Poptávám dodavatele knih
Leoš Šimánek:Rusko Země plná překvapení Nový Zeland Kolem světa Na Kanadském severu Prosím o sdělení, které z těchto knih máte k okamžitému vyzvednutí. Děkuji
Poptávám učebnici AJ pro učitele
Žádám Vás o zhotovení cenové nabídky na: "Time to talk 1. -kniha pro učitele".
INDIE; Ozdoby, lékařské nástroje, knihy
Společnost cestovního ruchu BHRAMAN hledá dovozce ozdob (imitace), ručních prací, chirurgických nástrojů (oční), knih o umění a kultuře atd. Také hledáme finančně zdravého obchodního partnera, který má zájem založit firmu v Indii. Jsme připraveni jednat jeho jménem. Navštivte naše stránky www.indiabhraman.com (Horizont Service Page).
Poptávám zboží do nové MO prodejny
Otevírám prodejnu potřebuji veškeré zboží.
Poptávám učebnici informatiky a VPT
Poptávám učebnici Pavel Navrátil : S počítačem nejen k maturitě, ComputerMedia, 5 vydání, 2díly.
PÁKISTÁN; Ofsetový tisk
Zabýváme se ofsetovým tiskem. Hledáme klienty na evproském trhu. Tiskneme knihy, brožury, kalendáře, firemní profily atd.
Sháním knihu francouzštiny
NUTNĚ POTŘEBUJI PRO SVOU DCERU FRANCOUŠTINU " CONNEXIONS 1.DÍL " i s pracovním sešitem . Děkuji moc !!!!
PÁKISTÁN; Tiskařské zboží
Jsem výrobcem tiskařského zboží. Hledám odběratele plakátů, knih, kuponů a dalších položek.
GHANA; Náboženské předměty
Prodáváme náboženské předměty - knihy, prsteny, zástěry apod. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Staré Žluté stránky
Poptáváme firmu, která může dodat staré Žluté stránky do Pakistánu.
Sháníme knihu ke správě obytného domu
Sháníme knihu s názvem "Dokumentace ke správě obytného domu", kterou vydalo nakladatelství Polygon, autor Helena Nováková.
RAKOUSKO; Tiskárna, rámování obrazů
Hledám v Česku tiskárnu (České Budějovice a okolí) pro tisk kalendářů a časopisů. Rovněž poptávám i specializovaný obchod na rámování obrazů a kašírování na dibond (hliniková sendvičová deska), tuhou pěnu, muzejní karton.
INDIE; Dětské knihy v angličtině
Zabýváme se sbírkou dětských knih v angličtině, zajímají nás všeobecné a vzdělávací knihy v angličtině. Můžeme též pracovat jako agenti jiných zahraničních knižních vydavatelství za účelem propagace jejich publikací v Indii.
Poptáváme tisk knihy
kniha o 150stranách, v nákladu 300ks na křídový papír o gramáži 130,celobarevná, vazba lepená pokud možno i šitá v měkkých deskách, grafická návrh si uděláme sami-korektní pdf.
NĚMECKO; Vazby knih
Hledáme průmyslové knihvazačství pro svázání dětské knihy ve formátu 350x260mm příčně, náklad 2000/3000/4000/5000 další 1000. Rozsah: 6 označení /8 = 48 stran, pevná vazba.
Poptávám kvalitní barevný tisk
Hledám firmu zaměřenou na vysokou kvalitu tisku - hlavně jde o tisk na laminovaný-lakovaný papír, který bude sloužit jako obálky knih. Formát bude A3 - celobarevný. Firma by měla sídlit nejlépe v Praze.
Sháním odbornou publikaci
Poptávám knihu Konstrukce střihů Muller a Sohn dámské oděvy.
Poptáváme zhotovení reklamního katalogu
Poptáváme výrobu reklamy, cestovního katalogu. Nový Jičín, Frýdek-Místek.
Sháním česko-španělský slovník
Sháním velký česko-španělský slovník I. a II. díl , Josef Dubský a kolektiv
Sháním knihu Slavné vily kraje Vysočina
Prosím o sdělení, zda je u Vás dostupná publikace Slavné vily kraje Vysočina? Případně prosím o sdělení ceny. Děliko a srdečmě udravím Jičínský
Poptáváme tisk katalogů
1. Produktový katalog sanity - dvě verze pro tisk.: Rozměr: 22, 5 x 22, 5 cm Rozsah: 80 stran vč. obálky (76+4 str.) Barevnost: 4/4 + lesklý lak na přední straně obálky Papír obálka: 150 g křída Papír vnitřek: 100 g křída Vazba: klasická, sešití dvěma sponami Náklad: 8. 000 ks katalogu včetně cen u zboží, 7. 000 ks katalogu bez cen. 2. ...
Poptávám tiskařské práce
poptávka 1 - Časopis Bulletin Hnutí Jizerky: rozsah: 16; 32; 48; 64 str. formát: A4 barevnost: 4/4 (alternativně i 1/1) papír: natíraný křídový lesk115g/m2 vazba: V1 (bez obálky - šije se jen blok) náklad: 50, 100, 200, 300, 400, 500ks ------------------------------------------------------------- poptávka 2 - knižní řada Modrá ...
Poptáváme tisk stolních kalendářů, 600 ks
Poptávám tisk stolního kalendáře, formát B5, 8 listů (16 stran), barevnost 4/4, náklad 600 ks, matná křída cca 125 g/m, stojánek karton cca 500 g/m bez potisku, standardní spirála. Do 22.12.2008.
Poptáváme tisk paletových štítků s kódem
Japonská firma distribuující spotřební elektroniku, poptává dodávku : - paletových štítků s nápisem a čárovým kódem - číselná řada, 10 x 8cm, bílý a zelený papír. Vždy 2ks od stejného čísla a stejného čárového kódu. Množství cca 1, 5, 10, 20 tisíc kusů. - CB tisku (bez DTP) uživatelskych návodů, formát A5 a A6 (včetně plastové samolepící ...
Poptáváme spirálování kalendářů, 400 ks
Poptáváme firmu, která provede spirálování u 400 kalendářů - formát A3. Brno a okolí.