Poptávám dodavatele polotovarů pečiva
Hledáme dodavatele polotovarů pečiva pro dopečení slané i sladké, pro další prodej Nabídněte.
Poptává dodavatele cukrovinek
Poptávám vhodného dodavatele zboží v oblasti cukrářských výrobků, různých dortů, zákusků. Mojí činností by byl prodej tohoto zboží v Rakousku.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
SENEGAL; Potraviny, oblečení, elektronika
Hledáme dodavatele následujícího zboží: džusy a nápoje, energetické nápoje, potraviny, rýže, sladkosti, oblečení, veškeré sportovní oblečení, spotřební elektronika, ojeté vozy a motory.
IZRAEL; Sladkosti, pečivo
Jsme importní, velkoobchodní firma se sklady. Distribuujeme sladkosti, lehká jídla a pečivo. Mezi naše top značky patří: KRAFT, NESTLE AND MARS. Rovněž prodáváme zákusky, sladké pečivo a pečené zboží. Webové stránky: www.royaltyint.co.il Hledáme spolupráci s výrobci jmenovaných produktů.
POLSKO; Rychloobrátkové zboží
Jsme mezinárodní obchodní společnost a obchodujeme s rychloobrátkovým zbožím, jako COCA-COLA, RED BULL, čokoláda MILKA, NESCAFE, káva JACOBS, FERRERO, také s pracími prášky od PROCTER&GAMBLE, HENKEL , UNILEVER, obchodujeme s kosmetikou, jako GILLETTE, NIVEA, LOREAL, SHAUMA, HEAD&SHOULDERS. Chtěli bychom najít nové obchodní partnery - odběratele. ...
SRÍ LANKA; Sladkosti, holicí strojky, saponáty
Mám zájem importovat následující položky: 1. sladkosti (lízátka, žvýkací bonbóny, tvrdé bonbóny atd.) 2. holicí strojky s dvojitou čepelí 3. práškové saponáty
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme dovozce nápojů, alkoholických nápojů, konzervovaných potravin, cukrovinek a jiného potravinářského zboží jako je koření atd. Hledáme výrobce nebo vývozce tohoto zboží.
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
EGYPT; Cukrovinky
Jsme výrobci velmi kvalitních cukrovinek - bonbóny, nugát, čokoláda, turecký med v různých formách a příchutích. Naše společnost je členem Egyptské komory potravinářského průmyslu. Hledáme obchodní spolupráci s českými importéry, distributory, velkoobchodníky.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
MAĎARSKO; Vaječné ingredience
Jsme přední výrobci vaječných ingrediencí (sušený vaječný prášek, tekutá vejce atd.) Poptáváme kontakty na firmy, který bychom mohli dodávat vaječné produkty - pekárny, výrobny majonéz.
GAMBIE; Potraviny
Poptáváme cukr, rýži, mléko, majonézu, margarín, cibuli, brambory, česnek, rajčatový protlak, sušenky, mouku a další produkty k jídlu.
BENIN; Potraviny a nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje od dodavatelů, výrobců a vývozců.
TOGO; Nápoje, pekařské výrobky
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry a dodavateli nápojů a pekařských výrobků (sušenky).
VIETNAM; Tapiokový škrob
Jsme Viet Delta coporation, jeden z výrobců a vývozců tapiokového škrobu ve Vietnamu. Můžeme dodávat velké množství, nejlepší kvalitu a nejvíce konkurenční ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.
BENIN; Potraviny a nápoje
Máme zájem o nákup následujících produktů: instantní káva, víno, ovocné džusy, instantní polévky, mražená kuřata, minerální vody, sušenky, ostatní potraviny a nápoje. Hledáme výrobce a exportéry.
TURECKO; Mražené pekařské výrobky
Turecká firma Ongan vyrábí a exportuje široký sortiment mražených pekařských výrobků jako sýrové koláče, vdolečky, cookies, ovocné koláče, croissants, bagel (druh židovského pečiva), zákusky, listkové pečivo, briošky a další. Dodáváme do světoznámých obchodních řetězců. Více na ...
GHANA; Zemědělské produkty
Hledáme obchodní spolupráci s obchodníky, odběrateli zemědělských produktů: kakaový prášek, kakaové máslo, keksy, čokolády, bambucké ořechy, bambucký tuk (surový), kešu nezpracované, kešu jádra, kešu pasta, koření - zázvor, chilli paprika, arabská guma.
PÁKISTÁN; Cukrovinky
Poptáváme výrobce cukrovinek v Evropě (slavné značky).
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
Hledáme výrobce českých cukrovinek
Hledám výrobce českých cukrovinek pro zahraniční trh.
BENIN; Potraviny, kokos, kakao, zlatý prach
Jsme jedním z předních dovozců v Beninu s mnohaletými zkušenostmi. Poptáváme mořské plody, konzervované potraviny, nápoje, sušenky, pivo v plechovkách, džusy, sušené mléko, vejce v prášku, minerální vody. Také hledáme odběratele pro zlatý prach, zlaté pruty, kokos, kakaové boby a kakao, kešu ořechy a zázvor.