INDIE; Bylinky, bylinné léčivé přípravky
Hledáme obchodní agenty, distributory bylinek a bylinných léčivých přípravků.
NIGÉRIE; Potraviny, citrusy
Jsme nigerijská rychle se rozvíjející společnost, obchodujeme s potravinami a citrusy. Hledáme obchodní partnery.
Poptávám potraviny pro obchod
Dobrý den Hledám dodavatele potravin do obchodu se zdravou výživou,uvítám i nabídku netradičních produktů a novinek na našem trhu. Další informace: předpokládaný termín první dodávky je 25.6.až10.7.
ČÍNA; Přírodní léčiva, bylinné extrakty
Obchodujeme s přírodními léčivými prostředky, bylinnými extrakty a chemickými produkty jako např. sodíkový sacharin, glutamát sodný, sorbitolum, kyselina citronová, pšeničný lepek, epimedium práškový extrakt, práškový extrakt vrbové kůry, práškový extrakt pámelníku západního, hroznový práškový extrakt. Více informací na ...
SRBSKO; Zdravá výživa
Jsme rodinná firma, podnikající ve velkoobchodu se zdravou výživou v Srbsku. Na trhu jsme již přes 25 let. Chceme být jednou z hlavních firem na srbském trhu v distribuci zdravých potravin. Více na www.lucardoo.co.rs Z Česka importujeme produkty a velmi úspěšně distribuujeme v Srbsku. Poptáváme více českých obchodních patrnerů, kteří by mohli ...
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, chemikálie, potraviny
Máme zájem dovážet kovový (železný, ocelový) odpad 1/2, chemikálie jako kyselina octová, kalcinovaná soda, parafínový roztok, peroxid vodíku, glykol, kyselina dusičná. Dále cukr, smetanu v prášku, dřevo - gmelina arborea, červenou čočku, hrách, semena řepky, hořčice, měkkou pšenici, maso a kostní moučku (ne vepřovou) atd. My vyvážíme všechny ...
TURECKO; Sušené plody
Jsme turecká firma GUNIZI TRADE, vyrábíme a vyvážíme sušené meruňky, sušené fíky, sušené rozinky, lískové ořechy a sluncem sušená rajčata. Kvalitou výrobků a služeb se snažíme o spokojenost zákazníků v celé Evropě, USA apod. Roční kapacita sušených meruněk, extra kvality je 8500-9000 tun. Náš závod má čisticí, třídící a balicí linky i uskladnění. ...
NIGÉRIE; Máslo, kešu ořechy
Hledáme odběratele másla a kešu ořechů.
EGYPT; Zemědělské a zahradnické výrobky
Jsme egyptská firma a exportujeme zemědělské a zahradnické výrobky. V zemědělství čerstvé a mražené ovoce a zeleninu, kromě toho cereálie a fazole. Ze zahradnických produktů exportujeme palmové stromy, okrasné rostliny a stromy a veškeré potřeby terénních projektů ve velkoobchodních cenách. Hledáme obchodní spolupráci.
VIETNAM; Buničina, rýže, konzervované potraviny
Dovážíme bělenou listnatou buničinu. Vyvážíme zemědělské produkty: dlouhou bílou zlomkovou rýži, maniokové čipsy, konzervované potraviny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodávku lahůdek
Mám zájem o malé pohoštění pro 25 novinářů, mám zájem o malé chlebíčky, jednohubky a podobně nic více max. 2 druhy od každého 50 ks.Prosím cenové nabídky.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
Poptávám dodávku baget
Potřebuji zajistit malou dodávku cca 30 ks balených baget různých druhů týdně, nejlépe v pondělí nebo v úterý do kantýny ve škole.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
NĚMECKO; Dračí krev
Jsme velkoobchod s esoterickými produkty a poptáváme dračí krev pro náš sortiment. www.berk-esoterik.de
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, potraviny, pleny, léčiva
Jsme přední a spolehlivý dovozce kosmetických přípravků, nápojů a vín, potravinových doplňků, dětských plenkových kalhotek, konzervovaných rajčat, sladkostí a farmaceutických produktů a bylinných léčivých přípravků. Hledáme proto odpovědné firmy ke spolupráci. V současné době chceme nakoupit velké množství produktů. Máte-li zájem o spolupráci, ...
GHANA; Sojové boby, kešu ořechy
GOOD SOIL TRADING CO LTD má k prodeji sojové boby, kešu ořechy. Firma hledá odběratele.
GHANA; Palmový olej, jádra, sojové boby
Prodáváme palmový olej, palmová jádra, sojové boby. Hledáme odběratele.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
EGYPT; Cukrovinky
Máme zájem o spolupráci s dovozci cukrovinek (chalwa, tahini, džem, loupaný sezam). Naše značka má již 120 let.
INDIE; Výživné a bylinné produkty
Hledáme výrobce výživných a bylinných produktů a marketingové firmy v České republice i jiných evropských zemích.
ČÍNA; Biochemické produkty
Jsme nový podnik se špičkovou technologií, který integruje výzkum, výrobu a prodej biochemických produktů. Specializujeme se na rostlinné výtažky a zdravé potraviny, přírodní potravinářské přídavky, extrakty čínských bylinných léčiv. Vyvážíme své produkty do mnoha zemí, např. Severní Ameriky, Evropy, Jižní Asie, atd. a získali jsme reputaci díky ...
INDIE; potravinové doplňky
Hledáme výrobce produktů pro úsporu energie / potravinových doplňků / nutričních potravin pro dovoz do Indie za nejlepší ceny.