Propagačno - informačný materiál pre potreby cestovného ruchu mesta Michalovce a okolia.
Výber dodávateľa na poskytnutie služieb tvorby a výroby (tlače) propagačného materiálu pre potreby cestovného ruchu mesta Michalovce a okolia. Predmet zákazky sa skladá z troch produktov : 1. produkt : Brožúra „ Michalovce a okolie " - pozostáva z obálky a šiestich častí s obsahovou špecifikáciou - pobyt pri vode, prírodné krásy a zaujímavostí, ...
Poskytování tiskařských služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění průběžného poskytování tiskařských služeb a dodávek pro potřeby probíhajících 6 projektů OP VK, kmenové činnosti NÚOV, oborových skupin, projektů CEFIF a EUROPASS. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
NĚMECKO; Kniha o vzniku Parlamentu ČR
Naléhavě hledáme českou knihu, ve které se pojednává o historii/vzniku existence sněmovny v Česku. Kniha by měla být vypracována také v češtině. Bohužel nikde nemůžeme najít podklady nebo bližší odkazy. Doufám, že třeba Vy můžete uvést správný český název popř. nákupní prameny. Mnohokrát děkuji Anika Zahn
Poptávám encyklopedii  Minerály
Poptávám encyklopedii Minerály.
KAMERUN; Nástěnné mapy světa
Hledáme firmu, která bude schopna nám dodat nástěnné mapy světa.
Poptáváme tisk katalogu
Poptáváme tisk Katalogu - A4, 4/4 - obálka 250g KL - vnitřek 90g KL (16 stran) - vazba V1 - náklad 6.000 ks Data budou připravena v polovině listopadu, tisk musí být zhotoven do konce listopadu.
Poptávám kuchařskou knihu
Kniha Kuchařka mistra Vrabce z r. 1970 (asi)
Poptáváme tisk letáků
Dobrý den, prosíme o zaslaní cenové nabídky na tisk letáků (menu do kavarny): Náklad:100ks a/nebo 500ks Produkt: letáky Formát: 330 x 470mm Typ Papíru: 300g lesklý křídový papír Barevnost: 4/4 Počet kusů v balení: 500 Laminování: 1/1 mat Počet lomů: 2 Dekujeme. P.S.: doporučeni jsme dostali od p. Meridzanova Sergeja.
Tvorba propagačních tiskovin
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka propagačních tiskovin cestovního ruchu včetně zajištění jejich distribuce na kontaktní místa.
GHANA; Použité tiskařské stroje
Hledám obchodní spolupráci s vydavatelskou firmou a rovněž poptávám použité tiskařské stroje.
TOGO; Vzdělávací materiály
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky materiálů pro vzdělávací ministerstva.
Poptávám učebnici angličtiny
Dobrý den, dcera potřebuje do školy, do 1. ročníku gymnázia učebnici do anglicého jazyka + pracovní sešit. Vydalo je nakladatelství New Headway, označení mají Pre- Intermedyate (pro pokročilé), New edition (Nové vydání). Máte je prosím Vás u Vás v obchodě, nebo by se musely objednat, případně do kdy byste je mohli mít a kolik ...
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
Poptáváme dodávku denního tisku
Poptávám dodávku denního tisku - 1 ks Mladá Fronta Dnes, 1ks Sport, 1ks Plzeňský deník, ve dnech pondělí - pátek
Turistický marketing - poznanie regiónov Slovenska a Maďarska na báze cehraničnej spolupráce
Predmetom zákazky je príprava podkladov, preklady, grafická úprava a tlač, balenie a dodanie uvedených publikácií /propagačných materiálov/. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 80 588,0000 EUR
BANGLADÉŠ; Investiční podpora
EURO HERITAGE vydává knihu o evropské architektuře pod názvem MAKING OF TODAYS EUROPEAN BEAUTY". Jsme neziskovou organizací, proto hledáme investiční a technickou podporu.
Poptávám knihu
Prosím o sdělení ,zda nemáte k prodeji knihu "Oldřich II.z Rožmberka. Děkuji Ing.Václav Moravec
Sháním knihu
Sháním knihu od p. Richard Golg, Jak a proč postavit vinný sklep. Předem moc děkuji. S pozdravem Houštecká.
Poptávám publikaci
Dobrý den, prosím vás máte na prodejně publikaci "Ředitel školy a vnitřní předpisy "(autor Štoček, vydavatelství ATRE). Děkuji za odpověď.
Poptávám učebnici angličtiny
Chatterbox I Aktivity Book- starší vydání. Děkuji za odpověď
Zabezpečení polygrafické výroby ve prospěch rezortu MO
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služby v letech 2010 až 2013 spočívající v zabezpečení polygrafické výroby ve prospěch rezortu MO (zahrnuje např. výrobu a dodání desek, brožur, knih, kalendářů a dalších polygrafických produktů (podrobně uvedeno v zadávací dokumentaci).
Poptávám knihu od Vlastimila Třešňáka
Poptávám knihu " Klíč je pod rohožkou " od Vlastimila Třešňáka.
Poptávám knihu Příbramské hornické historky
Koupím knihu ,,Příbramské hornické historky 1.díl "
Poptávám koupi knihy od D. Zbavitele
Dušan Zbavitel : Bohové s lotosovýma očima, prosím o vyhledání