POBŘEŽÍ SLONOVINY; Výrobky z kakaa
Založili jsme na Pobřeží slonoviny továrnu na mletí kakaových bobů k produkci výrobků z kakaa: likér / máslo, alkalizovaný prášek a přírodní kakaový prášek. Tyto výrobky budeme vyvážet na mezinárodní trhy a máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Má-li zájem případný investor, ať nás laskavě kontaktuje.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BANGLADÉŠ; Potravinářské výrobky
Máme zájem importovat potravinářské výrobky jako čokoláda, cukrovinky, sušenky, žvýkačky, sušené kozí mléko, ovocné džusy, jídla pro fast food, špagety, polévky atd. Hledáme obchodní spolupráci. www.stcbd.page.tl
Poptáváme spolupráci s výrobce pečiva
Poptávám výrobce případně distributora čajového a polotrvanlivého pečiva, který by využil z důvodu vyšší ekonomičnosti, mé firmy k presentaci a rozvozu svých výrobků v západočeském příp.jihočeském kraji.Dlouholetá zkušenost,sklad,OZ,vozový park a klientela zajištěna.Důvod-rozšíření sortimentu podobného charakteru.
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
INDIE; Sušenky, stroje na výrobu sušenek
Poptávám výrobce sušenek, oplatků, keksů atd. Rovněž požaduji výrobce strojů na výše jmenované výrobky. A také žádám výrobce plechovek a výrobce strojního zařízení na plechovky.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
VIETNAM; Cukrovinky
Naše firma HAIHA CONFECTIONERY JSC. se specializuje se výrobu široké škály cukrovinek včetně měkkých koláčů, smetanových oplatek, lízátek, měkkých a tvrdých bonbónů atd. Naše výrobky se prodávají na domácích i a zahraničních trzích díky konkurenční ceně a špičkové kvalitě splňující normy ISO 9001:2000 a HACCP kód 2003. Máme zájem o navázání ...
Poptávám dodávky zmrzlinových kornoutů
Dobrý den, sháním dodavatele zmrzlinových kornoutů na sezónní prodej točené zmrzliny. Děkuji. S pozdravem Warzocha
PAKISTÁN; Potraviny, cukrovinky, nápoje
Hledáme dovozce rýže, cukrovinek, energetických nápojů do ČR.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
UGANDA; Kakaové boby, vanilkové lusky
Jsme nově založená společnost z Ugandy - exportér kakaových bobů a vanilkových lusků. Chtěli bychom navázat kontakty s odběrateli co nejdříve, než začne sezóna.
TURECKO; Mražené pekařské výrobky
Jsme výrobci a exportéři mražených pekařských výrobků. Hledáme velkoobchodníky, odběratele a importéry pekařských produktů jako tvarohové koláče, vdolečky, koláčky, ovocné koláče, krémové dorty atd.
GAMBIE; Potraviny
Jsme importéři a distributoři potravinových produktů a jiného smíšeného zboží. Hledáme dodavatele potravin jako rýže, zelenina, cukrovinky, koření, mléčné výrobky atd.
NIGÉRIE; Potraviny, citrusy
Jsme nigerijská rychle se rozvíjející společnost, obchodujeme s potravinami a citrusy. Hledáme obchodní partnery.
UGANDA; Cukrovinky
Jsem dovozce cukrovinek a chtěl bych vědět, zda můžete vyvážet do Ugandy za použití přístavu Mombasa v Keni. Poptávám malé červené bonbóny Milky, bonbóny Milkygold, bonbóny Milky, ovocné bonbóny a kakaové karamely.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
Poptávám dodávku baget
Potřebuji zajistit malou dodávku cca 30 ks balených baget různých druhů týdně, nejlépe v pondělí nebo v úterý do kantýny ve škole.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
TOGO; Oděvy, potraviny, mýdla
Jsme importéři smíšeného zboží v Lome Togo, požadujeme použité oděvy, boty, potraviny, textil, mýdla a saponáty, konfekční oděvy.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
PÁKISTÁN; Ovoce, rýže, sušenky, přísady
Hledáme firmy, které mají zájem od nás nakupovat následující produkty v dobré kvalitě za nejlepší ceny. 1) čerstvé ovoce (mango, banány, atd.) 2) rýže (všechny odrůdy) 3) sušenky, sladkosti (podle vašeho vzorku můžeme vyvinout i speciální druhy) 4) potravinové přísady, nízkokalorické sladidlo vyrobené v Thajsku bez Aspartamu, Sacharinu a ...