Pomocné úklidové práce a čistící služby v objektech stravovacích provozů ČVUT v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pomocných úklidových prací v jednotlivých objektech stravovacích provozů (menzy, mytí bílého a černého nádobí) ve správě SÚZ ČVUT podobu trvání 24 měsíců.
RUK - SBZ - Zajištění úklidových služeb
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění úklidových prací v osmi sektorech objektů Univerzity Karlovy a zajištění: - pravidelného periodického úklidu - mytí oken - čištění koberců a čalouněného nábytku "mokrou cestou" - generálního úklidu - mimořádného úklid vybraných prostor - úklidu víceúčelové sportovní haly.
Úklidové a pokojské služby, recepční služby, venkovní úklidy a prádelenské služby v zařízeních AS-PO
Předmětem veřejné zakázky specifikované v zadávací dokumentaci (dále jen „ZD“) je zabezpečení úklidových, recepčních, pokojských a prádelenských služeb a venkovních úklidů v zařízeních zadavatele pro oblast Morava, uvedených v příloze ZD. Realizace dle rozsahu a četnosti provádění úklidových, recepčních, pokojských a prádelenských služeb a ...
Čistenie vozidiel MHD
Predmetom zákazky je čistenie vozidiel MHD (autobusy, trolejbusy, električky) v určených rozsahoch poskytnutých služieb podľa stupňa čistenia, realizovaných v Miestach plnenia a zabezpečenie služieb podľa podmienok stanovených podľa obchodných a zmluvných podmienok uvedených v súťažných podkladoch.
Zajištění úklidu 2020-2022
Předmětem zakázky je zajištění úklidu ve vymezených prostorách objektů Domova pro seniory Nová slunečnice. Jedná se zejména o společné prostory, chodby, auly, kuchyně, fyzioterapie apod.
Dynamický nákupní systém na zajištění úklidových služeb pro ČZU
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS je provádění úklidových prací a s tím souvisejících služeb v objektech zadavatele.
Zajištění úklidových služeb ČKRF
Předmětem veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb a provozování WC vč. úklidu WC a čekárny autobusového nádraží a úklidu venkovních ploch autobusového nádraží v Českém Krumlově.
Poskytování úklidových prací a dodávka hygienických potřeb
Předmětem zadávacího řízení je provádění úklidových služeb na pracovištích ÚP ČR v Teplicích v budovách Vrchlického 3175, Vrchlického 725/1 a Vrchlického 1093/12. Předmětem plnění je rovněž dodávka hygienických potřeb dle aktuální spotřeby a i mimořádný úklid dle požadavků zadavatele (např. úklid po drobných řemeslnických úpravách, mytí oken nad ...
Úklidové služby v objektech ČRo Brno
Předmětem veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb včetně služeb deratizace, dezinfekce, dezinsekce v objektu a venkovních prostorech ČRo Brno.
Úklidové služby
Předmětem veřejné zakázky je poskytování kompletních úklidových služeb podrobně specifikovaných v zadávací dokumentaci, v budově zadavatele a přilehlých venkovních plochách. Kompletní úklidové služby zahrnují zejména následující činnosti: - běžný úklid; - generální úklid; - denní služba; - zimní údržba; - mimořádný úklid; - úklid dámské hygieny a ...
UK - LF3 - Úklidové služby
Předmětem veřejné zakázky na služby s názvem UK-LF3 - Úklidové služby je zajištění úklidových služeb v budovách užívaných zadavatelem na následujících adresách - Ruská 87, Praha 10 - Budova A, Ruská 87, Praha 10 - Budova B, budova Ke Karlovu 4, Praha 2, Ruská 91, Praha 10 - Pavilon X, Střední zdravotnická škola. Podrobně je předmět veřejné ...
Zimní údržba místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území MOb Ostrava
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a realizace zimní údržby místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území městského obvodu Ostrava Jih pro zimní sezónu 2020/2021. Veřejná zakázka je rozdělena na tři samostatné dílčích částí dle jednotlivých zón: Pískové doly, Bělský les a Zábřeh, Zábřeh. Podrobněji je předmět ...
Úklid a údržba na sociálních zařízeních a dispečerských stanovištích v síti Tram a Bus
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na úklid a údržbu na sociálních zařízeních a dispečerských stanovištích v síti Tram a Bus. Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb spočívajících v zajištění úklidu a údržby sociálních zařízení, dispečerských stanovišť a střídacích bodů řidičů městské hromadné ...
Zajištění úklidových služeb pro ústředí SPÚ
Zajištění úklidu vnitřních i venkovních prostor objektu objednatele po dobu 48 měsíců včetně údržby venkovních komunikací na pozemcích souvisejících s objektem objednatele, průběžné doplňování hygienických potřeb dle aktuální potřeby.
Zajištění úklidových prací pro OSSZ - pracoviště ČSSZ pro Prahu a Střední Čechy
zajištění úklidových prací a hygienického a spotřebního materiálu pro určené okresní správy sociálního zabezpečení pracoviště České správy sociálního zabezpečení pro Prahu a Střední Čechy.
Úklidové služby pro magistrátní objekty ve vlastnictví statutárního města Brna
Veřejná zakázka je rozdělena na dvě dílčí části: Dílčí část č. 1: Úklidové služby pro magistrátní objekty ve vlastnictví statutárního města Brna ve správě Odboru správy majetku Magistrátu města Brna. Dílčí část č. 2: Poskytování služeb obsluhy veřejného sociálního zařízení v objektu Nádražní 10 v Brně.
Úklid prostor železničních stanic a zastávek, provozních a administrativních budov Správy železnic
zajištění úklidových služeb v kvalitě a rozsahu stanovených v Přílohách č. 4 a 5 zadávací dokumentace. Součástí poskytovaných služeb bude rovněž zajištění hygienických a dalších prostředků k tomu potřebných.
Úklidové služby v budovách Ministerstva spravedlnosti
Předmětem této veřejné zakázky bude závazek dodavatele k poskytování a zajištění kompletních úklidových služeb a doplňování zásobníků hygienickými potřebami v objektech Ministerstva spravedlnosti ČR.
Rámcová smlouva na zajištění úklidových služeb ČZU
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových prací a s tím souvisejících služeb v objektech zadavatele v souladu s podrobným popisem prací uvedeným v přílohách zadávací dokumentace.
Zajištění úklidových služeb  pro krajskou pobočku ÚP ČR v Olomouci III
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Olomouci v administrativních budovách podřízených kontaktních pracovišť. V budovách je provozována činnost úřadu práce (zaměstnanost, nepojistné sociální dávky atd.). Veřejná zakázka (dále také jen „VZ“) je v souladu s § 35 ZZVZ rozdělena do 2 částí. ...
Úklidové služby
Předmětem této veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody (dále jen „Dohoda“) mezi zadavatelem a 1 dodavatelem, kteří budou realizovat úklidové služby v prostorách objektů zadavatele dle aktuálních potřeb zadavatele.
Úklid RP Praha včetně Ústředí VZP ČR
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb, a to pravidelných, mimořádných, operativních a zimních, v objektech zadavatele situovaných v předmětném regionu včetně dodávek čisticích prostředků a hygienických potřeb do předmětných objektů v rozsahu a v souladu s podmínkami stanovenými touto zadávací dokumentací.
Úklidové služby pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Brně
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb v administrativních budovách kontaktních pracovišť (dále také jen „KoP“) Krajské pobočky ÚP ČR v Brně. V budovách je provozována činnost úřadu práce: • Kuřim - Hmotná nouze, Sociální služby, příspěvek na péči a Dávky pro osoby se zdravotním postižením, • Vranov nad Dyjí - ...
Rámcová dohoda na vyklízení objektů a přilehlých prostor
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na zajištění vyklízecích prací. Zadavatel bude na základě uzavřené rámcové dohody po dobu trvání rámcové dohody objednávat provedení vyklízecích prací podle aktuální potřeby. Protože okruh prováděných činností může být široký a nelze ho specifikovat do nejmenších podrobností jednotlivých ...