PÁKISTÁN; Polodrahokamy
Obchoduji s polodrahokamy (Lapis lazuli) a mám zájem o obchodní spolupráci s českými odběrateli.
VIETNAM; Zlaté a stříbrné šperky
Vietnamská firma SAIGON JEWELRY HOLDING COMPANY SJC vyrábí zlaté a stříbrné šperky. Firma zaměstnává 1500 lidí, strojní zařízení má z USA, Itálie a Německa, distribuční síť: 6 dceřinných společností, 15 joint venture, 2 oblastní větve, 3 továrny, obrat v roce 2008 2,5 bilionu USD, výrobní kapacita: 15000 ks šperků měsíčně. SJC je výhradním ...
TANZÁNIE; Drahé kameny
Hledáme kupce pro surové diamanty a drahé kameny jako jsou tanzanit, akvamarín, rubín, ametyst atd. Naším zdrojem je Tanzanie a jiné africké země. Bude-li si potenciální kupec přát, můžeme přicestovat s těmito drahými kameny do příslušné evropské země.
THAJSKO; Šperky
Mám zájem o ochodní spolupráci s odběrateli zlatých a stříbrných šperků, kvalitních a velmi precizních. Mám továrnu v Bangkoku blízko letiště, uvítám jakékoliv nové zakázky.
TOGO; Hodinky, oblečení, kosmetika
Mám zájem nakoupit pánské, dámské náramkové hodinky, pánské frakové košile a kalhoty, dámské módní šaty a prádlo, trička, kosmetiku atd. Prosíme o navázání spojení s výrobci a exportéry jmenovaných výrobků, s tím, že nás budou přímo kontaktovat za účelem obchodní transakce.
Hledáme dodavatele bižuterie, doplňků
Hledám výrobce a dodavatele bižuterie, módních doplňků, kabelek, textilních a bytových výtvarných doplňků.
Poptávám kovové rolničky
Poptávám kovové rolničky,maximální průměr 1 cm.
NIGÉRIE; Diamanty
Hledáme firmy nebo jednotlivce, kteří mají zájem o nákup angolských diamantů, jen skutečné kupce. Máme jich velké množství. Nejdůležitější je, aby odběratel měl sílu zaplatit.
GHANA; Zlato a diamanty
Máme na prodej zlato a diamanty. Jsme vývozci zlatého prachu a diamantů již deset let. Specializujeme se na průzkum zdrojů zlata, diamantů a dalších nerostů. Specifikace rýžovaného zlatého prachu: čistota - 95,59% karát - 22 k plus množství - 250 kg měsíčně cena - je možné jednat Hledáme spolehlivého odběratele.
Poptávám dodavatele  dětského zboží
Poptáváme dodavatele bižuterie, obrazů, hraček a věcí pro maminky a děti do komise. Otevíráme kavárnu a dětskou hernou.
BENIN; Těžební zařízení, zlato, diamanty
Hledám firmy obchodující s těžebním zařízením. Kupce zlata a surových diamantů.
INDIE; Stříbrné šperky
Jsme korejský výrobce stříbrných šperků sídlící ve zvláštní ekonomické zóně v Jaipur v Indii. Vyrábíme velmi kvalitní stříbrné šperky zdobené skutečnými drahokamy za tovární ceny. Chtěli bychom navázat kontakty s prodejnami šperků, velkoobchodními distributory a většími firmami, které potřebují předat výrobu (OEM) svých vlastních návrhů. Můžeme ...
GHANA; Zlatý prášek
Máme zásoby aluviálního zlatého prášku. Množství 125 kg, cena US$17,500, ryzost 98%, baleno v dřevěných krabicích. Hledáme odběratele.
GHANA; Zlato
Těžíme zlatý prach, máme důvěru skupiny zlatokopeckých obcí a můžeme poskytnout týdně 10 - 25 kg zlata. Hledáme potenciálního kupce / investora, který by nám pomohl s těžebním zařízením pro lepší využití těžební lokality, která je velmi bohatá. Navrhujeme 35% podíl na investici pro koncesi, která má odhadovaný výnos 700.000 uncí ...
NĚMECKO; Nemovitosti, oblečení, šperky
Hledám následující kontakty a firmy v Česku: 1. firmy nabízející nemovitosti a stavební firmy, které nemovitosti nabízí a zřizují 2. výrobce módních šperků (ne pravých šperků), kteří módní šperky prodávají 3. maloobchody s oblečením a módními šperky, které jsou zainteresovány na koupi módního oblečení a šperků
ČÍNA; Dárkové propagační výrobky
Jsme dodavatelé dárkových propagačních výrobků. Prodáváme pásky, psací potřeby, tašky, vlasové doplňky, šperky, hračky, přívěsky na klíče, držáky mobilů atd. Nyní je v Číně velmi populární osobní signalizátor. Máme zájem o spolupráci se všemi společnostmi, které obchodují s tímto zbožím.
Poptáváme časoměrné zařízení Mobatime
Dobrý den, prosím o nabídku na níže uvedené MOBATIME ETC 24 R Hlavní hodiny ks 1,00 MOBATIME GPS 4500 Přijímač signálu přesného času GPS ks 1,00 MOBATIME CSA24 Školní zvonek ks 12,00 MOBATIME DC.100.4.PG.N.N Digitální hodiny do tříd a kabinetů - 100mm číslice, pravá zelená ks 25,00 MOBATIME DK.50.4.G.N.N Digitální hodiny s kalendářem (do ...
AUSTRÁLIE; Korálky
Poptávám české výrobce korálků. Obzvláště mám zájem o výrobce korálků Ornela.
Hledám dodavatele snubních prstenů
Sháním dodavatele snubních prstenů a oznámení
TAIWAN; Vltavíny - měsíční odběr
Potřebujeme nakupovat velké množství Vltavínů každý měsíc.
TAIWAN; Vltavíny
Hledáme dodavatele vltavínů.
INDIE; Šperky
Jsme výrobci a exportéři všech druhů módních šperků zhotovených z rohoviny, kostí, pryskyřice, dřeva, mosazi, mědi, stříbra a skleněných korálků. Hledáme odběratele z celého světa.
INDIE; Stříbrné šperky
Hledáme velkoobchodníky se stříbrnými šperky, dovozce do ČR.
INDIE;Perly,bižuterie,kovy
Jsme exportní a importní firma, obchodujeme s kovy, perlami, bižuterií. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
LESOTHO; Ulexit
Poptáváme ulexit 35% a 40%.