Výrobce šperků hledá distributory
200714157; Katalánská firm, která návrhuje a vyrábí stříbrné a zlaté šperky, hledá přímé odběratele a distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Prodejce kosmetiky a bižuterie hl. frančízy
200714102; Firma zabývající se přímým prodejem kosmetiky a bižuterie hledá frančízní partnery. Virgin Vie At Home je částí Virgin Group. Distribuuje značkovou kosmetiku a bižuterii Virgin prostřednictvím operací přímého prodeje Party Plan. Nyní se stala druhou největší britskou firmou přímého prodeje. Hledá frančízní partnery. Zadavatel tohoto ...
Výrobce bižuterie hledá obchodní partnery
200714051; Turecký výrobce bižuterie hledá obchodní spolupráci. Firma Apak Bijouterie vyrábí korálkové, kovové a křišťálové náhrdelníky, náušnice, náramky, prtýnky, pásky, spony, doplňky do vlasů, diadémy a jiné ozdoby a doplňky pro ženy, muže i děti. Také může poskytovat různé služby obchodům a butikům, jako speciální doplňky vhodné k módním a ...
Hledáme partnery z oblasti bižuterie,doplňků
200713948; Turecký výrobce bižutérie z korálků, kovu a křišťálového skla a výrobce módních a oděvních doplňků hledá importéry. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledám odběratele stříbrných šperků
Chtěl bych najít odběratele stříbrných náramků, náhrdelníků a módních doplňků.
Poptáváme keramické adventní věnce
Poptávám výrobce keramických adventních věnců, po celé ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Hledáme spolupráci v oblasti bižuterie
Hledáme spolupráci v oblasti bižuterie.Zaručujeme nejvyšší kvalitu, nízké ceny a krátké, dodací lhůty.
Sháním dodavatele snubních prstenů a oznámení
Dobrý den, sháním dodavatele snubních prstenů a svatebních oznámení pro nově otevřený svatební salón.
Sháním 5 metrů štrasového řetízku na šaty
Sháním 5 metrů štrasového řetízku na maturitní šaty. Kamínky bílé v bílém kovu
Hledáme spolupráci s výrobci Bijoux de Boheme
200612506; Dánská obchodní firma hledá spolupráci s východoevropskými firmami, které vyrábějí bižuterii "Bijoux de Boheme", lidové, dřevěné předměty, jako jsou hračky, ručně malované krabičky, náramky a loutky a vyšívané věci v "selském stylu". Firma se zabývá krásným uměním prvotřídní kvality, uměleckými řemesly, oděvními a excluzivními ...
Hledáme dodavatele dámské štrasové bižuterie
Hledáme výrobce nebo dodavatele dámské štrasové bižuterie. Na baleních jsou nápisy například: Blagoy art collction exclusive jewellery, Dong Ou fashion jewelry, Cleopatra Fashion made in Korea..
Výrobce šperků hledá výrobní spolupráci
200612335; Polský výrobce šperků z drahých kovů a kamenů hledá partnery pro obchodní a technicko-výrobní spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Italský výrobce růženců hledá partnery
200612391; Italská firma specializující se na výrobu růženců hledá partnery ke spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám hodinky Junghans, Praha
Poptávám hodinky JUNGHANS v Praze, prosím o kontaktní místo, kde by byly k vidění.
Poptávám doplňkový prodej pro vinotéku,dárky
Hledám doplňkový prodej ( pro vinotéku )atraktivního zboží, jako jsou suvenýry, dárky apod. Rád bych navázal kontakt přímo s výrobcem. Měl bych zájem spíše o kusové zboží k různým příležitostem jako jsou svátky velikonoční, vánoční, jmeniny apod. Děkuji za nabídku
Výrobce šperků hledá obchodní partnery
200612242; Řecká firma specializující se na výrobu zlata, šperků hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti zlatnictví
Hledáme partnery v oblasti zlatnictví, klenotnictví a šperků. Komunikace v angličtině.
Výrobce šperků hledá partnery pro spolupráci
200612144; Italská firma vyrábějící a řemeslně zpracující šperky, bižuterii a hodinky hledá v ČR partnery pro obchodní spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím čísloi nzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme zlatý prach 92%,50 - 500 kg měsíčně
Hledáme zlatý prach 92%, 50 kg - 500 kg měsíčně. V Evropě. Prodejci, kontaktujte nás prosím s cenovou nabídkou. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele vánočního osvětlení, ozdob
V současnosti hledáme prodejce, výrobce, dodavatele, kteří by mohli vyrábět nebo dodávat vánoční osvětlení, ozdoby a ohňostroje. Máme zájem dovážet tyto produkty a uvítáme odpověď od spolehlivých prodejců, exportérů nebo výrobců. Kontaktujte nás prosím e-mailem, zaručujeme obchodní spolupráci a pravidelné objednávky. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele klenotů a bižuterie
V současnosti hledáme prodejce, výrobce, dodavatele, kteří by mohli vyrábět nebo dodávat hodinky, klenoty, šperky, bižuterii. Máme zájem dovážet tyto produkty a uvítáme odpověď od spolehlivých prodejců, exportérů nebo výrobců. Kontaktujte nás prosím e-mailem, zaručujeme obchodní spolupráci a pravidelné objednávky. Komunikace v angličtině.
Italská zlatnická firma hledá spolupráci
200611735; Ascione je italská zlatnická firma, která je na trhu od roku 1855. Všechny její výrobky (prstýnky, náušnice, přívěsky, náramky) jsou vyrobeny za použití tvrdých polodrahokamů, ceny jsou velmi konkurenceschopné a firma hledá mezinárodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte ...
Klenotnická frma hledá spolupráci
200611410; Německá klenotnická firma hledá po celém světě spolupráci s obchody, velkoobchodníky a obchodními zástupci, kteří pracují v oblasti módy, doplňků a klenotů. Vyvinuté šperky-knoflíky používané na manžetové knoflíčky jsou patentované(patent č. 20 2005 017 194.8) a jsou testovány jako nový výrobek úspěšný v maloobchodě. Šperky-knoflíky ...
Hledáme výrobce,exportéry náramkových hodinek
Vážení, firma Nova Tech právě navazuje obchodní vztahy s výrobci, exportéry náramkových hodinek. Proto hledá výrobce, exportéry a dodavatele, od kterých by toto zboží mohla nakupovat. Zájemci nechť zašlou e-mail. Korespondence v angličtině.