nejkvalitnější produkty za konkurenční ceny. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Příze, Indie
Hledáme výrobce ponožek, punčocháčů, úzkých pásků, kteří by nakupovali naši barvenou nylonovou a barvenou polyesterovou přízi.
Bytový textil, kožené zboží, Pákistán
Naše firma GLOBAL MOBILITY je výrobce a exportér bytového textilu a kožených výrobků. Exporujeme zboží do několika zemí. Pákistán je známý svojí bavlnou. Výrobky mají velmi dobrou kvalitu za rozumnou cenu. Vyrábíme bytový textili z bavlny, perkálu, saténu atd. Naše oddělení kůže vyrábí bundy, rukavice a bezpečnostní produkty. Navštivte prosím ...
Výrobce příze, Německo
Hledám výrobce příze (sítě) pro kruhové balení s následujícími vlastnostmi pro severoamerickou oblast: 6 kg svitek, pevnost 100 lb(=49,9-kg),2000-m na kg.
Plachtovina (povlakovina)
Obstaranie plachtoviny (povlakoviny) na rok 2013 a 2014
Oděvy, Bangladéš
Jsme mezinárodní obchodní společnost zabývající se exportem, importem a zastupováním zahraničních výrobců a dodavatelů a také odběratelů ve světě. Jeden z našich spolupracovníků - 100% exportně zaměřený závod na pletené oděvy, hledá protějšek nebo spolupráci pro marketing svých výrobků. Závod je prověřen Hohenstein Textile Testing Institute v ...
Dodávky osobního a ložního prádla
Dodávky osobního a ložního prádla pro potřeby IKEM část 1 - osobní prádlo pro zaměstnance a pacienty část 2 - ložní prádlo pro zadavatele Smlouva bude uzavřena na dobu 4 let.