Rozšíření kapacity diskového pole SC7020
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření kapacity diskového pole SC 7020 o následující komponenty • 2 x 12 kusů HDD 10TB NL-SAS 7.2K a • 2 x 24 kusů HDD 1.8TB SAS 10K včetně instalace těchto komponent.
Technický dozor investora a Odborné konzultace při pořízení a implementaci
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování: Technický dozor investora a Odborné konzultace při pořízení a implementaci nových informačních systému, zejména nového pojišťovacího informačního systému, nového finančního informačního systému a nového personálního informačního systému ZP MV ČR, bližší specifikace je zejména v odst. 3.2 rámcové ...
Know-how, včetně softwarových modulů určených pro standardizaci regulace glykemie
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v dodávce SW pro praktickou realizaci s dopadem na optimalizaci energetického příjmu jedince při metabolických zátěžových stavech = standardizovaná regulace glykemie. Součástí dodávky bude také návrh a realizace komunikačního rozhraní, které umožní data integrovat do aplikací třetích stran.
Disková pole
Dodávka 4 kusů diskových polí včetně technické podpory.
Implementace SW nástroje a jednotné metodiky pro výkon elektronické řídící kontroly
Předmětem této veřejné zakázky je implementace IS CROSEUS CLOUD a jednotné metodiky výkonu řídící kontroly až na 150 příspěvkových organizací zřízených zadavatelem (dále jen „PO“), včetně dále vyjmenovaných doprovodných služeb. Implementací se rozumí nasazení jednotné metodiky, zaškolení uživatelů a zprovoznění elektronického schvalování všech ...
Geoportál pro diseminaci geografických dat SLDB 2021
Předmětem zakázky je návrh, realizace a zajištění provozu Geoportálu pro diseminaci geografických dat, tedy komplexního systému pro geografickou prezentaci výsledků SLDB 2021 a dalších statistických úloh ČSÚ na webových stránkách ČSÚ (dále také jako „GIS“). Cílem veřejné zakázky je vytvoření implementace geografického portálu Českého statistického ...
Softwarová podpora vybraných činností odborů dopravy, pozemních komunikací a drah
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb softwarové podpory vybraných činností odborů odborů dopravy, pozemních komunikací a drah, služeb, dopravně správních činností, daní, poplatků a cen, sociálních věcí Magistrátu hl. m. Prahy, a to formou podpory a rozvoje stávajícího programového vybavení na dobu 48 měsíců. Předmětem plnění v ...
Prodloužení pozáruční podpory výrobce HW Informačního centra
Předmětem veřejné zakázky je prodloužení pozáruční podpory výrobce pro diskové pole Dell Compellent a servery, které jsou umístěny v informačním centru zadavatele. Blíže viz Příloha č. 1 a č. 2 Zadávací dokumentace.
Laboratorní informační systém
Účelem veřejné zakázky je dodávka a implementace Laboratorního informačního systému (dále také „LIS“) pro řešení následujících, vzájemně propojených oblastí činností zadavatele: LIS Biobanking, LIS Vertikální audit / Skladové hospodářství, LIS Kontrola kvality (QoC), Řízená laboratorní dokumentace a LIS pro imunogenetiku a integrace se ...
Zajištění a poskytnutí služby Microsoft Azure prepayment
Uzavření rámcové dohody uzavřené s jedním účastníkem zadávacího řízení na dobu určitou 3 let, na jejímž základě budou zadávány dílčí veřejné zakázky (objednávky) na zajištění a poskytnutí služby Azure prepayment v požadovaném množství jednotek pro zadavatele.
VŠCHT - obnova infrastruktury VDI
Předmětem veřejné zakázky je obnova hardwarového zařízení a souvisejícího softwaru určeného pro virtualizaci desktopů. Součástí plnění jsou také implementační práce a poskytování servisní podpory, to vše dle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Bezpečnostní infrastruktura MŠMT - NGFW
Předmětem plnění veřejné zakázky je: a) Plnění A - dodávka 2ks New Generation FireWall (1HA cluster), jejich jejich konfigurace a implementace do infrastruktury zadavatele. b) Plnění B - dodávka 2ks Email Gateway (1HA cluster), jejich konfigurace a implementace do infrastruktury zadavatele, c) Plnění C - práce související s nastavením a ...
Dodávka Firewallů pro výrobní a postprodukční sítě ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 (slovy: čtyř) ks síťových zařízení - firewallů pracujících v režimu HA pro výrobní a postprodukční sítě ČT v Praze a v Brně včetně instalace, zaškolení a poskytování služeb maintenance po dobu HW a SW záruky 5 (slovy: pěti) let na dodaná zařízení a to v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Přístup ke znalostní databázi znalostních analýz
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí přístupu ke znalostní databázi, která obsahuje nezávislé analýzy pro koncové uživatele informačních a komunikačních technologií. Součástí přístupu je poskytování odborných konzultací a přístupu k novinkám v oblasti informačních a komunikačních technologií.
Zajištění HW a SW podpory IBM power serverů a ovládacích prvků na rok 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění hardwarové (dále jen „HW“) a softwarové (dále jen „SW“) podpory IBM power serverů a ovládacích prvků.
Podpora produktů Check Point
Předmětem veřejné zakázky je poskytování HW a SW podpory produktů společnosti Check Point Software Technologies, Ltd. (dále jen „Check Point“) a služeb s tím souvisejících. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v návrhu smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 ZD.
SÚKL VZ18/2021 - Zajištění podpory a rozvoje informačního systému na platformě OpenText Documentum
Předmětem veřejné zakázky je poskytování servisní podpory a rozvoje informačního systému na platformě OpenText Documentum v rozsahu služeb uvedených v ZD.
IT kapacity
Předmětem plnění veřejné zakázky je průběžné poskytování služeb - zabezpečení IT kapacity týmu zadavatele za účelem rozvoje nemocničního informačního systému zadavatele na základě smlouvy na opakující se plnění a následných písemných objednávek vystavovaných dle aktuální potřeby zadavatele po celou dobu trvání smlouvy. Veřejná zakázka je dle § ...
Obnova infrastruktury aplikací IS VZP ČR
Předmětem VZ je uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 ZZVZ mezi výše uvedeným zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení na dobu 2 let. Předmět plnění zahrnuje: a) dodávky hardwarového vybavení serverové infrastruktury datových center zahrnující blade servery vč. standardního software a potřebných licencí, vč. montáže zboží a ...
Smluvní technická podpora interních systémů - Technologie Juniper
Smluvní technická podpora HW technologie Juniper na období od 5.12.2021 do 31.12.2025 s garancí parametrů poskytovaných služeb (SLA).
Předplatné licence AEM Forms
Předmětem veřejné zakázky je předplatné programového vybavení licence Adobe Experience Manager Forms včetně navazujících služeb systémové podpory, pro zabezpečení výkaznické povinnosti respondentů ČSÚ.
Dodávka služeb pro provoz systémové infrastruktury Centra pro regionální rozvoj České republiky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb komplexní technické podpory a specifikovaných oblastí systémové infrastruktury zadavatele. Komplexní technická podpora se týká: a) systémového prostředí IROP včetně záložní lokality b) systémového prostředí interní sítě včetně záložní lokality.
RUK - ÚKUK - Systém pro podporu akademického psaní a kontrolu originality akademických prací
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí práva k používání služby a nasazení a provoz služby, která svými funkcionalitami poskytne podporu pro výuku a rozvoj kompetencí akademické integrity, včetně kontroly originality prací, pro studenty a zaměstnance Univerzity Karlovy, a to ve formě hostované služby SaaS - Software as a Service.
Rámcová dohoda PROXIO - elektronizace, standardizace a integrace agendových systémů HMP
Předmětem plnění je poskytování následujících služeb Zadavateli pro zajištění rozvoje systému PROXIO v oblasti elektronizace, standardizace a integrace agendových systémů HMP: • analytické práce a koncepční návrhy implementace systému • úpravy a doplnění programového vybavení systému • instalace programového vybavení systému na ...