BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
PÁKISTÁN; Potraviny
Jsme dovozci a vývozci potravinářského zboží a různých komodit. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám 100 kg bio-tuku
Sháním 100kg bio tuku na výrobu krémů do bio sušenek.
JAR; Sójová mouka
Poptávám extrudovanou sójovou mouku, bez enzymů, velmi jemné granulace / 600 mikrometrů.
Hledáme obchodní zástupce a distributory
Maďarská společnost vyrábí velice účinné potravinové doplňky pro zdraví. Hledá distributory, obchodní zástupce.
BANGLADÉŠ; Export, import
Hledáme odběratele jutového zboží, organického ovoce, farmaceutických výrobků z Bangladéše. Poptáváme čerstvé ovoce, pletací stroje, spotřební zboží a kosmetiku.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
TOGO; Péče o zdraví, zdravá výživa
GOLD LINK LTD je obchodní a importní firma se smíšeným zbožím. Tvoří rovněž skupinu společnosti Camac international Ltd. zabývající se produkty péče o zdraví, potravinami zdravé výživy apod. Firma má zájem navázat obchodní spolupráci.
NEPÁL; Ženšen
Hledáme odběratele himalájského ženšenu.
INDIE; Krmivo, koření a semena
Indická firma UNIQUE ORGANICS je výrobní a obchodní firma s certifikací ISO 22000:2005. Rovněž jsme získali certifikáty pro organickou výrobu EEU 2092/91 a NOP/USDA standardy. Exportujeme následující zboží: krmivo pro zvířata - sojová moučka, moučka z řepkového semene, arašídová moučka, guarová moučka, rýžové otruby, kukuřice; koření a olejová ...
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
GHANA; Semena, ořechy, bambucké máslo
Jsme firma z Ghany zabývající se importem, exportem. Hledáme importéry semen oreláníku barvířského, bambuckého másla, máslových ořechů, kešu ořechů, palmových jader atd. v České republice.
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
ETIOPIE; Kůže, textil, sezam
Naše společnost je etiopský vývozce kůže, kožených výrobků, textilu, textilních výrobků, sezamu. Máme zájem o obchodní spolupráci.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
BENIN; Nápoje, potraviny
Jsme vývozci níže uvedených produktů za dobrou cenu a máme zájem o obchodní spolupráci: alkoholické a nealkoholické nápoje, ovocné šťávy a nektary, práškové nápojové směsi, sušené přílohové směsi, sušené polévkové směsi, neslazené nápoje, cestovní potravinářské výrobky, nápoje v prášku, přírodní a tradiční produkty, cereální tyčinky, pekanové ...
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
GHANA; Sušené produkty
Hledáme odběratele a dovozce suchých zemědělských a botanických produktů. Pro více informací o našich produktech navštivte prosím naše webové stránky http://www.brownana.com
Hledáme distributory výživových doplňků
Hledáme distributory potravinových doplňků a zdravé výživy v České republice. Naše produkty: zelený jačmen, maca, ženšen, chlorella, alfalfa. Více o produktech najdete na: www.zelenyzivot.com
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
BANGLADÉŠ; Tisk cenin, kabely, sklo, potraviny
Jsme bangladéšská distribuční firma, hledáme české výrobce nebo dodavatele následujících výrobků: tisk cenin, všechny typy kabelů, použité průmyslové stroje, křišťálové sklo, bezpečnostní vybavení, potraviny zdravé výživy.
NIGÉRIE; Zemědělské, bylinné výrobky
ALPHA ENERGY CONSULTANCE je společnost registrovaná federální vládou Nigérie. Firma se zabývá importem, exportem všech druhů zemědělských výrobků a bylinných výrobků, bylinných léčivých přípravků. Hledáme importéry bylinných výrobků.
ČÍNA; Bylinné extrakty
Jsme výrobce kvalitních bylinných extraktů z vlastní organické plantáže v horské oblasti. S kapacitou tisíců tun jsme dodavatelem mnoha známých dodavatelů potravin / nápojů. Naše produkty získaly certifikáty ISO22000 a HACCP. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s potavinářskými firmami.
INDIE, Stevia
Máme zájem o navázání spolupráce s odběrateli Stevia tablet, prášku aj. Máte zájem o převzetí distribuce? Jsme schopni dodávat i s vaší značkou.
MALAJSIE; Sušený kokos
Jsme exportéři sušeného kokosu vynikajicí i střední jakosti. Hledáme importéry, obchodníky, chtěli bychom expandovat s našimi produkty do České republiky.