Hledáme dodavatele potravin pro arabský trh
Hľadáme dodávateľa potravín pre arabský trh s možnosťou výroby a pestovania na objednávku, pre medzinárodné hotely a reštaurácie - nealkoholické nápoje, voda, kvalitný alkohol, energetické nápoje, mliečne výrobky, mäsové výrobky, múka, pekárske a cukrárenské výrobky, zelenina, ovocie, racionálne výrobky , konzervy, zaváraniny a iné - ponúknite. ...
Hledáme dodavatele mléčných výrobků pro arabský trh
Mliečne výrobky Hľadáme dodávateľa potravín - mliečnych výrobkov ako syry, jogurty, pomazánky, maslo, mlieko len v najvyššej kvalite pre arabsky trh predpokladané množstvo 15 až 50 kontajnerov mesačne z každého druhu.
Kombinované potravinové balíčky - nákup 2018
Nákup 31 944 kusů kombinovaných potravinových balíčků pro zabezpečení bezplatného stravování vojsk mimo stálé posádky, při výcviku vojsk, v zahraničních operacích a při nasazení úkolových uskupení na území České republiky i mimo ně. Podrobné vymezení VZ je uvedeno ve Smlouvě.
Hledáme dodavatele hotelového a bytového textilu pro arabský trh
Hľadáme dodávateľské firmy hotelového a bytového textilu , obrusy povlečenie ,plachty ,záclony , koberce a iné cca 50 mil/EUR pre výstavbu v Bahrajne. Kontrakt možný na 4 roky. Banková garancia BD -SBLC jednanie B2B
Papírové ručníky
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky spotřebního materiálu bílých a zelených papírových ručníků a dále ručníků papírových v roli a utěrek v roli z netkaného textilu pro všechna pracoviště Fakultní nemocnice Brno podle potřeb zadavatele.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel
Poptávám výrobu kartonových krabic
Poptávám výrobu kartonových krabic na míru. Barva krabice černá, zlatý potisk viz. příloha. Rozměry: šířka 40cm, délka 35cm, výška 8cm. Počet 100 kusů. Box bude sloužit jako designový obal na zimní bundu. Prosím o návrh a cenovou kalkulaci.
Poptávám výrobce krabic s potiskem
Poptávám výrobce krabic s potiskem pro obchod s oblečením a obuví. Místo dodání: Slovensko.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: 1) Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel (viz smlouva I) 2) Pronájem prostor a zařízení v objektech zadavatele (viz smlouva II) podle dále uvedených podmínek.
Poptáváme stavěcí nohy ke strojům
Poptáváme: Noha-přístrojová patka strojů 100ks. Noha stavěcí M10 pozink., pevná, rozměry dle přílohy: A = 14mm B = 38mm až 40mm, materiál PP C = M10 pozink. D = 80mm (event. 90mm) E = 17mm (OK) Množství: 100 ks (dále trvalé odběry).
Poptáváme spojovací materiál
Poptáváme spojovací materiál, šroub vratový se čtyřhranem DIN 603 M 16x 140 88, 100 ks
Dynamický nákupní systém pro tonery 2017-2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení blíže specifikované zadávací dokumentací.
Poptávám potravinové doplňky
Poptávám potravinové doplňky, Vitamin A+D 100+100tabs, Lutein 20mg 60tabs.
Poptávám náhradní víko nádoby na kvašení zelí
Poptávám náhradní víko na nádobu na kvašené zelí /10 l/, lidově řečeno kvašák. Prosím 2 ks víka. Děkuji.
Poptávám výrobu puzzle
Dopytujem výrobu puzzle. Zaujíma ma cena pre formát cca A3 počet dielikov cca 500, počet objednaných kusov 100. Aký hrubý je materiál, z ktorého je puzzle vyrobené je šanca, že je recyklovaný? Ďakujem.
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2017-2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky drogistického zboží blíže specifikované zadávací dokumentací.
Dodavatel potravin do sociálního domu, Charbulova 86
Předmětem zakázky je dodávka potravin do sociálního domu, Charbulova 86. Potraviny, specifikované v příloze č. 3 kvalifikační (a zadávací) dokumentace, budou dodávány na základě potřeb a objednávek zadavatele.
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro JMK
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Dynamický nákupní systém na kancelářské potřeby pro Jihomoravský kraj
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, dynamický nákupní systém na vybrané druhy kancelářských potřeb zabezpečujících potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Dynamický nákupní systém na drogistické zboží pro Jihomoravský kraj
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ), dynamický nákupní systém na nákup drogistického zboží pro potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Úspory energie v provozu skleníků společnosti AGRO Brno-Tuřany, a.s.
Předmětem plnění zakázky jsou dodávky v souvislosti s realizací akce „Úspory energie v provozu skleníků společnosti AGRO Brno-Tuřany, a.s. (Brno-Ivanovice)“ podrobně popsáno v projektové dokumentaci, která je jako součást zadávací dokumentace uveřejněna po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek na profilu zadavatele. Konkrétně se jedná o ...
Poptáváme kukuřičný sirup
Poptáváme kukuřičný sirup/melasu. Kamionové odběry. Dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme loupanou zeleninu
Poptávám cenovou nabídku loupané zeleniny: mrkev celer cibule brambory
Dynamický nákupní systém pro standardní kancelářské potřeby 2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky standardních kancelářských potřeb blíže specifikované zadávací dokumentací.
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky kancelářských potřeb a drogistického zboží. Zadavatel bude na základě uzavřené rámcové dohody po dobu trvání rámcové dohody pořizovat zboží pro zajištění svého provozu.