Poptáváme tiskové služby
Poptáváme výrobu 500ks celobarevných vstupenek, 150 ks plakátu zvoucích na akci o veliosti A 4 , a 50 ks plakátů zvoucích na akci o velikosti A 3. Dále tisk buletinu velikosti A 5 stránka, o počtu cca 8 stránek. Vše z dodaného návrhu.
Poskytnutie tlačiarenských služieb
Zabezpečenie tlačiarenských, knihárskych a grafických služieb na zabezpečenie učebníc, skrípt, monografií, potlač a napálenie CD/DVD médií monografií pre projekty EÚ.
Poptávám knihu o vojenském letectvu
Poptávám knihu Československé vojenské letectvo díl II.
Marketingový balíček pro informační centrum města Kadaně
Předmětem plnění je zajištění komplexních marketingových aktivit tvořících celek pro zajištění efektivního nástroje marketingu pro naplnění cílů projektu, který zahrnuje tyto aktivity: - grafické práce - překladatelské práce - oboustran. vizitky - Skládanný leták A3 20000 ks (ČJ 10000 ks, AJ 5000 ks, NJ 5.000 ks) + mapa Kadaně s ...
Viazanie periodických a neperiodických knižničných dokumentov
1. Viazanie periodických a neperiodických knižničných dokumentov do poloplátenej väzby, do tvrdých dosiek V7, do maximálneho formátu A2. Jednotlivé formáty sú v štandardnej veľkosti knihárskeho spracovania; vzorky nie sú účelné; záujemca sa môže so vzorkami oboznámiť v bežnom predaji tlače alebo pri obhliadke u verejného obstarávateľa, rozhodujúci ...
Poptávám knihu Rozlišovací dieta
Poptávám knihu Rozlišovací dieta.
Poptávám odbornou knihu z oboru práva
Macur, Josef. Kurs občanského práva procesního :exekuční právo. 1. vyd. Praha : C.H. Beck, 1998. xv, 207 s. ISBN 80-7179-190-3.
Knižní vazba
Předmětem plnění je ruční vazba novin, časopisů, brožur do tuhé vazby a brožur vázaných do kartonu. Uvedené dokumenty jsou součástí knihovního fondu Národní knihovny České republiky. Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky a podrobné technologické postupy jsou obsaženy v příloze č. 2a až 2e zadávací dokumentace.
Poptávám knihu autora Františka Lexy
Poptávám knihu autora Františka Lexy - Egyptské čarodějnictví.Děkuji
Poptávám tisk a vazbu knih
500 nebo 1000 ks knih, rozměr 25x25 cm, 178 stran, vazba V8, obálka: kašírované s laminem lesk 1/0 - barevnost 4/0, vnitřek lesklá křída 135g - barevnost 4/4.
Knižní vazba
Předmětem plnění je ruční vazba novin, časopisů, brožur do tuhé vazby a brožur vázaných do kartonu. Uvedené dokumenty jsou součástí knihovního fondu Národní knihovny České republiky. Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky a podrobné technologické postupy jsou obsaženy v příloze č. 2a až 2e zadávací dokumentace.
Poptávám knihu Skleněný pokoj
Poptávám knihu Skleněný pokoj.
Inovácia vzdelávania na Spojenej škole v Sečovciach
a)Lineárne pomôcky- učebnice, školské knihy, slovníky, učebné texty, inštrukčné listy, návody, zbierky úloh, pracovné zošity, tabuľky, atlasy b)Učebné pomôcky - pomôcky sluchové, hmatové, zrakové, modely, napodobeniny, reálie, výrobky v pôvodnom stave, upravené výrobky; c)Symbolické zobrazenia - nástenné mapy, plány, nástenné tabule, príručné ...
Poptávám zpěvník písní
Poptávám Vilímkův zpěvník písní sprostonárodních,hospodské písně,Staropražské,žižkovské.Zájem mám i o nahrávky tohoto druhu.
Poptávám knihu od Ziny Rajnochové
Poptávám knihu od Ziny Rajnochové Muži za to nemůžou.
Tlačiarenské služby
Predmetom zákazky sú tlačiarenské služby a služby súvisiace s tlačou pre Univerzitu sv. Cyrila a Metoda v Trnave
Knižní distribuce, Anglie
Hledám v ČR knižní distributory / velkoobchodníky, od kterých bych mohl nakupovat lokálně vydávané tituly včetně knih v angličtině a češtině.
Tiskařské služby 011 - 2011
Standardní tiskařské služby v rámci dynamického nákupního systému pro standardní tiskařské služby dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptávám sbírku básní
Dobrý den Mám zájem o sbírku básní Davida G. Kamenského.
Produkty IBFD (online přístupy a tištěné dokumenty)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby a zboží spočívající v komplexní a kvalitní dodávce produktů IBFD, a to balíček Membership, RIA Worldwide Tax and Commercial Law a Bulletin for International Taxation - Journal, European Taxation - Journal a International VAT Monitor - Journal.
Tiskařské práce a vydávání učebnic
Provedení tiskařských a vydavatelských prací a služeb.
Poptávám knihu od Ernesta Hemingwaye
Hledám knihu "Stařec a moře" od Ernesta Hemingwaye bez ohledu na rok vydání.
Poptávám knihu Fašismus v českých zemí
Poptávám knihu Fašismus v českých zemích
Poptávám učebnici
Poptávám učebnici Karel Havránek a kol. odborná nauka truhlářská