BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
Poptáváme dodavatelé zdravé výživy
Poptávám výrobce, dodavatele zdravé výživy (bezlepkové potraviny,dia atd.)Dlouhodobá spolupráce.
ETIOPIE; Bio sezam
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s firmami, které chtějí nakupovat kvalitní bio sezam z Etiopie.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
INDIE; Zdravá výživa, přírodní léčiva
Poptáváme kontakty na distributory, velkoobchodníky, maloobchodní prodejní řetězce zdravé výživy, bylinných, přírodní léčiv.
JORDÁNSKO; Datle, ovoce, zelenina, olej
Firma Jannat pěstuje a exportuje datle (pěstovány pouze v Jordánsku, Izraeli, Palestině), zeleninu a ovoce, olivový olej, vše výborné kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Bylinné produkty
Pentavox Enterprises vyrábí, prodává a vyváží vlastní sortiment bylinných produktů pro zdraví a krásu. Některé z našich zavedených a široce uznávaných produktů: Kapsle TRIM SLIM (na hubnutí a snižování váhy) Kapsle KARELA (potravinový doplněk pro denní užití vhodný k prevenci a kontrole diabetu) Kapsle FOUR SEASONS (ideální posilující lék pro ...
Poptávám pohankové slupky
Sháním pohankové slupky. Asi 10 kg. Prosím o cenovou nabídku. Díky.
PÁKISTÁN; Sušené plody
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci sušeného ovoce, zejména piniových oříšků. Také vyvážíme jádra vlašských ořechů, mandlová jádra, meruňková jádra, sušené fíky, sušené meruňky a další sušené ovoce nejlepší kvality.
MADAGASKAR; Pupečník asijský
Jsem vývozce na Madagaskaru, mohu prodávat pravidelně bio Pupečník asijský (Gotu Kola) z Madagaskaru. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Potravinářské ingredience
Hledám importéry a distributory potravinových ingrediencí, zvláště inulinu. Také poptávám potravinářské firmy a firmy se zdravou výživou.
PÁKISTÁN; Zemědělské produkty
Jsme předním vývozcem / dovozcem různých zemědělských produktů. Vyvážíme pákistánskou rýži Basmati a bílou, semena pícnin, olejnatá semena, krmivo pro zvířata a ptáky, byliny, koření a sušené růže. http://afint.trustpass.alibaba.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ETIOPIE; Olejnatá semena
Jsme vývozce olejnatých semen a hledáme jejich dovozce.
BANGLADÉŠ; Smetana v prášku
Chci importovat z České republiky do Bangladéše smetanu v prášku. Prosím o seznam exportujících firem.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Zdravá výživa, ingredience
Mám zájem importovat potraviny zdravé výživy a ingredience. Hledám spolupráci s výrobcem, který by měl zájem založit obchodní spolupráci se Saudskou Arábií.
RUMUNSKO; Sojové potraviny
Hledáme velkého výrobce sojových potravin.
ČÍNA; Bylinné extrakty
Jsme výrobcem kvalitních bylinných extraktů z vlastní organické plantáže v horské oblasti. S kapacitou tisíců tun zásobujeme mnoho známých dodavatelů potravin / nápojů. Naše produkty získaly certifikaci ISO22000 a HACCP. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s firmami z potravinářského odvětví.
KAMERUN; Plodiny, týkové dřevo
Prodáváme kešu ořechy ve skořápce, sušený rozkrájený zázvor, sušené chilli, ústřice a čistý med, týkové kmeny. Zázvor je bez chemikálií, kešu je z úrody 2009, týkové dřevo je vyzrálé. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
LIBYE; Potraviny pro diabetiky
Poptáváme potraviny pro diabetiky.
INDIE; Byliny, koření, bazalkový koncentrát
Jsme výrobci a dodavatelé indických bylin a koření (čersvých, čištěných, v přášku), himalájského bazalkového koncentrátu. Hledáme velkoobchodníky, dirstributory v České republice.
MALAJSIE; Organické produkty, biopotraviny
Hledáme marketingového partnera k prodeji našich organických produktů z Malajsie. Hledáme partnera pro založení biopotravinářského průmyslu v Malajsii.
VIETNAM; Kešu ořechy
Jsme přední vietnamští exportéři kešu ořechů. Obchodujeme s heslem: "Zákazníkova spokojenost na prvním místě". Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky, distributory.
GHANA; Ořechy, jádra, semena, bambucký tuk
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami, které by měly zájem odebírat kešu ořechy (ve skořápce), bambucký tuk (nerafinovaný), palmová jádra, semena Oreláníku barvířského, semena Voacanga a Griffonia, kakaové boby atd. Slibujeme, že pošleme vzorek pro certifikaci před skutečnou transakcí.
SRÍ LANKA; Kokosový olej
Jsme výrobci panenského kokosového oleje. Hledáme importéry.