Vytvorenie interaktívneho obsahu v rámci projektu Moderná stredná škola napĺňajúca vzdelávacie potreby ziakov
Opis predmetu zákazky - Časť "A": Predmetom zákazky je komplexné dodanie tovarov súvisiacich s vytvorením interaktívneho obsahu vo vyučovacom procese v rámci realizácie projektu Moderná stredná škola napĺňajúca vzdelávacie potreby žiakov, financovaného z fondov Európskej únie: Operačný program Vzdelávanie, Opatrenie 1.1: Premena tradičnej školy ...
Dodávka didaktických pomôcok
Predmetom zadávanej zákazky je dodávka didaktických pomôcok do odborných učební pre projekt s názvom Kvalitné odborné vzdelávanie požiadavka praxe.. Podrobnejšia špecifikácia v časti B. Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov.
Poptávám kuchařskou knihu Zdravě a syrově
Poptávám kuchařskou knihu Zdravě a syrově, autorka Radmila Zrůstková.
Zariadenie, vybavenie a didaktické pomôcky
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa tovarov vybavenia, zariadenia a didaktických pomôcok pre skvalitnenie výučbového procesu. Zákazka sa zadáva v rámci projektu Poznávaním prírody poznávame seba. Zákazka pozostáva z dodania obstarávaných tovarov, pri určených položkách aj ich montáže, zapojenia a odskúšania.
Populárno-náučné publikácie
Predmetom zákazky sú služby spojené s vydaním nasledovných publikácií v termínoch dodania: Publikácia č.1 - Miroslav Saniga - "Príroda, čo o mne (ne)vieš" do 31.03.2015 Publikácia č.2 - Štefan Luby - "Nanotechnológie okolo nás" do 30.4.2015 Publikácia č.3 - kolektív autorov - "Obzory nových technológií do 31.05.2015 Publikácia č.4 - kolektív ...
Zariadenie, vybavenie a didaktické pomôcky
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa tovarov vybavenia, zariadenia a didaktických pomôcok pre skvalitnenie výučbového procesu. Zákazka sa zadáva v rámci projektu Vypočuť si, vidieť, vyskúšať = vedieť. Zákazka pozostáva z dodania obstarávaných tovarov, pri určených položkách aj ich montáže, zapojenia a odskúšania.
Zariadenie, vybavenie a didaktické pomôcky
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa tovarov vybavenia, zariadenia a didaktických pomôcok pre skvalitnenie výučbového procesu. Zákazka sa zadáva v rámci projektu Poznávaním prírody poznávame seba. Zákazka pozostáva z dodania obstarávaných tovarov, pri určených položkách aj ich montáže, zapojenia a odskúšania.
Poptávám knihu od Mika Waltari
Poptává knihu Nesmrtelný Etrusk; Mika Waltari, česky.
Zariadenie, vybavenie a didaktické pomôcky
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa tovarov vybavenia, zariadenia a didaktických pomôcok pre skvalitnenie výučbového procesu. Zákazka sa zadáva v rámci projektu Moderné odborné učebne a kvalitnejšie vzdelávanie pre študentov SOŠ strojníckej v Kysuckom Novom Meste.
Školiaci materiál a potreby
Predmetom nákupu tovarov je nákup učebných pomôcok a školiacieho materiálu pre školu - Obchodná akadémia Stöcklova č. 24, 085 28 Bardejov. Podrobný opis predmetu nákupov je uvedený v súťažných podkladoch.
Poptávám kuchařskou knihu Vaříme s Láďou Hruškou
Dobrý den, mám zájem o kuchařku Vladi Hrušky. Děkuji Veselá
Poptávám učebnici latinské terminologie
Poptávám knihu Základy latinské terminologie pro bakalářský program na lékařské fakultě. Autoři : Kozlíková, Plašilová. Vydalo nakl. Karolinum r. 2000, 1. vydání, ISBN 8024600595
Poptávám knihy pohádek a zpěvník v němčině
Pohádky a písničky v němčině pro děti ZŠ.
Učebné pomôcky a technika
časť č.1 Pomôcky ESU magnetická mechanika 1 učiteľská sada 1sada ESU mechanika 1 učiteľská sada 1sada ESU mechanika 2 učiteľská sada 1sada ESU mechanika 3, rotačný pohyb učiteľská sada 1sada ESU Mechanika 4, náuka o pohybe 1sada ESU Mechanika 5, vlnenie 1sada ESU Statív a stavebný materiál 1sada ESU Aerodynamika 1sada ESU Kufrík ...
Poptávám příručku pro chovatele
Poptávám knihu PROČ TO TA KOČKA DĚLÁ.
Poptáváme učebnice angličtiny a němčiny
Dobrý den, sháníme knížky do AJ a NJ. Jedná se o Eurolingva English II.( Fraus) Ready to Order učebnice + pr.sešit ( Longman) Němčina- Genau 1, Immer Freit 1. Děkuji za odpoveď.
Poptávám učebnici latiny pro zdravotní školy
Poptávám učetbnici latiny pro zdravotníky, J. Kabrt.
Zariadenie/vybavenie a didaktické prostriedky
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa tovarov vybavenia, zariadenia a didaktických pomôcok pre skvalitnenie výučbového procesu. Podrobná špecifikácia vybavenia a zariadení sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám knihu od Antónie Mačingové
Poptávám knihu Zhubněte jednou provždy - Najezte se do štíhlosti. Autor Antónia Mačingová.
Poptávám knihu Matematika pro elektrotechniky
Poptávám knihu od autora: Čeněk Kohlmann; titul Matematika pro elektrotechniky; vydání ca. 1991.
Žiacke edukačné moduly
Žiacke experimentálne moduly ( chémia, mechanika, náuka o teple, elektrina, elektronika, optika, elektromagnetizmus, dynamika, tlak vzduchu, kmity a vlnenie, ultrazvuk, magnetizmus, elektrostatika a rádioaktivita ) pre potreby vzdelávacieho procesu na Súkromnom Gymnáziu Katkin Park II podľa kvalitatívnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch
Poptávám bylinný receptář
Poptávám knihu 500 nejlepších receptů lidové medicíny , Dionýz Dugas , 978-80-7347-035-7 nebo 978-80-7347-036-4.
Poptávám učebnice
Poptávám učebnice: Angličtina- pracovní sešit Tom Hutchinson project 4, 2.edice Němčina- pracovní sešit Deutsch mit Max díl 2¨ Fyzika- pracovní sešit k učebnici pro 9 ročník ZŠ- Prometheus CHemie- hravá chemie pro 9 ročník Český jazyk- 9 třída ZŠ s přílohou Přehled učiva nalk.Fraus Matematika- 9 ročník ZŠ vycházející dle osnov MŠMT pouze 2.a ...
Nákup IKT, didaktickej techniky, softvéru, pomôcok a kníh pre SOŠ pre žiakov so sluchovým postihnutím
Nákup IKT, didaktickej techniky, softwéru, učebných pomôcok a kníh pre SOŠ pre žiakov so sluchovým postihnutím internátnu, Kutnohorská 675/20, Kremnica. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch.
Poptávám turistického průvodce Baedeker Rhodos
Knihy - turistický průvodce Baedeker Rhodos.