EGYPT; Egyptské výrobky
Jsme výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Pracujeme s velmi exponovanými dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které vyvážíme. V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy, které používají moderní technologie ...
MAROKO; Čerstvé ovoce a zelenina
Vyvážíme z Maroka čerstvé ovoce, zeleninu a citrusy: pomeranče, klementinky mandarinky, citrony, papriky, melouny, vodní melouny, hroznové víno ... nabízíme i konzervované sardinky a rajčata. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Surové ořechy
Jsme dodavatel surových kešu ořechů, kokosů, arašídů, bambuckého másla. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Kořen kurkumy a kešu ořechy
Jsme exportní zástupci z Indie pro kořen kurkumy a kešu ořechy. Hledáme odběratele a chceme s nimi rozvíjet obchodní spolupráci.
MAKEDONIE; Čerstvé a konzervované ovoce
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci čerstvého a konzervovaného ovoce a zeleniny do ČR.
INDIE; Koření čerstvé a v prášku
Jsme dodavatelé indické čerstvé zeleniny, koření, koření v prášku.Jsme schopni plně uspokojit vaše požadavky v dobré kvalitě a ve stanoveném termínu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Zelenina a ovoce
Firma JINING YUFENG INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD. je profesionálním dodavatelem zeleniny a ovoce z Číny, nachází se v největší oblasti setby zeleniny a ovoce - provincii Šan-tung. Naše produkce je vždy prvotřídní kvality. Naše hlavní produkce zahrnuje česnek, zázvor, mrkev, jablka, hrušky, cibuli, brambory, batáty atd. Máme zájem o navázání ...
INDIE; Granátová jablka
Hledáme odběratele granátových jablek.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
ČÍNA; Potravinářské firmy
Firma Su Po Trading Co, Ltd je obchodní společnost sídlící v Číně. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými potravinářskými firmami.
Poptávám broskve na kvas
Poptávám broskve na kvas.
VIETNAM; Kvalitní tropické ovoce
Firma LONG VINH PHAT Co., Ltd. sídlí v Ho Chi Minh City ve Vietnamu a specializuje se na produkci čerstvého ovoce a zeleniny. Dodáváme tropické ovoce prvotřídní kvality z Vietnamu po celý rok. S dlouholetými zkušenostmi nabízíme široký výběr chutných čerstvých produktů dostupných ve Vietnamu (sezónní i celoroční), včetně mangosteenu, pomela ...
KEŇA; Čerstvá zelenina
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s obchodníky s čerstvou zeleninou.
UGANDA; Ovoce a zelenina
Hledám odběratele následujících produktů: jablka, banány, avokádo, brambory, okra, paprika, cukrová třtina, mouka a další.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
Poptávám višně na pálení
poptávám višně na lis /pálení/ cena 7,- bez DPH množství 2.000 kg
GHANA; Ovoce a zelenina
Jsme firma v Ghaně, která má velkou farmu a dodává čerstvý zázvor, pomeranče, zelí, mango, banány, mrkev, cibuli a fazole. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám dodavatele zeleniny, ovoce pro letní tábor
Budu u Vás nakupovat pro letní tábor. Nabídněte ceny brambor,okurky salátové,paprika zelená,rajčata,banány ,jablka,broskve.
THAJSKO; Čerstvá zelenina a ovoce
Jsme předním vývozcem kvalitní čerstvé zeleniny a ovoce. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
EGYPT; Farmaceutický průmysl
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE má zájem stát se obchodní zastupující firmou pro výrobce farmaceutického a potravinářského průmyslu. Hledáme firmy, které chtějí vstoupit na egyptský trh a představit tak své výrobky prostřednictvím našeho obchodního zastoupení.
UGANDA; Pálivá paprika
Jsem ugandský podnikatel a hledám potenciální kupce pálivé papriky pěstované v Ugandě. Máme dostatek pozemků a chceme pěstovat a dodávat ve velkém množství dle poptávky. Odběratelé mohou doporučit typ, který požadují. Také bych chtěl znát podmínky, za kterých můžeme spolupracovat.
GHANA; Farmářské produkty
Obchodujeme s farmářskými produkty jako mango, zázvor, zelené chilli papričky, sušená paprika, ovoce, ananas a jiné netradiční zemědělské produkty. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ŠPANĚLSKO; Sušené pomerančové slupky
Poptáváme českého dodavatele vysušených pomerančových slupek pro použití do cukrářských výrobků.
TOGO; Potraviny a nápoje
Hledáme výrobce, exportéry a dodavatele sušeného ovoce, ořechů, burských ořechů, konzervovaných potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, ovocných džusů.
Poptávám italské speciality
Italské speciality: sušená rajčata, grilovaná zelenina, ančovičky, kapary, piniové oříšky, pesta a jiné italské delikatesy, které nejsou běžně v prodeji.