Technická podpora forenzního HW a SW 2020-2023
Předmětem veřejné zakázky je uzavřít mezi zadavatelem a vybranými dodavateli pro jednotlivé samostatné části veřejné zakázky kupní smlouvu na dodávky plnění dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace, tj. na specializované SW a HW nástroje používané pro forenzní účely a dále na zajištění podpory na již vlastněné SW a HW nástroje.
Rybářský informační systém
Pořízení informačního systému pro zajištění výkonu činností spolku, skládající se ze samotného informačního systému, mobilní aplikace a poskytnutí podpory po dobu 3 let. Blíže viz ZD
Dodávka IS ESB FNKV II
Předmětem zakázky je dodávka programového vybavení - IS ESB, jeho implementace a následná provozní podpora a servis dodaného řešení po dobu 60 měsíců.
VZ 92220 - Zajištění konektivity a propojení datových center pro potřeby Městské policie hl. m. Prah
Předmětem veřejné zakázky je zajištění propojení s potřebnou konektivitou mezi serverovnou Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“) v lokalitě Korunní 98 a záložního datového centra MHMP na Chodovci (DC5). Jde o zajištění vysokorychlostního propojení na optické infrastruktuře poskytovatele o kapacitách 2 x 10Gbit/s a 2 x 8Gbit/s. Toto ...
Blade servery pro NS-SIS II vč. technické podpory
dodávka blade serverů vč. technické podpory
VZ 92520 - Dodávka disků do provozovaných datových polí pro Městskou policii hl. m. Prahy
Předmětem této veřejné zakázky je jednorázová dodávka disků určených k doplnění do dvou produkčních polí Storwize V7000 G2, sestávajících se z 2 kontrollerů a 3 expanzí, na lokalitě Korunní 98, Praha 10, včetně dopravy na místo plnění. Součástí dodávky je dále patch services, správa výkonnosti, monitoring nasazení systému a výkonu.
Podpora a rozvoj systému EESSI rezortu MPSV
Účelem veřejné zakázky je zajištění elektronické komunikace mezi institucemi sociálních zabezpečení v rámci EU (dále jen „EESSI“) po ukončení stávající smlouvy. Projekt EESSI má za cíl propojit přes 10 000 institucí sociálního zabezpečení napříč Evropou a zabezpečit bezpečnou a spolehlivou výměnu dat mezi těmito institucemi. Výměna dat bude ...
Integrace a úprava IS KODOX se systémem EES
Předmětem plnění veřejné zakázky je úprava systému hraniční kontroly IS KODOX s ohledem na požadavky a provoz systému EES. Požadované úpravy IS KODOX mají za cíl vytvořit efektivní celek s národním systémem NS EES. Informační systém hraniční kontroly KODOX bude rozšířen takovým způsobem, aby zajišťoval veškeré procesy spojené s odbavením ...
Software (matematický)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka software pro matematické simulace multifyzikálních dějů metodou konečných prvků (dále jen „software“), jenž bude využíván k výukovým účelům zadavatele. Zadavatel požaduje dodání software dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace ...
Pořízení DDNM - komerční software
Jedná se o nové pořízení DDNM komerčního software a prodloužení licencí v současné době užívaného software. Podrobné vymezení předmětu VZ je uveden v zadávací dokumentaci.
Provozování Manažerského informačního systému nad Datovým skladem II
Předmětem VZ je poskytování služeb provozní podpory včetně nezbytnosti úprav SW pro realizovaný a provozovaný MIS/DWH (dosud poskytovaná služba bude ukončena uplynutím doby platnosti smlouvy 31. 12. 2020). Jedná se o komplexní služby, které budou potřebné pro zajištění provozuschopnosti MIS/DWH po dobu ukončování operačních programů programového ...
Poskytování služeb podpory provozu ICT infrastruktury SVS
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o poskytování služeb podpory provozu produkčního a testovacího ICT prostředí SVS provozovaného na HW a SW komponentách v pronajatém hostingovém centru a další související služby na dobu 48 měsíců.
Rámcová dohoda na zajištění technologické podpory HW IBM a Intel - na 4 roky II.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění technické a systémové podpory hardware IBM (servery, disková pole, pásková knihovna) a Intel serverů Fujitsu a nainstalovaných systémů.
Modernizace komunikační infrastruktury
Předmětem této veřejné zakázky je celková modernizace síťové infrastruktury zadavatele (centrála v Praze a krajská pracoviště) zahrnující dodávku síťových prvků, implementační práce, migraci a podporou výrobce pro dodaný HW a SW po celou dobu trvání smlouvy.
Služby v oblasti přípravy datového skladu a vývoje analytických metod pro robustní datovou analýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby v oblasti přípravy datového skladu a vývoje analytických metod pro robustní datovou analýzu, založených na matematické gnostice. Metodika datové analýzy bude založena na využití moderních metod matematické gnostiky, které zásadně rozšiřují možnosti standardních statistických metod a umožňují efektivní ...
Azure Monetary Commitment pro ochranu perimetru sítě
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služby 6QK-00001 Azure Monetary Commitment na základě dílčích objednávek, a to prostřednictvím Smlouvy SCE Objednatele formou zajištění kreditů v počtu dle potřeb zadavatele, s platností kreditů do konce platnosti rámcové dohody.
Udržitelný rozvoj ekonomicko-provozního systému ČVUT v oblasti ekonomiky a spisové služby
Poskytování služeb pro zajištění udržitelného rozvoje funkcionalit stávajícího aplikačního software pro podporu ekonomických a administrativních procesů ČVUT zahrnujících všechny fakulty a součásti. Rozsah funkcionalit poskytovaných ekonomicko-provozním systémem je předmětem specifikace zadávací dokumentace.
Podpora aktivních síťových komponent ČT 2021 - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování servisních služeb HW a SW maintenance (podpory) pro zařízení Cisco a pro síťové prvky Huawei.
Komplexní informační systém
Dodávka komplexního informačního systému pro zabezpečení činnosti Vojenského technického ústavu, s.p. včetně zajištění služeb servisní podpory a služeb rozvoje.
Technická podpora definovaných prvků IT prostředí PP ČR 2021
Předmětem zakázky je poskytnutí technické podpory hardwaru a softwaru pro centrální servery, disková pole a související zařízení centrálního stupně informačních systémů Policie České republiky (dále jen „PČR“) ve dvou lokalitách a to v Praze 6, Bubenečská 20 a Praze 7, Strojnická 27.
Správa a rozvoj HbbTV a SmartTV II
Správa systémů a aplikací HbbTV, servis a provoz veřejných serverů, vnitřního serveru, manageru HbbTV, rozvoj dalších systémů a aplikací HbbTV a rozvoj SmartTV aplikací
Technická podpora a maintenance SW McAfee
Předmětem VZ je zabezpečení služby technické podpora a maintenance SW McAfee včetně dodání licenčních oprávnění.
Rozšíření technologie zajišťující ochranu interní datové sítě MHMP proti hrozbám v reálném čase
Kapacitní rozšíření technologie pro ochranu interní datové sítě Magistrátu hl. m. Prahy (dále jen MHMP) proti hrozbám v reálném čase (Advanced Persistent Threats), které cíleně napadají interní systémy s cílem získat úplný přístup k celé síti a všem jejím datům.
Technologická obměna 2021 - IT analýza a vývoj
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování externích analytických, vývojových a testovacích služeb.