INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
ČÍNA; Wolframové šperky
Jsme čínští výrobci wolframových šperků. Vyrábíme různé druhy - prsteny, náramky a přívěšky za konkurenceschopné ceny. Hledáme odběratele.
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.
Poptávám syntetický korund
Poptávám oxid hlinitý, syntetický korund.
INDIE; Šperky stříbrné, s drahokamy
Hledám importéry, velkoobchodníky, obchodní agenty stříbrných šperků, šperků s drahokamy.
PÁKISTÁN; Perly
Jsem výrobce džín a kožených oděvů z Pakistánu. Obchoduji s různým zbožím. Mám zájem otevřít svou firmu v ČR. Poptávám perly z ČR.
ČÍNA; Tibetské předměty
Jsme velkoobchod s tibetskými náramky, tibetskými náhrdelníky, tibetskými náušnicemi, ručně dělanými ozdobami z mincovního stříbra, amulety, tibetskými stříbrnými prsteny, prsteny z mincovního stříbra, prsteny, filigránskými amulety s drahokamy, medailony s drahokamy, tibetskými stříbrnými amulety, šperky -amulety, amulety z volských kostí, ...
PÁKISTÁN; Polotovary na bižuterií a textil
Hledám české a rakouské výrobce polotovarů pro textilní průmysl a bižuterii jako šatony, korálky, řetízky, napodobeniny drahokamů, TTC kameny, brilianty.
PÁKISTÁN; Mastek jemný
Jsme těžební společnost z Afghanistánu, hlavní úřad máme v Pakistánu. Zabýváme se těžbou mastku, který je jedinečný svou jemností a kvalitou. Složení mastku: 95% Min SiO2. 61.87% MgO. 32.47% CaO . Below 1% železo Fe2O3. 0.03% aluminium Al2O3. 0.03% ztráta žíháním 4.41% rozměr 0-300mm Hledáme odběratele.
TAJWAN; Vltavín
Hledáme české dodavatele za účelem nabídky moldavitu (vltavínu).
ČÍNA; Hodinky
www.ITOKON.com nabízí světoznámé kopie hodinek jako Omega, Rolex, Rado, Breitling, Tissot, Titoni, Longines, Gucci, Bvlgari, Patek Philippe, Swiss IWC, Tudor, Cartier, A.Lange&Sohne, Tag, Oris atd. Všechny výrobky jsou kvalitní a za příznivé ceny. Hledáme obchodní spolupráci.
USA; Křišťál přírodní čistý
Poptáváme pravý přírodní čistý křišťál, bude prodáván v obchodních domech v Chicagu. Zašlete prosím ceny a možnosti dodávek ve velkém, podrobnosti o produktu, pokud možno vzorky našemu zástupci v Indii pro řemeslné zpracování.
Poptávám výrobu odlévaného pentagramu
Hledám výrobce odlévaného pentagramu v kruhu, šířka 5cm - přívěsek.
NĚMECKO; Kameny strasové
Poptávám štrasové kameny v různých barvách a formách k dalšímu prodeji přes internet.
PÁKISTÁN; Korálky, šatony
Hledám výrobce polotovarů pro bižuterní a textilní průmysl jako MC šatony, MC korálky, MC čtverečky, extra šatonové růže a MC šatonové růže plochý hřbet nebo hot fix, lisované kabašony, řetězy z bezbarvých napodobených drahokamů, TTC kameny, brilianty.
USA; Napodobeniny drahokamů
Máme zájem importovat české bezbarvé napodobené drahokamy vysoké kvality.
PÁKISTÁN; Šperky
Poptávám prstýnky - přívěsky - náramky a náhrdelníky.
Sháním řemínek ke značkovým hodinkám
Sháním náhradní keramický řemínek k hodinkám Junghans Mega Solar tmavé provedení šířky 2 cm. Za jakou cenu a v jakém termínu?
INDIE; Jutové tašky a bižuterie
Jako výrobce, exportér, dodavatel z Indie hledám odběratele různých jutových tašek, plátěných tašek, módní jutové bižuterie, dobytčích rohů.
Poptáváme díly k výrobě bižuterie
Hledám dodavatele kvalitních postříbřených dílů (zápony, náušnice) pro ruční výrobu bižuterie.
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...
NIZOZEMSKÉ ANTILY; Sklad hodinek a tašek
Hledám velkoobchodní sklad hodinek a tašek/ kabel.
INDIE; Naušnice a náhrdelníky
Jsme výrobce a vývozce náhrdelníků, náušnic, náhrdelníkových souprav. Hledáme odběratele. Naše společnost Indojems vyrábí široký sortiment kvalitní bižuterie. Uvedli jsme na trh různé ručně vyrobené ozdoby.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky
Jsme jedním z výrobců a vývozců široké škály rukodělných výrobků z onyxu a mramoru, váz, lahví, figurek zvířat, sklenic na víno, stolních desek se stoličkami, mís, dále mosazných předmětů, povlaků na polštáře, prostěradel, ručníků, všechny velikosti. Hledáme obchodní partnery k prodeji našich produktů prostřednictvím smluv nebo prostřednictvím ...
Poptáváme výrobce bižuterie
Hledám výrobce bižuterie: prsteny, náramky, přívěšky, řetízky atd.