Poptávám dodavatele pracovních montérek šitých na mír
Hledáme dodavatele pracovních montérek šitých na míru - nestandardní velikosti. Děkuji
Krabičky pro výdej obědů
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky dóz na výdej obědů pro pracoviště OHTS- SP dle potřeb zadavatele.
Úprava Multifunkční haly ŠZP ŽABČICE
Předmětem veřejné zakázky je provedení dodávky a montáže technologií hrazení a větrání, včetně souvisejících stavebních prací, v rozsahu projektové dokumentace a soupisu prací vč. výkazu výměr, kterými dojde k úpravě stávající multifunkční haly pro zvířata s možností předvádění skotu pro účely výuky. Nově zde budou v jedné části ustájeny zasušené ...
Nákup ochranných prostředků
Předmětem plnění je nákup certifikovaných respirátorů bez výdechového ventilu s filtrační účinností alespoň 95% včetně kapének dle příslušných norem.
Spotřební materiál do tiskáren
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu dle přílohy ZD, specifikace po dobu 4 let od podpisu smlouvy.
Dodávky materiálu pro svislé dopravní značení - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky materiálu pro svislé dopravní značení a dopravní zařízení včetně příslušenství.
Kompatibilní tonery
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky kompatibilních tonerů a fotoválců dle potřeb zadavatele.
Poptávám ponožky s protiskluzovou úpravou
Sháním ponožky s protiskluzovou úpravou, zimní, teplé na chladné dny, velikost min. 46 (9-10 velikost bot).
Ochranné pláště
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ochranných plášťů na základě dílčích objednávek po dobu 2 let. Specifikace: vázaný vzadu úvazky, vyrobený z polypropylénové netkané textilie, vhodné pro infekční prostředí (např. MRSA), odolné průniku kapalin a mikroorganismů, rukávy zakončeny pružným úpletem, nesterilní, nejlépe výstražná barva ...
Etikety na popisy léčivých přípravků III
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky etiket dle potřeb zadavatele.
Dodávky kombinéz jednodílných letních RIPSTOP pro potřeby Městské policie Brno
Předmětem zakázky jsou dodávky kombinéz letních RIPSTOP
Rámcová dohoda-Nákup kancelářských potřeb a drogistického zboží s náhradním plněním
Předmětem zakázky je dodávka kancelářských potřeb a drogistického zboží. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové dohody na období 4 let s více dodavateli. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu se všemi dodavateli, kteří splní kvalifikační předpoklady a jejichž nabídky na uzavření rámcové dohody budou podány ve lhůtě pro podání nabídek ...
Kojenecký program
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky kojeneckých lahví, saviček a kojenecké vody dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky přístrojů určených k suchému ohřevu mateřského mléka v kojenecké lahvi po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a zajištění jejich servisu.
Etikety na popisy léčivých přípravků II.
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky etiket a odvíječů dle potřeb zadavatele.
Dynamický nákupní systém na dodávky lůžkovin, prádla a pracovních oděvů
Předmětem plnění DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS budou dodávky lůžkovin, stolního, toaletního, kuchyňského prádla a pracovního oblečení.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel podle dále uvedených podmínek.
Stravování v AČR v letech 2020-2024 u VZ 5512 Brno
Zabezpečení závodního, bezplatného a naturálního stravování příslušníků rezortu MO u VZ 5512 Brno.
Dodávky výstroje pro potřeby Městské policie Brno
Předmětem zakázky jsou dodávky výstroje pro potřeby Městské policie Brno.
Dynamický nákupní systém na dodávky ochranných zdravotnických pomůcek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky ochranných zdravotnických pomůcek včetně příslušné dokumentace a dopravy na určená místa v Jihomoravském kraji. Jedná se o následující zboží: roušky, respirátory, ochranné obleky, štíty, rukavice, návleky, dezinfekce.
Dodávky kancelářských potřeb a materiálů - Rámcová dohoda
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody jsou dodávky kancelářského zboží podrobně vymezeného technickými, obchodními a jinými podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Zhotovování oděvních součástí služebních stejnokrojů dle autorského návrhu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovování oděvních součástí služebních stejnokrojů zaměstnanců zadavatele dle autorských návrhů služebních stejnokrojů, tak jak jsou tyto návrhy a materiály, ze kterých mají být stejnokroje vyrobeny, závazně specifikovány v zadávací dokumentaci. Součástí předmětu plnění je i předání zhotovených oděvních ...
Zajištění stravovacích služeb pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem veřejné zakázky je komplexní výroba, dodávka a distribuce stravy pro zadavatele. Vybraný dodavatel se zaváže vyrábět a dodávat stravu včetně nápojů pro zaměstnance a pacienty zadavatele a distribuovat ji v areálu Úrazové nemocnice v Brně, a to za podmínek a způsobem stanoveným v obchodních podmínkách, které jsou přílohou zadávací ...
Toaletní papír
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky toaletního papíru a zásobníků na základě dílčích objednávek po dobu 5 let. Podrobná specifikace je uvedena v příloze ZD, specifikace.
Poptávám odvaděč dešťové vody
Poptávám odvaděč vody DN 100 mm z Pz přírodního plechu.
Poptávám dvoudílný kanystr
Sháním kanystr dvoudílný, obsah cca 3+1l