Provozování sběrného dvora na území správních obvodů Praha 5 a Praha 13
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora (dále jen „zařízení“) na území Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Provozování sběrného dvora na území správních obvodů Praha 6 a Praha 17
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora (dále jen „zařízení“) na území Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Zajištění komplexního systému nakládání s komunálním odpadem na území hl. m. Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění systému nakládání se směsným komunálním odpadem a využitelnými složkami komunálního odpadu. Předmětem plnění veřejné zakázky je též zajišťování uvedených činností pro původce, kteří produkují odpad zařazený podle katalogu odpadů jako odpad podobný komunálnímu z činnosti právnických osob a fyzických ...
Zajištění sběru, svozu a využití či odstranění nepoužitelných léčiv z lékáren na území hl. m. Prahy
Sběr, svoz a využití či odstranění nepoužitelných léčiv odevzdaných občany města v lékárnách na území hl. m. Prahy
Provozování sběrného dvora hl. m. Prahy Zakrytá na území městské části Praha 4
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora Zakrytá vybudovaného hl. m. Prahou v městské části Praha 4 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Provozování sběrného dvora hl. m. Prahy Podnikatelská na území městské části Praha 21 - Běchovice
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora Podnikatelská vybudovaného hl. m. Prahou v městské části Praha 21 - Běchovice v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Poptávám cínový prach  a autokabely
Poptávám cínový prach označení Sn 99 odběr možný v tunách po rozboru spektrometrem Poptávám autokabely - autosvazky odběr v tunách okamžitě po dohodě a kontrole kabelů
Rámcová smlouva na provozování sběrných dvorů na území Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je uzavření rámcové smlouvy na provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora (dále jen „zařízení“) na území Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Poskytování veřejně prospěšných (technických) služeb na území Městské části Praha 8 od roku 2014
Jedná se o poskytování veřejně prospěšných (technických) služeb na území Městské části Praha 8 od roku 2014. Předmět plnění spočívá: 1) Svoz odpadu - obsluha košů, VOK, BIO. 2) Komplexní úklid chodníků a vozovek.
Svoz odpadu pro městskou část Praha 14
Zajištění sběru, odvozu a likvidace komunálního odpadu a bioodpadu dle přesné technické specifikace, která bude přílohou zadávací dokumentace. Smlouva bude uazvřena na dobu neurčitou. Výpočet předpokládané hodnoty byl v soladu se zákonem o veřejných zakázkách stanoven jako náklady na dobu 48 měsíců. Roční nákaldy se předpokládají ve výši 6 mil. Kč ...
Úklid ploch a odvoz komunálního odpadu
Předmětem veřejné zakázky je provádění venkovních úklidových služeb a odvozu a likvidace komunálního odpadu, včetně jeho separovaných složek, pro koleje a menzy a další objekty Správy účelových zařízení ČVUT v Praze. Podrobná specifikace úklidu venkovních ploch je popsána v příloze č. 1. a Podrobný popis svozu komunálního odpadu je uvedený v ...
Poptávám odvoz papíru
Odvoz již slisovaného papíru
Rámcová smlouva na provozování sběrných dvorů ve vlastnictví uchazeče na území hl. m. Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora (dále jen „zařízení“) ve vlastnictví uchazeče na území hl.m. Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Poptáváme železný šrot
Poptáváme železný šrot kategorie HMS 1 a HMS 2 (http://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_melting_steel) na export. Množství: 5000 tun zkušební odběr, v případě úspěšné transakce 10 000 tun měsíčne Termín: dohodou Další specifikace: Prodejce idéalně s licencí pro export HMS do Číny Specifikace množství: 5000 tun zkusebni odber / 10 000 tun ...
Poptávám hliníkový odpad
Poptávám hliníkový odpad 100 tun měsíčně. - slisované, použité hliníkové plechovky od nápojů - hliník 6061 a 6063 Dlouhodobá spolupráce.
Provozování sběrného dvora Voctářova v MČ Praha 8
Předmětem plnění veřejné zakázky je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora Voctářova (dále jen „zařízení“) vybudovaného hl.m. Prahou v městské části Praha 8 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Poptáváme vyřazené výrobky domácího či průmyslového chlazení
Poptáváme vyřazené výrobky domácího či průmyslového chlazení, dále veškeré vyřazené výrobky s obsahem nebezpečných látek, kovový odpad , druhotné suroviny.
Mobilní tříděný sběr, svoz, využívání a odstraňování nebezpečných složek komunálního odpadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění mobilního tříděného sběru, svozu, využívání a odstraňování nebezpečných složek komunálního odpadu na území hl. m. Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy a Plánem odpadového hospodářství hl. m. Prahy.
Poptávám výkupnu kovů
Poptávám výkup kovů Praha - západ
Sběr, svoz a využívání komunálního bioodpadu pomocí velkoobjemových kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění služby přistavení velkoobjemových kontejnerů pro sběr rostlinných bioodpadů od občanů Prahy a předání velkoobjemových kontejnerů s bioodpadem ke zpracování kompostováním v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Sběr, svoz a nakládání s objemným odpadem pomocí velkoobjemových kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění sběru, svozu a nakládání s objemným odpadem pomocí velkoobjemových kontejnerů a provozování mobilních sběrných dvorů na území hl. m. Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy a Plánem odpadového hospodářství hl. m. Prahy.
Mobilní tříděný sběr, svoz, využívání a odstraňování nebezpečných složek komunálního odpadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění mobilního tříděného sběru, svozu, využívání a odstraňování nebezpečných složek komunálního odpadu v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy a Plánem odpadového hospodářství hl. m. Prahy.
Sběr, svoz a využívání komunálního bioodpadu pomocí velkoobjemových kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění služby přistavení velkoobjemových kontejnerů pro sběr rostlinných bioodpadů od občanů Prahy a předání velkoobjemových kontejnerů s bioodpadem ke zpracování kompostováním v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl. m. Prahy.
Tříděný sběr, svoz, využívání a odstraňování některých nebezpečných složek komunálního odpadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění sběru, svozu, využívání a odstraňování některých nebezpečných složek komunálního odpadu na území hl. m. Prahy v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo vlastnictví uchazeče na území správ. obvodu Praha 6
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 6 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.