Dynamický nákupní systém na dodávky kancelářského papíru 2019- 2021
Předmětem zaváděného DNS je pořízení kancelářského papíru. Účelem veřejných zakázek, zadávaných v DNS je uspokojení potřeby jednotlivých pověřujících zadavatelů spočívající v dodání kancelářského papíru.
Speciální rukavice
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku speciálních rukavic (dále také „zboží“) pro Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno po dobu 4 let.
Poptávám doplněk stravy
Poptávám doplněk stravy Carnosine, Flavonoid, Q 10 komplex.
Poptávám zhotovení plachty na zahradní domek
Poptávám zhotovení plachty na zahradní domek. Děkuji za info.
Dodávka dřevěných částí pomůcek Klokanův kufr a Klokanovy kapsy, etapa 2019 - 2023
Dodávka dřevěných částí (včetně potisku) metodických pomůcek Klokanův kufr a Klokanovy kapsy, splňujících veškeré náležitosti normy ČSN EN 71. Jedná se o jednotlivé etapy dodávky po 100 sadách pomůcky Klokanův kufr a 100 sadách pomůcky Klokanovy kapsy během let 2019 až 2023, vč. dopravy vyrobených součástí metodické pomůcky do místa ...
Poptávám dodavatele skleněných obalů s dřevěným uzávěrem
Poptávám dodavatele skleněných obalů s dřevěným uzávěrem pro přírodní kosmetiku.
Xerografický papír II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka xerografického papíru (dále také „zboží“) pro Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno pro dobu 2 let.
Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2019-2020
Zajištění průběžných dodávek ochranných pracovních prostředků na základě dílčích objednávek zadavatele a v závislosti na jeho potřebách v letech 2019 a 2020.
Poptávám doplněk stravy BochaSweet™
Poptávám doplněk stravy BOCHASWEET ™ .
Operační prádlo - mikrovlákno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačního prádla z materiálu k opakovanému použití dle uvedených specifikací. Dodávky budou realizovány na základě objednávek dle potřeby zadavatele. Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na pořízení opakujících se dodávek operačního prádla pro ...
Xerografický papír
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka xerografického papíru (dále také „zboží“) pro Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno pro dobu 4 let.
Klávesové nástroje II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 16 ks klávesových nástrojů pro účely výuky na Hudební fakultě Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.
Poptávám dodavatele hotových chlazených polévek
Poptávám dodavatele hotových chlazených polévek pro rychlé občerstvení. Můžete mě prosím kontaktovat pro bližší informace? Děkuji Pospíšil.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel.
Poptávám trvalku Svíčkovec
Poptávám trvalku Svíčkovec v růžové barvě. Děkuji.
Poptávám omezovač otevírání balkonových dveří
Poptávám omezovač otvírání balkonových dveří. 2x levý a 1x pravý. Sdělte je-li skladem a cenu za kus. Děkuji
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2018-2021
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky drogistického zboží pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Modulární syntetizéry
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka modulárních syntetizérů pro Katedru kompozice, dirigování a operní režie Hudební fakulty JAMU.
Dodávky materiálu pro svislé dopravní značení a dopravní zařízení - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky materiálu pro svislé dopravní značení a dopravní zařízení včetně příslušenství.
Poptávám pracovní sešity Nautilus ponořme se do učení
Poptávám co největší množství pracovních sešitů pro SŠ Nautilus ponořme se do učení. ISBN 978-80-7430-074-5. Prosím nabídněte.
Klávesové nástroje I.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 ks klávesových nástrojů pro účely výuky na Hudební fakultě Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.
Poptávám zlatnické práce
Poptávám zlatnické práce,, potřebuji pozlatit a postříbřit náramky a řetízky, celkem 80 ks.
Poptávám zapůjčení žebříku
Poptávám zapůjčení žebříku, Brno.
Dodávka kompostérů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 2 600 ks kompostérů pro biologické zbytky z kuchyní a zelených zbytků z domácností a zahrad. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Přehled částí veřejné zakázky Část 1: Dodávka kompostérů běžných Část 2: Dodávka kompostérů pěstebních Blíže je předmět veřejné zakázky specifikován v zadávací ...
Hledáme dodavatele nábytku a interiérového vybavení pro arabský trh
Pro arabský trh hledáme dodavatele nábytku pro hotely, nemocnice, domy, univerzity, školy, muzea a ostatního zařízení, jako je textil, osvětlení, gastronomie, podlahoviny, bytové doplňky. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci. Kontrakt: 60 mil EUR, bankovní garance, pojištění kontraktu, neodvolatelný akreditiv. Dodávku lze rozdělit pro více ...