Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 15
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 15 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Poptávám výkup rtuti
hledám firmu která vykoupí cca. 11Kg Rtuti.
Zajištění služby přistavení velkoobjemových kontejnerů pro sběr bioodpadů od občanů Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je zajištění služby přistavení velkoobjemových kontejnerů pro sběr bioodpadů od občanů Prahy a předání velkoobjemových kontejnerů s bioodpadem ke zpracování kompostováním
Poptávám odvoz bioodpadu
Mám zájem objednat odvoz bioodpadu (jedná se o posečenou trávu z cca 2 000 m2 a drobné větvičky včetně jehličí,ktéré v průběhu vegetačního období spadá z cca 20 jehličnatých stromů.Odhaduji,že zbytky posekané trávy a jehličňanů představuji asi 480m2 za 14 dnů. Jedná se o Prahu 5 Prosím cenové nabídky.
Poptáváme odvoz odpadu v Olomouci
odvoz a likvidace komunálního odpadu na adrese Wolkerova ul. 74/6 Olomouc-Nová Ulice - včetně přistavení 1 odpadové nádoby - odvoz požadujeme 1x týdně
Hledám výkup amalgamu a dentální rtuti
Hledám firmu v Praze a blízkém okolí, která zajišťuje výkup dentální rtuti a amalgamu.
Poptáváme sběrnu druhotných surovin
Poptávám sběrnu starého textilu (nejlépe Praha 5).
Poptáváme odvoz a likvidaci odpadu
Poptáváme odvoz a likvidaci odpadu, 25m3 z Prahy 6 - panelákový dům, ze sklepů a společných prostor. Jedná se převážně o nábytek a jeho části, žádná suť. Součástí jsou také 2 lednice a několik pneumatik.
Poptáváme výkup odpadního skla
Poptáváme výkup opadního skla, konkrétně luxfer.
Poptávám 20 t měsíčně šrotu barevných kovů
Potřebuji koupit každý měsíc 20tun šrotu barevných kovů. Prosím o zaslání ceníku bez dopravy a DPH.