EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
GHANA; Mango
Jsem vývozce manga, hledám obchodní spolupráci s importéry.
POBŘEŽÍ SLONOVINY;Potraviny
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli palmového oleje, palmových ořechů, zázvoru, bambuckého másla, česneku, kešu ořechů, citrónů, kukuřice, arašídů, sušeného kokosu, kávy, kakaa.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
PÁKISTÁN; Citrusy a brambory
Jsme vývozci ovoce a zeleniny z Pákistánu. Hledáme importéry citrusových plodů a brambor. Prosíme o seznam velkoobchodníků, importérů a obchodních řetězců.
Dodávka základných potravín
Dodávanie základných potravín - ryža, múka, obilniny, rastlinné oleje, cukor, cukrovinky, koreniny, suchá a zaváraná zelenina a ovocie, nealkoholické nápoje a podobne, podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru na mieste dodania. Zoznam požadovaného tovaru je ...
INDIE; Potravinové produkty
Jsme exportní firma z Indie. Máme na vývoz širokou škálu výrobků. Vyvážíme ovoce, organický nerafinovaný cukr (kostky a kapalina), minerální vody. Vše nejlepší kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
EGYPT; Potravinové produkty
Swan Exports je marketingová firma, která prodává potravinové produkty africkým zemím. Nyní má zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dodavateli následujících produktů: sladkosti, ovocné džusy v různých baleních, různé druhy sýrů, pekařské produkty, tomatová pasta, konzervované potraviny, mražené ovoce a zelenina, džemy různých příchutí a ...
VIETNAM; Zemědělské produkty
Jsme Sovimex Co. Ltd ve Vietnamu, specializujeme se na zpracování a export mnoha zemědělských produktů jako: všechny druhy Tapioky, kokosové ořechy, koření, konzervované produkty atd. Hledáme odběratele zemědělských produktů z Vietnamu.
KAMERUN; Kakaové boby
Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby. Máme velké skladové zásoby, hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMERUN; Olej, česnek a zázvor
Jsme přední firma ve výrobě slunečnicového oleje, oleje z kamélie, kukuřičné oleje a oleje z bavlníku, nabízíme česnek a zázvor. Naše produkty jsou za dobré ceny, garantujeme včasné dodání. Hledáme odběratele.
GHANA; Potraviny
Hledáme odběratele kešu ořechů, bambuckého másla, kakaového prášku, kakaových pokrutin, kávových zrn.
KAMERUN; Banány
Chceme navázat obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky, kteří by od nás nakupovali banány.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
GHANA; Investice
Chtěl bych pracovat s potenciálními investory, kteří chtějí investovat v Ghaně. Mohou to být malé, střední nebo velké firmy. Oblasti zájmu: všeobecné zemědělství, potravinářská výroba, konzervování a balení potravin, chov ryb, produkce masa, zpracování masa, výroba nápojů, odpadové hospodářství a recyklace, výroba plastů. V Ghaně jsou k ...
PÁKISTÁN; Kinoo a potravinářská rýže
Rádi bychom navázali pravidelnou obchodní spolupráci s firmami. Chtěli bychom vyvážet ovoce kinoo a potravinářskou rýži.
GHANA; Surové shea a kešu ořechy
Hledám odběratele surových Shea ořechů pro bambucké máslo, surových kešu ořechů.
KAMERUN; Palmové ořechy a olej
Obchodujeme s palmovými ořechy a sídlíme v jihozápadním regionu Kamerunu. Hledáme odběratele, kteří mají zájem o palmový olej, protože máme nedostatek kapacity k přeměně ořechů na konečný produkt.
PÁKISTÁN; Ovoce a zelenina
Jsme vývozce ovoce a zeleniny, máme vlastní farmy pro jejich pěstování. Vyvážíme ovoce a zeleninu do mnoha zemí, hledáme nové zákazníky. Poskytujeme kvalitní produkty.
PÁKISTÁN; Textil a potraviny
Obchodujeme se všemi druhy textilního zboží a vyvážíme čerstvé potraviny z Pákistánu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
Egypt; Potraviny
Hledáme odběratele alkoholu, čerstvé zeleniny a ovoce z Egypta.
GHANA; Potravinářské výrobky
Naše farma Danko Farms & Co. produkuje a dodává kakaové boby, vanilkové lusky, ananasové a zázvorové produkty, pepř a jiná koření, potravinářské výrobky, rafinovaný kokosový olej, zemědělské produkty a také oděvy. Máme zákazníky po celém světě. Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby (fermentované a sušené). Produkty jsou zcela 100% přírodní. Máme ...
VIETNAM; Tropické ovoce
Firma LONG VINH PHAT Co. je jedním z předních vývozců čerstvého tropického ovoce a zeleniny ve světě. Dodáváme čerstvé tropické ovoce prvotřídní kvality z Vietnamu po celý rok. Zaručujeme, že naše výrobky jsou nejvyšší kvality podle VIET GAP, GLOBAL GAP a hygienických norem procesu balení. S dlouholetou zkušeností nabízíme široký výběr chutných ...
ETIOPIE; Výroba potravin
Hledáme výrobce potravin v ČR.