Hledám výrobce vánočních ozdob
Hledám výrobce vánočních ozdob.
Poptávám hodinky s očky
Poptávám hodinky s očky - hodinková pouzdra z obyčejného pokovu .Hledám stálého dodavatele .Pro kompletaci přívěšků na klíče s hodinkami.Obrázek pošlu. Předem děkuji za nabídky.
Poptávám výrobu šerifských hvězd
výroba a prodej šerifských hvězd
Poptáváme korálky
Poptáváme korálky.
Poptávám opravu hodinek Festina
Poptávám výměnu sklíčka a baterie u hodinek Festina chronograf FS01 - uvést prosím cenu.
Poptáváme skleněnou bižuterii
Chceme nakoupit skleněné korálky a náhrdelníky.
Poptáváme křištálkové kamínky na textil
Poptáváme kamínky (křišťálky) pro vyražení loga do textilu. Celá ČR. Obrázek loga zašleme na vyžádání.
Hledáme odběratele drahokamů
Jeden z našich zákazníků má velký zdroj diamantů (s certifikátem), ryzí zlato a tansanitové kameny a chtěl by je prodat. Můžete nám zprostředkovat kontakty na odběratele drahokamů?
Hledám distributory oděvů a bižuterie
Hledám distributory oděvů a bižuterie.
Poptávám distribuci šperků
20071220021; Italská firma, specializovaná na tvorbu a výrobu hodinkových náramků, přezek a módních šperků, poptává obchodní zprostředkování. Firma má vlastní výrobu a exkluzivně vyvíjí výrobky pro několik obchodních značek pro trh hodinek a šperků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - ...
Hledám odběratele drahokamů
Hledám odběratele drahokamů. Mám licenci na drahokamy, mám možnost je obstarat, např. sluneční kámen, modrý korund, červený granát, safír, turmalín, modrý achát, akvamarín, zirkon atd.
Poptáváme distribuci šperků
20071212010; Řecká firma navrhuje a vyrábí moderní šperky. Má zájem rozšířit svůj podíl na trhu prostřednictvím kvalifikovaných obchodních zástupců. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme distribuci šperků
20071214032; Italský výrobce originálních šperků hledá obchodní zprostředkovatele. Firma je schopna se přizpůsobit zákaznickým trendům a zálibám. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme hodinové strojky
Poptávám dodavatele hodinových strojků včetně ručiček . Strojek musí mít očko pro zavěšení. Pravidelný odběr
Poptáváme dodavatele bižuterie a stříbra
Hledám dodavatele stříbra a bižuterie do nově otevřeného obchodu.
Poptáváme distribuci šperků
20071127011; Řecký výrobce velmi kvalitních zlatých a stříbrných šperků unikátního a speciálního designu zvláště inspirovaného řeckou mytologií a starověkou řeckou kulturou hledá obchodní zprostředkovatele (distributory, obchodní zástupce) pro zahájení exportu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v ...
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele pro nově vznikající e-shop (internetový obchod), elektronika, hodinky (pouze netradiční), parfémy, nože, hračky, sportovní výživa, sportovní oblečení a potřeby, dvd filmy a hry, netradiční dárky... Nabídněte i jiné produkty netradiční produkty .Termín: spěchá, nabídka platí max.1/2roku. Možné je "zprostředkování zboží" spojené ...
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop ( nábytek, kovářské výrobky, dřevěné výrobky, vybavení kuchyní, hodinky, parfémy, potravinové doplňky, šperky) v desítkách kusů ročně. Požadujeme možnost stáhnout zboží prostřednictvím XML.
Výrobce šperků hledá spolupráci
20071108003; Lotyšská firma ručně vyrábí šperky jako prstýnky, řetízky, brože, náušnice, medaile, stolní sochy ze zlata, stříbra, platiny a přírodních kamenů. Firma vyrábí šperky podle požadavků zákazníka, v případě potřeby pomůže vybrat design výrobku atd. Hledá možnosti joint venture, obchodní zprostředkování a nabízí subdodávky. Zadavatel ...
Hledáme distributory šperků
20071105001; Izraelská firma, specializovaná na navrhování a výrobu unikátních ručně dělaných stříbrných šperků, se zlatem, polodrahokamy a perlami, hledá distributory. Také má zájem o spolupráci s výrobcem, který tvoří komponenty technologií jemného lití nebo lisovadel nebo pájením nebo laserovým řezáním atd. Můžeme vytvářet šperky založené na ...
Poptáváme distribuci stříbrných šperků
20071102003; Bulharská firma, specializovaná na výrobu a obchod s unikátními stříbrnými šperky a suvenýry, hledá obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce, distributory). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme dodávky hodinek pro e-shop
Pro specializovaný elektronický obchod hledám dodavatele speciálních náramkových hodinek. Nehledám klasické hodinky, ale něčím unikatní modely, například s LED zobrazováním, netradičním designem, bínární hodinky, retro styl apod. Se spoluprácí bych rád začal během jednoho měsíce. Hledám spíše dlouhodobější spolupráci, pokud ovšem nabízíte ...
Poptáváme dodávky šperků pro e-shop
Hledám pro svůj e-shop dodavetele šperků: zlatých, stříbrných, s drahokamy a minerálů. Bižuterie možná. Dále módních doplňků: dámských kabelek, peněženek, opasků a další kožené galanterie. Zájem pouze o zboží, které se na českém interneu nevyskytuje nebo sporadicky. Přijímám nabídky velkoobchodů a dovozců ze zahraničí.
Hledám výrobce hotfix krystalů
Žádám kontakty na výrobce hotfix krystalů v České republice.
Poptáváme dodávky zahraničního textilu
Poptávám dodávky zahraničního textilu do butiku v Luhačovicích, jedná se o mladou módu tzn. trička, jeansy, svetry, mikiny, bundy, spodní prádlo, bižuterie, kabelky, opasky. Vše za přijatelné ceny. Týdenní odběr do dvou obchodů.